Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Sennheiser CX-300 kulaklığım ömrünü tüketti, ben de yeni bir kulaklık almak için arayışlara düştüm. Bir kaç beğendim ama kararsız kaldım. Artıları, eksileri, ya da diğer özellikleri sebebiyle; hangisini almalıyım? Jays -- j-Jays - 9mm dinamik sürücü - Yalıtım: JAYS Silicon Rubber Sleeves - Hassasiyet: 106 dB SPL @ 1 kHz - Empedans: 32 Ohm @ 1 kHz - Frekans Aralığı: 50Hz - 20 000 Hz - Kablo: L 0.60 m (~24 inch) + 0.90 m (~35 inch) extension cord, W 2/1.5 mm (0.079/0.059 inch) - Ağırlık: 8 gram (0.28 oz) - Jak: Düz, altın kaplama stereo mini-Plug 3.5 mm (1.8 in) Paket İçeriği - j-Jays kulaklıklar - 3.5 mm stereo mini giriş - 90 cm uzatma kablosu - 4 farklı boyda kulak adaptörü Sennheiser -- CX300-II-Precision Kutu İçeriği - CX 300-II kulakiçi kulaklık - Kulaklık adaptörleri (küçük/orta/büyük) - Taşıma çantası Frekans Aralığı: 19−21.000 Hz Kablo uzunluğu: 1,2 m Empedans: 16 Ohm Ses Basınç Seviyesi (SPL): 113 dB (1kHz/1Vrm) Transducer prensibi: Dinamik Sennheiser'in performansından çok memnundum. CX300'ü de 3 yıldır kullanıyordum. Çok da hor kullanmama rağmen sadece 1 kere tıkanma sorunu olmuştu onu da soğutucu spreyle çözmüştüm. Kablolarında temassızlık başladı artık kötü kullanımdan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 CX300'den o kadar yıl memnun kaldıysan bariz daha iyi bir kulaklık almayacaksan niye tercihini değiştiresin ki? ben de kablosu lehimli cx300 kullanıyorum. koparmıştım kabloyu ani bir hareket yüzünden. bi de cx200 var ama lehimli cx300 bile daha iyi geliyor. gerçekten güzel bi kulaklık cx300. bu arada diğer markayla ilgili bir bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aslında lehim falan elimden gelir ama benimkinin temassızlık yaptığı yer jak bağlantı noktası diye dokunmadım henüz. almadan önce ben de bir lehim deniym, olmazsa yenisine bakıym :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 2sene kadar cx300 kullandım, geçen ay cx300-II precision aldım ama kulaklıgın yeni olmasından mıdır nedir henüz sesler cx300 kadar güzel gelmedi kulagıma(mp3 playerdaki müzikler aynı duruyor). Ancak şöyle bi gerçek var tabi cx300-II'de ses seviyesi yükseltilmiş takar takmaz hissettim.. Eger fiyatta sorun yoksa cx500 almayı düşünebilirsin yok fazla dersen , cx300den vazgeçme bence o fiyat civarlarındaki alınabilcek en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 cx-500 bütçeyi baya aşıyor :) bir ihtimal cx-400 düşünebilirim aslında. var mı onu kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ben cx 400 kullaniyorum, creative ve philips kulakliklar denemistim ve onlara gore acayip farkli. ama baska bir sennheiser'a gore nasildir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ya bi de ne kadar önemli bir aparat olursa olsun insan alttarafı bir çift kabloya onlarca lira bayılmak istemiyor. benim içim acıdı her kulaklık aldığımda size de böyle oluyor mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 philips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ya kulakiçi çok rahatsız ett ibeni gittim senheiser normal kulaklık aldım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Ben direk kulakdışı Dj kulaklığı gibi olanlardan kullanıyorum artık. Kulak içi kulaklıklar falan rahatsız geliyo bana, ağrı yapıyo kıkırdakta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 cx-500 kullniyorum baya memnunum tavsiyede edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 belki kulağınıza uygun boyutta plastiği takmadığınız için ağrı yapıyordur? ben kulakiçi 4 senedir falan kullanıyorum sanırım belki daha fazla ve bir sıkıntım olmadı ergeonomi konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 işin kötü yanı ben kulakiçinden vazgeçemiyorum 3-4 senelik geçmişten sonra. normal kulaklık taktığımda sanki hep böyle düşecekmiş gibi geliyo, ses uzaktan geliyo gibi oluyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Abi normal ipod kulaklığı kullanıyodum öyle iyice içine giren kulakiçlerinin zaten sağlıksız olduğunu duydum kulak zarının dbine basslı olunca falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 adam gibi temizliğini yapmazsan, 5 saat kulağından çıkarmadan dinlersen veya kulağını bir hafta yıkamazsan sağlıksız olabilir evet :) ses seviyesinin bir zararı olduğunu sanmıyorum optimizasyon yapmak konusunda aciz olamaz yani sennheiser vb. firmalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Yok enfeksiyon açısından değil abi nasıl sürekli bi barda kalmak kulağa zararlı onun gbi uzun süreli kullanımda kulak içi daha zararlı. Tabi ben yurtta kaldığımdan günde 7 saat kulaklık kullanabiliyorum genellikle. Öyle düşünmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 açtığın ses miktarına bağlı olarak değişir =) kulakiçi'nin yalıtımı zaten çok iyi olduğu için ben çok yüksek ses açma ihtiyacı hissetmiyorum, o yüzden rahatsızlık duymadım hiç. tabi mp3 player'ın sesini köklersen kulak bile düşebilir. teyzemin düştü benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Holy said: işin kötü yanı ben kulakiçinden vazgeçemiyorum 3-4 senelik geçmişten sonra. normal kulaklık taktığımda sanki hep böyle düşecekmiş gibi geliyo, ses uzaktan geliyo gibi oluyo falanhaha aynı duyguları hissediyorum. bu arada kapalı ortamda sürekli kullanacak olsam ben de büyük kafa kulaklıklarını tercih ederim nil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Kaynımda vardı aynısı :D tercih meselesi ya az kullanımda ağrı yapmıyodu kesinlikle 2 senedir kullanıyodum kulaklığımı da günde 7 saat olunca zorlamaya başladı kulağımın duvarlarını. Ben de gittim aldım kocaman hem de 6 metre kablolu odamda film izlerken sorun olmicak gecenin bi yarısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yav said: belki kulağınıza uygun boyutta plastiği takmadığınız için ağrı yapıyordur? ben kulakiçi 4 senedir falan kullanıyorum sanırım belki daha fazla ve bir sıkıntım olmadı ergeonomi konusunda Holy said: işin kötü yanı ben kulakiçinden vazgeçemiyorum 3-4 senelik geçmişten sonra. normal kulaklık taktığımda sanki hep böyle düşecekmiş gibi geliyo, ses uzaktan geliyo gibi oluyo falan AYNEN. 2006 da sony ericsson walkman telefon almıştım, onun yanında gelmişti, hala vazgeçemedim kulakiçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bu arada sennheiser cx 300ii falan alacaksanız Türkiye'den almayın ya. İngiltere'de 15 pound bu kulaklık ve kargo dahil 60 tl'ye geliyor. Burada 120'ye satıyorlar. Çoğu modelde aynı şey var, fiyat farkı çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ebayden 25liraya aldım kargo dahil ve 0 kulaklık cx300 gerçekten, öteymiş. bunca zamandır ben müzik falan dinlemiyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 yanlız dikkat edin çok çakması var sennhiser'in. geçenlerde bir kulaklık istedim dealextremeden, yerine çakma sennhiser geldi birebir aynıydı orjinaliyle bir tek jack girişindne ortaya çıkıyordu. dikkat edin o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben eskiden sennheiser cx 200 kullanıyodum ama şuan cx 300ii kullanıyorum garip olan şu ki sanki cx 200 daha temiz, daha canlı ses veriyodu.cx 300ii deki ses sanki daha boğuk ve uzaktan geliyomuş hissi veriyo... cx 200 cx 300ii karsılastırması yapmış olan başka birisi varsa yorumlarını dinlemek isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 cx300'ün bası daha yüksek o yüzden bas-tiz farkından dolayı öyle hissediyo olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar