Gimli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bizim eski thread çok karışmış, hemen yenisini açayım temiz olsun istedim. Gri 2009'un yazında kurulan bir grup. Amaç, standart caz parçalarının yorumu ve besteler üzerine daha çok. Grupta kontrbasta Ahmet Sağır, davulda Berke Yalçı, piyanoda ben, Murat Cengiz bulunuyoruz. Eskiden aramızda bulunan gitarist Ceyhan Peştimalcioğlu'na da çok teşekkürlerimizi borç biliriz ancak trio olarak devam etmekteyiz. En sonunda uğraşlarımız sonuç verdi ve onca kayıt attığımız festival ve mekanlardan biri bize geri döndü. 27 Aralık'ta Nazım Hikmet kültür merkezinde yapılacak, içerisinde Sarp Maden, Önder Focan, İmder Demirer gibi isimleri barındıran Kadıköy Caz Festivali kapsamında performans vereceğiz. Herkesi bekleriz. Dinlemek isteyenler için: www.myspace.com/grinintonlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 su anda Blue Bossa'yi dinliyorum da, ellerinize saglik. ne bir eksik, ne bir fazla. cok hos olmus ve gercekten oldukca profesyonel duruyor. ellerinize saglik gimli, ankarada iseniz veya gelecek olursaniz haberdar olmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ben de dinlemekteyim çokgzel. Kayıtlar da çok profosyonel olmuş nasıl yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 So What cok iyi ya, gercekten ellerinize saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Teşekkürler çok. Umarım bi gün ankara caz festivalinde de oluruz :) Kayıtları istanbul göztepedeki studyo18 de aldık. Piyanolar line in, davulda bir overhead bi de kick mikrofon var. Bir de ortada condenser var. Hücum kayıt olarak alındı. Beklediğimizden çok daha temiz olduğunu söylemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aha ö.m atacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ailecek dinliyoruz, hayraninizim en icten dileklerimle B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bi grupcana fotografiniz falan var mi? edit: var 'i unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Yok ama koyarız bu aralar, Miam'da bi kayıt yaptık geçen cuma, onlarla beraber gelir fotolar da. Kadıköy Caz Festivali kataloğu: http://nazimhikmetkulturmerkezi.org/pdf/AFIS07.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 keyifle dinledim vallahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Zevkle dinliyorum, çaldıgınız yere de gelir izlerim. Çok temiz olmuş, ellerinize sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çok çok güzel gerçekten. Bi ara canlı da izlesek keşke. Edit: 27 aralık varmış zaten. Mutlaka gelip dinleyeceğimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Miam kayıtları geçti elimize, koyduk hemen myspace e, bakınız yorum isteriz Yeni kayitlar icin tikla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hani mixlerini ben yapcaktim bunlarin :X ehehe ellerinize saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 www.cazkolik.com'dan "Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nin Kadıköy'de ki merkezinde gerçekleşecek olan etkinlikler ünlü caz yazarımız ve radyo programcımız Hülya Tunçağ'ın paneliyle başlayacak, Sarp Maden Dörtlüsü ile, ardından Sibel Köse Dörtlüsü ve İmer Demirer Dörtlüsü ile devam ederek son gün olan 27 Aralık'ta ise "Gri" isimli trionun konseriyle sona erecek." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pdz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Çok iyiymiş, son zamanlarda dinlediğim(güncel) müzik olarak nitelendirilebilecek nadir gruplardan birisiniz. Kayıtlarınızı indirebileceğim bir adres var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Yok ne yazık ki henüz, telif işlerini halletmediğimiz için. Büyük gün bugün bu arada iyi şans dileyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Gud lak men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 harika geçti konser, koyarım vidyoları yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 grup fotoğrafınız yok hiç :) bu arada yeni kayıtlar süper olmuş. stüdyo 18'i zaten bilirdik, kaliteli gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Yeni kayıtlar ITU Miam ya, studyo 18 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=0&release=102160314 Kendi imkanlarımızla aldığımız ufak bi kesit. Haftaya HD vidyolar gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bir Autumn Leaves dinlemek isterim sizden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Yarın uluslararası istanbul caz festivali kapsamında, genç caz yarışması elemelerinde olacağız gri olarak. Giriş bedava. Bekleriz :) http://www.iksv.org/caz/caz.asp?cid=113 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 foto koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar