Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri

Revenge

Öne çıkan mesajlar

"İngiliz Guardian gazetesi, İrlanda Adalet Bakanı Dermot Ahern'in, dün akşamki maçın uzatma bölümünde Fransız milli futbolcu Thierry Henry'nin gol pasını vermeden önce, topun eline değdiği ve hile yaptığı gerekçesiyle maçın yeniden oynanmasını talep ettiğini yazdı"
link
Ben de destekliyorum İrlanda'yı bu konuda.FIFA böyle birşeyi onaylarsa devrim olur.Öyle her önüne gelen tekrar isterse cılkı çıkar ama böylesine önemli bir maçta,bu kadar bariz bi şekilde kuraldışı gol atmak,bence tekrarı gerektirebilir.En azından uzatma tekrar oynanabilir veya zar atarlar büyük atan gider vs.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
4 Aralık'ta yapılacak kura çekimi için FIFA resmi olarak torbaları açıklamadı. Ancak İspanyol gazetesi Marca:'nın verdiği bilgilere göre ise torbalar şu şekilde oluşacak;

1. torba: Güney Afrika, Brezilya, İspanya, İtalya, Almanya, Arjantin, İngiltere, Fransa
2. torba: Hollanda, Portekiz, Slovenya, İsviçre, Yunanistan, Danimarka, Sırbistan, Slovakya
3. torba: Fildişi Sahili, Gana, Kamerun, Nijerya, Cezayir, Paraguay, Şili, Uruguay
4. torba: Japonya, Güney Kore, Kuzey Kore, Avustralya, Yeni Zelanda, ABD, Meksika, Hondura

G.Afrika ev sahibi diye neden 1. torbaya konuluyor ki? Ev sahibi olmak zaten yeterince bir kıyak, peahh. Hollanda ile yer değiştirseler çok daha iyi olurdu, ilk torba tamamen devlerden oluşurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şimdi farkettim ki torbalar kıtalara göre ayarlanmış olabilir.

aynı kıtadaki takımların birbiriyle gruplarda karşılaşma ihtimalini en aza indirmişler.

1. torbada demirbaşlar var.
2. torba avrupa
3. torba afrika ve güney amerika
4. torba asya ve kuzey amerika

bence mantıklı gözüküyor
Sosyal ağlarda paylaş

Revenge said:

Mevcut FIFA sıralaması böyle.Ya FIFA'nın torba anlayışında bi sorun var,ya da Tatar Ramazan torbaları tırışka bi yerden pastelemiş.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12991867.asp?gid=211
Hürriyet'ten yazdım işte napayım, fotomaç falan değil.
http://www.hurriyet.com.tr/_np/3983/9283983.jpg
İspanyol Marca gazetesi hazırlamış aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransa'nın golü nedir öyle yav, bütük kuralları ihlal etmiş adamlar, böyle çirkeflik görmedim. Henry'ide adam gibi oyuncu sanardım, ağır terbiyesizlik yapmış. Bosna, Ukrayna ve Rusya'nın o turnuvaya gitmesi ayrı bir tad katardı ama ne yaparsın gitsin demekle gidemiyor. Kimsenin kimseden korkmadığı, gayet açık futbolun dibine vurulan bir turnuva izleyelimde başka birşey istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Revenge said:

Çok rahat çakamazdı..Adamlarda Ronaldo sakat,kalan adamlar da öyle über varlıklar değil.İlk maçta Bosna'da biraz şans olsaydı(3 topları direkten döndü) rahat elerlerdi.Biz olsak da çekişirdik en azından

o ilk maçta direkler hariç bosnanın pozisyonu yok hatta portekiz yarı sahasına geçmedi top.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...