Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Şimdiye kadar birçok anime izledim.Pek güzel seri bulamıyorum artık.Bu yüzden de tavsiye istiyorum.İzlemediğim kaliteli bir seri çok güzel olur gerçekten. İzleyip de çok beğendiklerime birkaç örnek vereyim: Armored Trooper Votoms Cobra Cowboy Bebop GunGrave Love Hina Gundam Serileri Golden Boy FullMetal Alchemist FullMetal Panic Rurouni Kenshin School Rumble Slam Dunk vs vs Shojo animeleri pek sevmiyorum,o yüzden Shojo tarzı tavsiye etmezseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 klasik tavsiyem: samurai champloo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Nodame Cantabile Kaze No Stigma Haruhi 1 Samurai Champloo Hellsing (Ovalar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 baccano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ha bu arada yavaş ilerler ama beğenirsen çok beğenirsin, Kara no Kyoukai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Legend of Galactic Heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Battle Fairy Yukikaze Zipang Patlabor Planet ES Jyu Oh Sei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Great Teacher Onizuka Kenichi elfen lied diycem ama shoujo ya girer mi bilmiyoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Gekijouban Kara no Kyoukai Shingetsudan Tsukihimeyle aynı evrende geçiyormuş Tsukihime fena değildi inceleyeleceğim bu seriyi teşekkür ederim. Baccano da güzel bir seriye benziyor izlememiştim ona da bakıcam hemen. Patlaboru da izlememiştim hoş birşeye benziyor. Juuousei çok hoşuma gitti hemen izlemeye başlayacağım diyebilirim. Onun dışındakileri izledim.Aklınıza başka şeyler geliyorsa onlarıda yazın.Animeye aç kaldım hepsini izlicem hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Planetes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Black lagoon, darker than black =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Planetes'e bakıcam.Black Lagoon ve Darker Than Black'i izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 biraz daha farklı bir tane olsun listede: welcome to NHK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Death Note Serial Experiments Lain Boogiepop Phantom Texhnolyze Monster City Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Trinity Blood Gungrave Ergo Proxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Welcome to NHK ve Boogiepop Phantomu izlemedim.Birkaç seriden sonra onları da inceleyeceğim.Teşekkürler. Öbür tavsiyeleri izledim malesef arkadaşlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ghost in the shell: stand alone complex 1-2 & solid state society genshiken 1-2 black lagoon 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Son 1 sene içerisinde çıkmış kaliteli bir yapım var mı ? Birde Full metal alchemist 50 bölüm izledim ben sonra çıkan yeniyi izlemeye başladım bir streamden sanki aynı bölümlerdi, sadece mangayı takip ettiği için parallelik mi gösteriyor yoksa site beni ayakta kafaladı eski bölümleri mi izledim ki ilk bölüm farklıydı eminim ama 3. veya 4. bölümde mucizeler üreten filozof taşı sahibi rahip bölümü nerdeyse aynıydı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Wolf's rain, hayret kimse yazmamış. Full Metal Panic : Fumoffu. FMP'leri izleyip fumoffuyu izlemediysen çok ayıp :) Samurai Champloo söylenmiş ama ben bi daha söylemiş olayım pekişsin :) Afro samurai var, eğlencelik olarak arada izleyebilirsin. Samuel Jackson abimiz falan seslendiriyür, biraz reklam kokar falan ama iyidir. Bi de en son olarak, abi wolfs rain yav.. harbi güzeldi niye hiç kimse yazmamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 13. bölümden sonra hikaye eski seriden ayrılıyor ged, mangaya sadık devam ediyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Oki saol, bende acaba yanlış şeyleri mi izliyorum dedim bir an. Birde bana son 1 senede çıkmış popüler bir anime tavsiyesi varsa iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Initial D ( Sokak yarışları üzerine mükemmel sezonları olan bir anime ) Wangan Midnight ( Initial D sevdiysen mutlaka izlemelisin ) Last EXILE ( GONZO'dan steampunk dünyada geçen güzel bir anime ) son bir senede çıkanlardan ise Viper's Creed ( Gelecekte geçen özel güvenlik departmanlarının hikayesi ) Astro Fighter Sunred (parodi animelerinin bence kralı, şiddetle önerilir (:P) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ayri bi dopik acmiyim dedim. anime adina cok bisey izlemedim ama miyazakiye bittim. howls movin castle ya da Spirited away tarzi böyle eglenceli/saran anime önerebilirseniz cok sevaba gecersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0808506/ the girl who leapt through time =) çok güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 öncesi sonrası olmayan, bir oturuşta izlenip biten perimasalı mı arıyorsun ? Miyazaki filmleri dışında çok zor ehue byousoku 5 cm var istersen güzel dram romantizm http://www.youtube.com/watch?v=gWZwX8ZQNEk&feature=fvst monitörünü bilmiyorum o yüzden hangisi uygunsa sen seç 1080p 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar