Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı balığın yarısını pişirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten salgıladıkları çeşitli hormonlarla acı çekmiyolar.
şimdi oturup ceylan yiyen aslan üzerine konuşmalar da yapabiliriz.

eğer balık sen ben gibi bilinçle etrafa bakıo olsa, evet dicek ki, hayvan adamlaaar, vücudumun alt tarafını kızgın bir yağa batırıp pişirdiler, şuanda çok acı çekiyorum. allahım sana geliyorum.

fakat kendisi balık olduğu için, doğal seleksiyonda başka bir balığın ağzında parçalanmak yerinde insanların tavasında ölüme çırpınıyor.

yani uzun uzun yazmayı seviyorum böle konularda. bence işe biraz daha yüzeysel bakılmalı.
Mesaj tarihi:
abi resmen cani bunlar
bi gun dunyanin basina gecicem ve yonetimde sadece baliklar ve balik sevenler olucak.
sizi de tek tek tek tek buldurup cig cig derinizi yuzdurup baliklara yediricem.
şölen düzenlicez.
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Balığı hepimiz seviyoruz zaten
yanında bira ve mısır ekmeğiyle.

sen..
bi gun bunlarin hepsini odyceksin
YEMİN EDİYORM Kİ
İLK SENİ PİŞİRİCEM.
Mesaj tarihi:
dory said:

abvblizzard said:

Balığı hepimiz seviyoruz zaten
yanında bira ve mısır ekmeğiyle.

sen..
bi gun bunlarin hepsini odyceksin
YEMİN EDİYORM Kİ
İLK SENİ PİŞİRİCEM.

senin de hoşuna gidicek korkma.
Mesaj tarihi:
wildpervert said:

zaten salgıladıkları çeşitli hormonlarla acı çekmiyolar.
şimdi oturup ceylan yiyen aslan üzerine konuşmalar da yapabiliriz.

eğer balık sen ben gibi bilinçle etrafa bakıo olsa, evet dicek ki, hayvan adamlaaar, vücudumun alt tarafını kızgın bir yağa batırıp pişirdiler, şuanda çok acı çekiyorum. allahım sana geliyorum.

fakat kendisi balık olduğu için, doğal seleksiyonda başka bir balığın ağzında parçalanmak yerinde insanların tavasında ölüme çırpınıyor.

yani uzun uzun yazmayı seviyorum böle konularda. bence işe biraz daha yüzeysel bakılmalı.

olay acı çekmesi,hormonlar vs değil ki olay insan gibi yemek varken ne lüzumu var eziyetin,asıl soru bu
ha kaldu ki aslan bile ceylanın ilk boynunu ısırıp boynunu kırıyor yada önce boğuyor öldürmek için,ne hastalıklı düşünceler abi bunlar,yoksa balıkmş yılanmış zart zurt olayı değil canlı işte snçta

@abvblizzard : Rakı sevmeyp balık hakkında yorum mu yapıyosun cıx cıx cıx..
Mesaj tarihi:
Seperate said:

ha kaldu ki aslan bile ceylanın ilk boynunu ısırıp boynunu kırıyor yada önce boğuyor öldürmek için,ne hastalıklı düşünceler abi bunlar,yoksa balıkmş yılanmış zart zurt olayı değil canlı işte snçta

yok öldürmüyo, canlı gene.
Mesaj tarihi:
rakı sevmeyen adam burda kalkıp balık güzel demesin sdfjs

ayrıca mantığınıza hayranım, öldürüp yiyince farklı oluyomuş. benimle tekrarlayın şimdi

ÖLDÜRÜÜÜÜÜÜP, YEMEK YİYORUUUUZ.

çok masumane gerçekten. sahtekar vejeteryanlık yapmayın
Mesaj tarihi:
balık bu arkadaşım balık, yani tamam ben bu konuyla ilgili dory ile birebir de bi ton tartışmaya giricem belki ama, balık yani, zevki adamın, gitmiş tutmuş, fantazi yapmış. yani kime ne, oturup böle çoluğa çocuğa kötü örnek olcak, boynuun yarısı koparılmış, anıra anıra ortada koşan boğa değil ki, balık yani, restorana gidiyosun, onu yemek için özel. sokakta adam seni durdurup balığı kesip azıan sokmuyo ki, gitme restorana hiç görme, hayat ne güzel.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...