asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 lan bizde hayvanın bağırsağı, midesi nesi varsa yiyoruz. iğrençlik olarak eşit düzeyde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 zaten salgıladıkları çeşitli hormonlarla acı çekmiyolar. şimdi oturup ceylan yiyen aslan üzerine konuşmalar da yapabiliriz. eğer balık sen ben gibi bilinçle etrafa bakıo olsa, evet dicek ki, hayvan adamlaaar, vücudumun alt tarafını kızgın bir yağa batırıp pişirdiler, şuanda çok acı çekiyorum. allahım sana geliyorum. fakat kendisi balık olduğu için, doğal seleksiyonda başka bir balığın ağzında parçalanmak yerinde insanların tavasında ölüme çırpınıyor. yani uzun uzun yazmayı seviyorum böle konularda. bence işe biraz daha yüzeysel bakılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 YA SENIN DERINI SOYSALAR OYLE HOSUNE GIDER MI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 pullu mu yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Balık o bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 nerde kaldı "insana bu kadar değer vermiyonuz" cu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abi resmen cani bunlar bi gun dunyanin basina gecicem ve yonetimde sadece baliklar ve balik sevenler olucak. sizi de tek tek tek tek buldurup cig cig derinizi yuzdurup baliklara yediricem. şölen düzenlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Balığı hepimiz seviyoruz zaten yanında bira ve mısır ekmeğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 diyorum ya çinli olmasa dünya cok güzel olur 1.5 milyar bide pakistanlı hintlilerde olmasa iyi olur 3 milyar dünyanın yarısı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abvblizzard said: Balığı hepimiz seviyoruz zaten yanında bira ve mısır ekmeğiyle. sen.. bi gun bunlarin hepsini odyceksin YEMİN EDİYORM Kİ İLK SENİ PİŞİRİCEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 çinliler olmasa dünya sola çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 herkes biraz faşisttir ben çinli ve hintlileri sevmiyorum abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 dory said: abvblizzard said: Balığı hepimiz seviyoruz zaten yanında bira ve mısır ekmeğiyle. sen.. bi gun bunlarin hepsini odyceksin YEMİN EDİYORM Kİ İLK SENİ PİŞİRİCEM. senin de hoşuna gidicek korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Yalnız adamlar da ıyyyyyyyyyk bu türkler boklu baaırsak yiyor diyorlarsa ne komik olur ya ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abvblizzard said: Balığı hepimiz seviyoruz zaten yanında bira ve mısır ekmeğiyle. canim cekti lan, ama mumkunse en az bikac saattir olu olsun balik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bira ne ya. birayla heba edilir mi balık. rakı olacak rakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bi de pet forumuyuz güya. şu topiğin iğrençliğine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 balıgın yanında rakı içilmez rakının yanında balık yenir ben sevmem rakı o yüzden gogo bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 wildpervert said: zaten salgıladıkları çeşitli hormonlarla acı çekmiyolar. şimdi oturup ceylan yiyen aslan üzerine konuşmalar da yapabiliriz. eğer balık sen ben gibi bilinçle etrafa bakıo olsa, evet dicek ki, hayvan adamlaaar, vücudumun alt tarafını kızgın bir yağa batırıp pişirdiler, şuanda çok acı çekiyorum. allahım sana geliyorum. fakat kendisi balık olduğu için, doğal seleksiyonda başka bir balığın ağzında parçalanmak yerinde insanların tavasında ölüme çırpınıyor. yani uzun uzun yazmayı seviyorum böle konularda. bence işe biraz daha yüzeysel bakılmalı. olay acı çekmesi,hormonlar vs değil ki olay insan gibi yemek varken ne lüzumu var eziyetin,asıl soru bu ha kaldu ki aslan bile ceylanın ilk boynunu ısırıp boynunu kırıyor yada önce boğuyor öldürmek için,ne hastalıklı düşünceler abi bunlar,yoksa balıkmş yılanmış zart zurt olayı değil canlı işte snçta @abvblizzard : Rakı sevmeyp balık hakkında yorum mu yapıyosun cıx cıx cıx.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Olsada rakı içsek şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 arkadaşım hergün onlarca insan ölüyor bu kadar tepki vermiyorsun !!11birdirbiruzuneşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Seperate said: ha kaldu ki aslan bile ceylanın ilk boynunu ısırıp boynunu kırıyor yada önce boğuyor öldürmek için,ne hastalıklı düşünceler abi bunlar,yoksa balıkmş yılanmış zart zurt olayı değil canlı işte snçta yok öldürmüyo, canlı gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 rakı sevmeyen adam burda kalkıp balık güzel demesin sdfjs ayrıca mantığınıza hayranım, öldürüp yiyince farklı oluyomuş. benimle tekrarlayın şimdi ÖLDÜRÜÜÜÜÜÜP, YEMEK YİYORUUUUZ. çok masumane gerçekten. sahtekar vejeteryanlık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 hayvanla yarışıyoruz o zaman hala insanoğlu olarak o daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 balık bu arkadaşım balık, yani tamam ben bu konuyla ilgili dory ile birebir de bi ton tartışmaya giricem belki ama, balık yani, zevki adamın, gitmiş tutmuş, fantazi yapmış. yani kime ne, oturup böle çoluğa çocuğa kötü örnek olcak, boynuun yarısı koparılmış, anıra anıra ortada koşan boğa değil ki, balık yani, restorana gidiyosun, onu yemek için özel. sokakta adam seni durdurup balığı kesip azıan sokmuyo ki, gitme restorana hiç görme, hayat ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar