kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abi ne farkeder türkiye'de de kurban canlı canlı kafasından kesilmiyor mu? daha vahşet bir olay o bence. ama o kadar alışmışızki konuşmuyoruz bile. sonra pişirip yiyoruz. olaya hangi açıdan baktığınıza bağlı herşey. o heriflerde böyle şeyleri seviyorlar yani. nasıl yadırgayabiliriz ki? OHA mide yok diyoruz ama onlar seviyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ben hepsini yerim et balık kelle bunlar yenir elle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 mesele ettim bu konuyu, bu yilan pisirme olayini derinden inceledim. yilan zaten kafasini kesince baya yasiyor, piserken falan oynuyor baya ve tribi o yani. hemen oldurup pisirip yiyorsun. balikta olay tamamen goruntu, bi farki yok, janjan olsun diye yani. ahtapot cok basarili ama, kaynar suya atiolar canli canli. hayvanin minilisi ufalisi cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yılan kalbi vardı bide discovery channelda gösteriyodu shot bardağına bardağın içi kan dolacak şekilde içerisinde yılan kalbiyle birlikte shot yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 koç yumurtası mesela çok güzel, önce sıktırıp istiklal marşı söyletip sonra kesiceksin canlı canlı direk anzer balının içine atıp karıştıracaksın. öyle yiceksin. mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kitana said: abi ne farkeder türkiye'de de kurban canlı canlı kafasından kesilmiyor mu? daha vahşet bir olay o bence. ama o kadar alışmışızki konuşmuyoruz bile. sonra pişirip yiyoruz. olaya hangi açıdan baktığınıza bağlı herşey. o heriflerde böyle şeyleri seviyorlar yani. nasıl yadırgayabiliriz ki? OHA mide yok diyoruz ama onlar seviyor? ha cekik gözlü ha tekkas pek bisi farketmez yani sonucta. ayni serefsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Yılana niye kimse sahip çıkmadı lan o garibin günahı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 et yiyomusun sen. en basitinden süt içiyosundur. ineğin memesini sıkıyolar, ne kadar kötü değil mi. insan arkadaşının memesini sıkar mı?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ineklerle arkadas olmamaliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 onu masaj gibi düşün:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 et yememekle ne alakasi var? geyik eti bile yedim dün. olay iskence etmeden, kurallarina göre öldürmekten geciyo. ondan bahsediyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 canlı balığı pişirmek demiyo, canlı balığın "yarısını" diyo lan nesi normal sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 inek gene rahatsız oluyo o zaman. her durumda insan arkadaşını yarım pişirmemeli ve memesini sıkmamalı bence. ayrıca yılana ayrımcılık yapıyosunuz vaniLLe said: et yememekle ne alakasi var? geyik eti bile yedim dün. olay iskence etmeden, kurallarina göre öldürmekten geciyo. ondan bahsediyoz. insan arkadaşını öldürür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 aslanlar kaplanlar bile canlı canlı yemiyor önce ya şah damarından ya da omur iliğinden fln zarar verip öldürüyorlar orna yiyrolar hoş yılanlr da önce felç edip sora yiyorlar bir nevi canlı canlı yiyorlar o yüzden karma kuralları gereği canlı canlı tyenmeleri normal oaliblir gibi gibi bilemedim şidmi ama ben yarısı canlı bir şey yiyemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bence ineğin de hoşuna gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kitana said: abi ne farkeder türkiye'de de kurban canlı canlı kafasından kesilmiyor mu? daha vahşet bir olay o bence. ama o kadar alışmışızki konuşmuyoruz bile. sonra pişirip yiyoruz. olaya hangi açıdan baktığınıza bağlı herşey. o heriflerde böyle şeyleri seviyorlar yani. nasıl yadırgayabiliriz ki? OHA mide yok diyoruz ama onlar seviyor?kavurma yönetir öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Abilify said: Yılana niye kimse sahip çıkmadı lan o garibin günahı ne. AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yediğin balık kesin taze. böyle bi tartışmadan çıkmıştır bu yemek. aşçının sigortalar atmıştır bundan sonra böle demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 BabacumMostors said: aslanlar kaplanlar bile canlı canlı yemiyor önce ya şah damarından ya da omur iliğinden fln zarar verip öldürüyorlar orna yiyrolar hoş yılanlr da önce felç edip sora yiyorlar bir nevi canlı canlı yiyorlar o yüzden karma kuralları gereği canlı canlı tyenmeleri normal oaliblir gibi gibi bilemedim şidmi ama ben yarısı canlı bir şey yiyemem :P of :D aslanlarin kaplanlarin yasam bicimi o. ama biz INSANLARIN maalesef akli variyo nasi öldürülmesi gerektigi konusuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 BabacumMostors said: ama ben yarısı canlı bir şey yiyemem :P pişmiş balık varken canlıya gerek yok zaten dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 olaya balığın açısından bakalım. kendisini tutup sudan çıkaran kişi oltayla haşır neşir olurken balığımız masmavi gökyüzüne son bir defa daha bakarak solunum yetmezliğinden vefat edebilir. bu huzurlu bir ölümdür.. ama daha "n'oluyo nerdeyim" diyemeden kendini ocakta cayır cayır yanarken bulması, bir yandan da kuyruğundan koca bir parça alan adamı görmesi ne kadar üzücü ve kahredici olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 canola said: inek gene rahatsız oluyo o zaman. her durumda insan arkadaşını yarım pişirmemeli ve memesini sıkmamalı bence. ayrıca yılana ayrımcılık yapıyosunuz vaniLLe said: et yememekle ne alakasi var? geyik eti bile yedim dün. olay iskence etmeden, kurallarina göre öldürmekten geciyo. ondan bahsediyoz. insan arkadaşını öldürür mü? öldürmez :(:( ARKADASLAR BUNU HUNHARCA KATLIAM EDILMIS BALIK SOYKIRIMINA KURBAN GIDEN BÜTÜN BALIK KARDESLERIME ARMAGAN EDIYORUM..... 10 kisiye daha yollarsaniz, allah ne muradiniz varsa versin + omega 3 katsayiniz da islediginiz sevaplar dogrultusunda artar insallah. BU VIJDANSIZLIGI UNUTTURMAYALIM.... :(:(:( KÜÇÜK İSTAVRİTİN ÖYKÜSÜ Küçük istavrit, yiyecek bir şey sanıp hızla atıldı çapariye önce müthiş bir acı duydu dudağında gümbür gümbür oldu yüreği, sonra hızla çekildi yukarıya... Aslında hep merak etmişti denizlerin üstünü neye benzerdi acep gökyüzü. Bir yanda büyük bir merak, bir yanda ölüm korkusu. "Dudağı yarıklar" denir, şanslıdır onlar, hani görüpte gökyüzünü, insanı, oltadan son anda kurtulanlar. Ne çare balıkçının parmakları hoyratça kavradı onu küçük istavrit anladı; yolun sonu. Koca denizlere sığmazdı yüreği. Oysa, şimdi yüzerken küçücük yeşil leğende, cansız uzanıvermiş dostlarına değiyordu minik yüzgeci. İnsanlar gelip geçtiler önünden, bir kedi yalanarak baktı gözünün içine yavaşça karardı dünya, başı da dönüyordu. Son bir kez düşündü derin maviyi, beyaz mercanı, bir de yeşil yosunu. İşte tam o anda eğilip aldım onu. Yürüdüm deniz kenarına bir öpücük kondurdum başına, iki damla gözyaşından ibaret sade bir törenle, saldım denizin sularına. Bir an öylece baka-kaldı Sonra sevinçle dibe daldı. Gitti tüm kederimi söküp atarak, teşekkürü de ihmal etmemişti. Bir kaç değerli pulunu Elime, avuçlarıma bırakarak. Balıkçı ve kedi şaşkın baktılar yüzüme. Sorar gibiydiler, neden yaptın bunu, niye? "Bir gün dedim, bulursam kendimi yeşil leğendeki küçük istavrit kadar çaresiz, son ana kadar hep bir umudum olsun diye..." fatih sensin biliyorum kasinma. SU MODDA DEGILIZ. insani yollarla öldürmekten bahsedyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ahfds balık ile memelileri aynı kefeye koymadığımdan pek umrumda olmuyo o konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Balığın o kadar aklı olsa yakalanmazdı :P Yok mavi gökyüsü yok hüzünlü anlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bide absolute sisesinde balık olsam, di di di di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar