MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yavaş dövün herifi ya adam bildiğin ayıboğan gibi birşey. o emoların topu dalsa yine bir bok yapamazlar bu mahlukata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben rahat döverim o cocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Microp said: hep yapmak istedigim sey. ama buralarda yok bu tiplerden korku siddet iceriklidir! +18 yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 adam smack downdan çıkıp gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 o elemanların alayı dalsa agzını yüzünü dagıtırlar ya olumune girmek lazım tipe baksana.Ben sinir oldum burda ya eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abi niye duruyor diğerleri. arkadaşlarını aslan yerken mal mal bakan zebralar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Erkek mi lan bunlar. Sinirlerim bozuldu jfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Frantic said: adam smack downdan çıkıp gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 training arena gibi eşofmanları çekmiş gelmiş adam 2 skill kasim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kameranin arkasinda en az 10 tane benzeri vardir o angutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dayaktan sonraki muhabbeti tahmin edebiliyorum. -lan nie dalmadınız adisiniz olm varya -abi ben tam dalacaktım baktım sizde iş yok...bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Çok eğlenceli be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 adam pro dövmüş de, nie dövüyosun argadaşım. dövme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 simdi tekrar izledim de arkada kimse olmayabilir. adam bariz antrenmanli dovuscu yani. kizlar belli ki hic yumruk atmamislar hayatlarinda. 1 tane vurmasi yeterli hepsine, cardiosu da vardir bisi olmaz. anca bebelerde bicak micak olcak da.. o da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 emolar adamdan daha delikanlıymış tek tek daldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 adam cift cift mi daldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ahahahhahaha ulan rahatladim ya cok sevdim adami helal olsun emolarda agir ezik cikti hic sasirtmadi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 evet görmedinmi? casper reklamındaki gibi eşeysiz üredi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yanlız abi niye kaçmıyorlar hepsi kaçsa dağılsa ya.ahahah tip tip bakıyorlar adama :P.adam geliyo yumruk atıyo yere düşüyorlar gene tip tip bakmaya devam ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kırmızılının annesine edepsiz laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 annesi de gotikleri dövüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bugün okulda 3 zenci 123345 sarışın kız 1 tanede emo gördüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 azalarak bitsin: olum tükürseler boğulur lan adam. lan ama harbi öyle mal gibi izliyorlar lan girsenize a salaklar? aa doru lan emoydu onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 o dayağı kenarda sonuna kadar izleyen biri olsam o döven eleman gittikten sonra gider bide ben döverdim lan niye usul usul dayak yediniz diye. nası kızdım ya bu kadar ezik olunabilirmi ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar