Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Merhaba,İçerik sitemiz için yeni iki adet tasarımımız hazırlandı. Sizlerden hangisi daha iyi ise onu seçmenizi ve ek önerileriniz var ise onları belirtmenizi istiyoruz. 1. Tasarım: 2. Tasarım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bir daha iyi kontrast yakalamis bence, 2.si daha cok mynet gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kesinlikle bir numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bir daha iyi. işte böyle abi yaa, diğeri neydi öyle, bunların ikisi de diğerinden 7324 kat daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 2 numara güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 1 dedim bende ama daha iyiside olabilirdi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ikisi de aynı bunların. banner ve footer'ın renkleri degisik. eger banner'ı kırmızı-mavi yapmazsanız ikincisi diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 etiket bulutu yerine solda bi side bar olsa ordan aksa o etiketler daha makul olur gibi, böyle eski last.fm tag şeysi gibi duruyor ki itici biraz.bu arada side bar geldiğinden en alttaki tablarda kalkabilir teknoloji felan.. sadece bi öneri tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 birincisi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 tagcloud ve twitter hedesi olmasın. tagcloud olacaksa da daha aşağılarda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 tagcloud olmasın evet djangoya ekleyemedim daha bende yoksa sende de olmasın. bu arada dynamic bize de template yapsın diyenler el kaldırsın! euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 birincisi daha iyi ama tepeye bakan taş devri insanlarını göremediğime üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ikisi de aynı. ikisi de göze hoş geliyor. bence tema seçeneği koyun zaten ikisini de ekleyin. hatta bot gibi bir şey yazın, kullanıcı kendi seçsin renkleri üye olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 1. tasarım daha iyi ,logosu daha bi göze batmayan tarzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 1. si daha iyi 2cide heryer beyaz hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 1 numara daha iyi ama aslen bannerı hiç beğenmedim. daha çok pegasusfly yada ne bilim kamilkoç gibi olmuş, renkleri ve web2.0 duruşu güzel ama dediğim gibi banner. belki daha çok yer ayrılmalı. sayfanın altında ayrılan alanın bi miktar uyumunda kalsa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ya bi de hazır template galiba bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 wildpervert said: web2.0 duruşu şu önemli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 zalim dunyaya karsi gururlu bi durusu var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bence ikiside kötü biraz daha bakalınabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 şu andakinden kesinlikle çok daha iyi ikiside bence biran önce geçsen iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 toggie said: ya bi de hazır template galiba bu? Sanki wordpress temasından almışlarda koymuşlar gibi olmuş gibi geldi banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 hazir falan olmasinin hic onemi yok, istenilen yerden uyarlansin farketmez.. banada 1 daha iyi gibi geldi, ama cok da farketmez ikiside cok iyi su asamada.. kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ben de 1. yi sevdim açıkcası =) internette cogu site wordpress e benziyor bu arada. biraz arşınlayın bakın görüceksiniz. ha tasarımcı yaptı bunları, zamanla daha da geliştirilir. şimdilik amaca hizmet etmesi önemli ve en önemlisi de siteye girilecek yazılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar