kermit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 1 hafta 10 gün içinde evlenmem lazım. neden sormayın öyle bi nikah yapıp belli bi süre sonra boşanırız. para istemesin bende mümkünse hayır için yapsın. kurtarsın beni. 80 yaşında babanneniz ananneniz olur onada razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 anne olmaz anne karıştırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kızkardeşde olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 KOŞ GÖKALP http://www.sugibi.tv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ciddi herhalde ki kişisele açmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 abicim orası uzun süreli istiyo. seçiyo beğeniyo kadının birisi beğenmedi geçen gün olay çıkardı öyle istemiyom ben. isterse ayrı evde takılsın mecbur değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kriterlerin nedir peki? eşe dosta sorayım. önemli herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bi kriter yok. nikah kıyılacak isterse görmesin benle muhabbet bile etmesin. 7 ay geçince boşanabiliyosakda boşanıcaz. sadece para pul istemeyecek işte o şartım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 aga yazın bulsaydın bi ingiliz milf hem altında bmw olurdu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kermit said: bi kriter yok. nikah kıyılacak isterse görmesin benle muhabbet bile etmesin. 7 ay geçince boşanabiliyosakda boşanıcaz. sadece para pul istemeyecek işte o şartım var. para falan işinide konuşup anlaşma yaparak halledebilirsin sanırım. aman dikkat et bide dolandırılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Dul olcak karşıdaki DUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ahahah laz bi rus bul ya da trabzona gidip. lazca konuşuyolarmış. ulan aklıma geldikçe gülesim geliyo ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 mokoko said: kermit said: bi kriter yok. nikah kıyılacak isterse görmesin benle muhabbet bile etmesin. 7 ay geçince boşanabiliyosakda boşanıcaz. sadece para pul istemeyecek işte o şartım var. para falan işinide konuşup anlaşma yaparak halledebilirsin sanırım. aman dikkat et bide dolandırılma. evet öyle muhabbet var sözleşme falan yapıyosun artık boşanırsak şu şu eşyalar şu mal mülk hakkında talepte bulunmayacağım tarzında. onun gibi bişi yapılır artıkda işte nerden bulucaz bu devirde evlenilecek kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sınırdışı edilmemek için formalite evlilik yapan moldovalılardan filan bulsan işini görür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 of k3nk:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 radagast62 said: sınırdışı edilmemek için formalite evlilik yapan moldovalılardan filan bulsan işini görür bence bu yontemle para bile yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Benim de evlenmem lazım 3 ay sonra. Üstelik gelin de belli. Bak bu na rağmen tavsiye etmiyorum. 1 haftada birini bul evlen... Çok zor iş çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Kurbaa karanlık işler çevireyim derken vatandaşlıktan atıldı heralde, tekrar girmeye kasıyor asdasd Yaw bari bi gavur bul, Uganda bile burdan iyidir, açarsın bi elmas madeni ohhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 olm evlenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bride.ru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Abi haline üzüldüm cidden, kız olsam bir dakika düşünmez evlenirdim seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kesin evlilik kredisi çekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ne la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Apis said: Benim de evlenmem lazım 3 ay sonra. Üstelik gelin de belli. Bak bu na rağmen tavsiye etmiyorum. 1 haftada birini bul evlen... Çok zor iş çok...oha game over ciddi isen. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 desperate housefrog said: bi kriter yok. nikah kıyılacak isterse görmesin benle muhabbet bile etmesin. 7 ay geçince boşanabiliyosakda boşanıcaz. sadece para pul istemeyecek işte o şartım var. he bi kriter yok, sadece para pul istemicek ama onun disinda, formalite icabi bile olsa kadinimin geyshasi olurum diyosun. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar