nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Allah sizi demek istiyorum! Kaan'ın face iletisindeki şamatayı okudum 5 dakkadır anırıyorum odanın içinde gülmekten. Public ortamda bu kadar komik olmayın, ayıp. Oda arkadaşımız falan var deli diyorlar ondan sonra =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 tamam onlarda seni seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Kaan seviyo bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Pembe çakmağımın kaybolmasını komik bulmuyorum arkadaşım ben niye gülüyorsunuz bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 1 kişi gülmüş kaan hemen cogula girme. gaza gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Orada yeterince komik olunmuş zaten, şimdi bu challenge'ına karşılık verir de burada da espri falan yaparlarsa çok gülerim yarın sps sınavım var olmaz yani. Çok gülünce kötü bişey olur sınav kaçmasın içime (:P) Radyosu'ya da rep vereyim buradan ayrıca dfhgdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Fistan said: 1 kişi gülmüş kaan hemen cogula girme. gaza gelme. Olm o çakmak benimle bir bütün olmuştu resmen, kaybedince hainler çok güldü. Ama bugün geri aldım çakmağı, gülen herkesin saçını yakmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Gratz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 o çakmağı bi zippo gibi düşün kaan masada bırakmamaya özen göster. bundan sonra herkesin gözü o çakmakta olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sana bi çakmak lazım pembe mor farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 masadan kalktık bu kaanın çakmak dedim alır dedim almamış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Turuncu olanı daha çok seviyorum ama artık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Onu da kaybedersen yaz hemen facebooka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 benim anlamadığım emirin o facebookta geçen muhabbette postu yok peki başlıkta neden azmo yazıyo hala ordayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 adam cakmakci lolololololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Gönlümde yaşıyor şişko, ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Boşluğuma geldi de o yüzden :D Azmo olmayacak tabii ki o. SPS çarptı Kaan bilir =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sps'ten çarpılıyosan zaten geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Yok genel olarak ders çalışmaya alerjim var benim. Fazla ders çalışınca alışkın olmayan bünyem sarsılıyo, midtermler dönemi 3 gün yoğun ders çalışsam sonraki 1 hafta başım ağrıyo yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Xaenin said: Pembe çakmağımın kaybolmasını komik bulmuyorum arkadaşım ben niye gülüyorsunuz bu kadar? /saygıduruşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Xaenin said: Fistan said: 1 kişi gülmüş kaan hemen cogula girme. gaza gelme. Olm o çakmak benimle bir bütün olmuştu resmen, kaybedince hainler çok güldü. Ama bugün geri aldım çakmağı, gülen herkesin saçını yakmayı planlıyorum. ben de pembe çakmağa insanlar çok güldüğü için onu başka bir şey sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 BENDE ÇAKMAK ÇAKMAĞA GELDİK DİYİYİM TAM OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar