Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Arkadaşlar aranızda www.muhendisiz.net üyesi olan varsa acaba bana davetiye veya aktivasyon kodu gönderebilirmi siteden bir kaç dökümana ihtiyacım varda. 2hafta önce üyelik için tezimle başvuru yaptım ama universite mailim olmadığı için pek tiye alınmadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Varsa bide ben alayım. Belki yararlı bişiler bulabilirim. Bitirme baya baydı bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bu o paticige atip tutan site degilmiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 sivilceli muhendizler sizi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oha bildigin odev dileniyor millet lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben de dilendim ve sonunda kaptım üyeliği ^^ ama davetiyeyle üye olduğum içn davet edemiyorum pm atmayınx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Davetiye varsa bende isterim valla :) Hah bide elektrotekno.com var. Oraya varsa o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ve bende isterim davet arkadaslar cok super olur makbule gecer ve benzerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bende mimarlikveicmimarlik dot com var acaba buna da böyle bişeyler yapsam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ben yazin şirkeyin e-posta adresiyle istedim üyelik gene de vermedi alçaklar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 oha ödev var mı lan sitede? gerçi yazılım müh. ödevleri ne arasın orda umutlandıydım birden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 burası da olur da, elektrotekno.com davetiyesi varsa ben de isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ne arıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 senko said: oha ödev var mı lan sitede? gerçi yazılım müh. ödevleri ne arasın orda umutlandıydım birden... ahahahah olm fabrikalarda stajlardan filan bahsetmiş adamlar, bizim mühendislik anlayışımız çok daha farklı. sen orada hello world ödevi bile bulamazsın bence ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kumpas.org u dene orda da bir cok kaynak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 lazım olan bir ebooku vardı torrentte orda burda bulamayınca googleda arattım muhendisde cıktı neyseki bugun kitabın orjinali elime geçti hallettim işimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 elinde kod olan varsa pm le yollayabilir mi, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Virus said: başvuru yaptım ama universite mailim olmadığı için pek tiye alınmadı sanırım. E iyi birşey değil mi bu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ne ariyodun merak ettim, bi yerden bakicamda, biliyom buldunda, meraktan.. birde baska oyle odev vs arayan aramis varsa, bulup bulmamasi onemli degil, bana soyleyebilir mi bi yerden kontrol edicemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Oracle University nin Oracle sql tuning ve dba I workshop kitapı vardı pdf formatlarını bulamıyordum ondan lazım olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Aktivasyon kodu gönderebilecek varsa çok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Walla onu bunu bilmem ben zamanında kurtadam adult forumlarında ağladım bitirme projesi için."Burda kesin mühendis çoktur" dedim.2 günde allah razı olsun Yıldızdan 9 Eylülden ne projeler ne ödevler aktı. Hayrına gönderdi adamlar,"insanlık ölmemiş" dedirttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 üyeliği açmışlar , haberiniz olsun. (yeni başlık açmayım dedim ) ------ Davetiye kodunuz a40cfeb4 http://muhendisiz.net/profile.php?mode=register Not : Daha evvel uye olduysaniz yada davetiye koduna sahipseniz dikkate almayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben belki mühendis olurum diye üye oldum. tişikkirlir strimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar