Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı balığın yarısını pişirmek

Buyse

Öne çıkan mesajlar

zaten salgıladıkları çeşitli hormonlarla acı çekmiyolar.
şimdi oturup ceylan yiyen aslan üzerine konuşmalar da yapabiliriz.

eğer balık sen ben gibi bilinçle etrafa bakıo olsa, evet dicek ki, hayvan adamlaaar, vücudumun alt tarafını kızgın bir yağa batırıp pişirdiler, şuanda çok acı çekiyorum. allahım sana geliyorum.

fakat kendisi balık olduğu için, doğal seleksiyonda başka bir balığın ağzında parçalanmak yerinde insanların tavasında ölüme çırpınıyor.

yani uzun uzun yazmayı seviyorum böle konularda. bence işe biraz daha yüzeysel bakılmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

wildpervert said:

zaten salgıladıkları çeşitli hormonlarla acı çekmiyolar.
şimdi oturup ceylan yiyen aslan üzerine konuşmalar da yapabiliriz.

eğer balık sen ben gibi bilinçle etrafa bakıo olsa, evet dicek ki, hayvan adamlaaar, vücudumun alt tarafını kızgın bir yağa batırıp pişirdiler, şuanda çok acı çekiyorum. allahım sana geliyorum.

fakat kendisi balık olduğu için, doğal seleksiyonda başka bir balığın ağzında parçalanmak yerinde insanların tavasında ölüme çırpınıyor.

yani uzun uzun yazmayı seviyorum böle konularda. bence işe biraz daha yüzeysel bakılmalı.

olay acı çekmesi,hormonlar vs değil ki olay insan gibi yemek varken ne lüzumu var eziyetin,asıl soru bu
ha kaldu ki aslan bile ceylanın ilk boynunu ısırıp boynunu kırıyor yada önce boğuyor öldürmek için,ne hastalıklı düşünceler abi bunlar,yoksa balıkmş yılanmış zart zurt olayı değil canlı işte snçta

@abvblizzard : Rakı sevmeyp balık hakkında yorum mu yapıyosun cıx cıx cıx..
Sosyal ağlarda paylaş

balık bu arkadaşım balık, yani tamam ben bu konuyla ilgili dory ile birebir de bi ton tartışmaya giricem belki ama, balık yani, zevki adamın, gitmiş tutmuş, fantazi yapmış. yani kime ne, oturup böle çoluğa çocuğa kötü örnek olcak, boynuun yarısı koparılmış, anıra anıra ortada koşan boğa değil ki, balık yani, restorana gidiyosun, onu yemek için özel. sokakta adam seni durdurup balığı kesip azıan sokmuyo ki, gitme restorana hiç görme, hayat ne güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...