Seperate Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bazı filmlerin riplerinde ses+müzik çok orantısız,adamların ekledikleri bütün efektler öküz gibi inlerken elemanlar fısıltıyla konuşuyor nerdeyse,ekolayzer vs kurcaladım ama riple mi alakalı sadece bunlar yada düzeltebilme olanağım var mı?Sorunu pek anlatamadım sanırım da anladınız umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 codec'tendir o full codec çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 muhtemelen codec sorunu. benzer bir sorunu kulaklıklarımla yaşamıştım ama onda kablolar bozulmuştu. karaoke gibi insan sesleri gelmiyordu böyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 km playerı yükledm,halloldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar