Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Bunun birincisinde çocuk tatlıydı herkez beğeniyordu sanırım ikinciside tatlı olmuş :) çocuk şirin bir tip :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Öğretmen bir ara çocuğun yakasına bakarak "En iyisi annenden istemek" diyor ya. Orda çocuğun tepkisi süper. Bayıldım.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 evet :) çocukta çok şirin..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 çocuk müthiş, havuç felan halt etmiş. mirage'ı da kutluyorum tam düşüncemi yansıtıp beni yazmaktan tasarruf ettirdiği için.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ehuhe :) sesi falanda çok şirin bir tip..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Şirinlik para ediyor demek ki[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 :) tabi.. doğru demişsin..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Öne çıkan mesajlar