Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Çin japon koreli falan diye ayırmayın olm, bu uzakdoğuluların hepsi tuhaf. Hayatımın en tuhaf maceraları 2002 dünya kupasındayken yaşandığı için bu canlı balık olayını hiç garipsemiyorum. Çekik gözlü gördün mü kaç hiç durma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hadi anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 koymayim demistim de dayanamadim, ns4w , +16 http://www.youtube.com/watch?v=LPCGrnVacwA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Sen git askere hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 başka bi kültürün adetini anlamak kolay bişi değil der kaçarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 canola said: vaniLLe said: canola said: ben anlamıyorum, kesilip yenilen bi hayvanla hiç bi insanın arasında iki insanın arasındaki gibi bi dostluk yok, oturup iki kelam edemezsin, gel bi batak bi tavla atamazsın, bildiğin hayvan. böyle bi duygusallık yokken neden ineğe, kuzuya, balığa, istakoza filan bir ayşe bir mehmet muamelesi yapılıyor anlamıyorum. keçiyle cinsel arkadaşlık kuran var ama o ayrı bi olay tabi böyle diyebiliyosan hala, ''bildigin hayvan'' sensin. alela. o da bi canli, illaduygusal bag kurup tensel temas mi yasaman lazim kiro. çok ayıp noluyo ya "bayan" tribine girip de küfretmek hak mı oldu yani ? bazen yolun ortasında dayak yiyen kadınlar görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Canlı, çiğ veya pişmiş farketmez. Tadı güzel ve sağlığa ciddi tehdidi yoksa sorun yok. Hayvanlara acıma konusu da gülünç. Nedense belli başlı anlara, hislere tepki verilmiş ve iş genel bi mantığa çevrilmiş. Valla o hayvanları ufacık yerlerde hayvancılık adı altında hapis edip üretmek, sütünü yumurtasını almak, hayatlarını el altında tutmak kötü değil de yavaş yavaş mı öldürmek kötü? Sokakta kedi köpek biçen olsa linç edilir, solucan gibi hayvanlara 10 takla attırsan kimse bişi demez. O yüzden sori broz, doğa kanunu olarak acı çektirmek veya çektirmemek arasında fark yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ben yinede butip farazi eziyet kısmına karşıyım bilakis hayvanlık yapar döver karakollukda olurum yani kes kafasını pişir ye lan işte bune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Milamber said: ...canlı hayvan öldüreceksen... seni forumun reha muhtarı seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Messor said: Canlı, çiğ veya pişmiş farketmez. Tadı güzel ve sağlığa ciddi tehdidi yoksa sorun yok. Hayvanlara acıma konusu da gülünç. Nedense belli başlı anlara, hislere tepki verilmiş ve iş genel bi mantığa çevrilmiş. Valla o hayvanları ufacık yerlerde hayvancılık adı altında hapis edip üretmek, sütünü yumurtasını almak, hayatlarını el altında tutmak kötü değil de yavaş yavaş mı öldürmek kötü? Sokakta kedi köpek biçen olsa linç edilir, solucan gibi hayvanlara 10 takla attırsan kimse bişi demez. O yüzden sori broz, doğa kanunu olarak acı çektirmek veya çektirmemek arasında fark yok bence. Sunlari senden bir yerlerini yagda kizartirken duymayi isterdim. Yaga gerek yok, sicak su bile olur. Bakalim aci cekerken de ayni dusuncelere sahip misin. Yukardakinin meali: Bilgidin sacmalamissin. Evcillestirilmis hayvanlari saldim cayira mevlam kayira yapamazsin. Yaptigin takdirde telef etmis olursun. Danisikli bir dovustur bu. Hayvanina bakip yem verirsin, sutunden yununden yararlanirsin. Kaldi ki ciftcinin hayvani belli bir bolgede de olsa istedigi gibi dolasabiliyor. Lakin olay evcil hayvanin da yarisini kizarmaya geldiginde -yapabilecek gucu varsa- sahibim falan tanimaz bildigin zikertir seni orda. Denemesi bedava lakin yine de ben bunu senin ustunde deneme tarafiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Şimdi o balık eminim bizden daha güçlü olsaydı (misal yüzücüyle karşılaşan köpek balığı) bizi yerdi. Ama şöyle bir durum var madem insanız, belli bir şekilde evrim geçirmişiz hani yaşamak ve hayatta kalmak için tabii ki hayvan yiyelim de bizden daha aşağı olduğu için başka organizmalara işkence yapmanın hiç bir manası yok. Yılan gibi kafasını koparmak varken böyle canlı canlı pişirmek benim gözümde psikopatlıktır, hani bir insan öldürmeylse karşılaştırmanın manası yok ama yine de ufak bir psikopatlık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 marmarada balik kalmadi bir gun agzinizi acmadiniz gavurun baligi icin agit yaktiniz resmen oh kicini basini yemisler iste iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bu video super ehuehue http://www.youtube.com/watch?v=4-d-NNdarFQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 parvus said: canola said: vaniLLe said: canola said: ben anlamıyorum, kesilip yenilen bi hayvanla hiç bi insanın arasında iki insanın arasındaki gibi bi dostluk yok, oturup iki kelam edemezsin, gel bi batak bi tavla atamazsın, bildiğin hayvan. böyle bi duygusallık yokken neden ineğe, kuzuya, balığa, istakoza filan bir ayşe bir mehmet muamelesi yapılıyor anlamıyorum. keçiyle cinsel arkadaşlık kuran var ama o ayrı bi olay tabi böyle diyebiliyosan hala, ''bildigin hayvan'' sensin. alela. o da bi canli, illaduygusal bag kurup tensel temas mi yasaman lazim kiro. çok ayıp noluyo ya "bayan" tribine girip de küfretmek hak mı oldu yani ? bazen yolun ortasında dayak yiyen kadınlar görüyorum. nerde küfür ya? bazen 2004 sonrasi sacmalayan bünyeler görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Canli hayvan yemek anormal degil bence, dogada cok daha buyuk vahsetler oluyor. Amaaaa, bunlarin yaptigi gibi, sushi'nin yanina sus olsun diye vucudunun yarisi parcalanmis can cekisen hayvan koymak, hayvanin yarisini canli canli pisirip can cekistirmek falan yazik yani. Eziyet olmasin kisaca yani mumkun oldugunca cabuk olmeli hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Penthesilea said: Canli hayvan yemek anormal degil bence, Penthesilea said: Amaaaa, bunlarin yaptigi gibi, sushi'nin yanina sus olsun diye vucudunun yarisi parcalanmis can cekisen hayvan koymak, hayvanin yarisini canli canli pisirip can cekistirmek falan yazik yani. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 abi nalakasi var. dogayla insanoglunu kiyasliyosunuz da bizim aklimiz eriyor insani yollarla öldürmeye. aslanin kaplanin eline catal bicak mi vercen kesip yesin diye. hadi tas devri zamaninda olsaydik neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ya abartıyosunuz bence. İnsan dediğimiz şey öyle doğaüstü süper uber bi varlık değil ki, doğanın bir parçası. Nasıl hayvanların avlarını canlı canlı, yavaşça öldürerek yeme hakkı varsa insanların da var. ki insanların küçük bi kısmı, nadiren böyle yemek yiyo, oysa ki dünyadaki bütün hayvanlar her saniye böyle besleniyo. Tamam, kabul ediyorum yapılan şey son derece iğrenç, ama gayet normal birşey. İnsanın diğer hayvanlardan tek farkı daha zeki olması, duygusal anlamda hayvanlardan eksiğimiz ya da fazlamız yok. Hayatımıza ne kadar anlam katmaya çalışırsak çalışalım tamamen doğal güdülerimize göre yaşıyoruz.Mantık açısından bakarsak ta; eğer hayvan çiğ olarak canlı canlı yenebiliyorsa, yarı pişmiş olarak ta yenilebilir. Pişirirken öldürmeme konusu onlara kalmış. "o balıklara da yazık amaaa" demeden önce doğaya bakın. İnsanların canlı canlı yediği/pişirdiği hayvanların yüzbinlerce katı, doğada diğer canlıların kurbanı olarak benzer sonları paylaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 haklari var tabii ki, öyle bir yasak da yok. ama görüntü olarak kötü. birseyin aci cekmesinden zevk almak ya da bunu gözardi etmek olay zaten. hayvanlar bunu bilincle yapmaz mesela. bizim yaptigimiz ise bilincli. aradaki fark da bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 vaniLLe said: böyle diyebiliyosan hala, ''bildigin hayvan'' sensin. alela. o da bi canli, illaduygusal bag kurup tensel temas mi yasaman lazim kiro. sözlerine dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Yalnız videonun yorumları da süper,bizimkiler bombalamış gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vulgar said: vaniLLe said: böyle diyebiliyosan hala, ''bildigin hayvan'' sensin. alela. o da bi canli, illaduygusal bag kurup tensel temas mi yasaman lazim kiro. sözlerine dikkat et size ne oluyor ? hazir konumuz baliklarken bildigin kefal gibi atliyosunuz? canola ile aramizda gecen konusma o, kendisini taniyorum ve bu da bana ona o sekilde ''sakayla karisik'' hitap edebilme hakkini veriyore. kefallige luzum yok o yüzden kkthnxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kiro olmak ayip degil, üzerine bi de fakir olmaman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 çelişen insanlar görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kapatma gozlerini, üşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar