Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Fenerbahçe 21.11.2009 @ 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

bu arada kazım vs ferrari - sivok ve kazım vs servet - gökhan mücadelelerini izledikten sonra

çok yaşa ferrari, hayatında başarılar gökhan bize uzak gsye yakın kal

gerçekten harika bir defans hattımız var. hücum hattı kendini toparlarsa bir sıkıntı yaşamayız ama hep çok hızlı çıkmaya çalışıyoruz ve toplar çok hızlı üzerimize dönüyor.

EZ
DİK

3-0dan sonra bile yeter demirören diyen taraftarımın anlından öpüyorum. bu sefer stadın 3te2si protestoya katılmasa bile olsun. saf bi halkımız var amcam soruyor yahu maç 3-0 ne protestosu. 6 yılı kapar mı 3-0 diyorum. kapar diyor :D allah akıl fikir versin
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Valla ben gellidusu haklı buluyorum.Kongrede üyeler gereğini yapsın.Tribünden küfür yakışmıyor.
hangi üyeler? hiç beşiktaş kongresine katıldın mı? veya tvden izledin mi?

kongrede üyelerin hür kararı vs. birşeyi değiştirmeyecek. 13bin kişi var oy kullanabilecek. çoğunluğun oyu zaten kendi kararları değil onları üye yapanlara verecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

kapalıdan 1000 kişi ya vardır ya yoktur. 13bin kişi oy verecek diyorum ben :)

ki bunun da protestolarla bir alakası yok.

puan durumunu verip de bakın beşiktaş süper protestoya ne gerek var sözüyle bir alakası yok kongrenin.

kongrede demirören giderse gelecek adam da ondan pis zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Arkasokak said:

ne rekabeti?! beşiktaş üç beş sene önce gençlerbirliğiyle ezeli rekabet içindeydi. son senelerde sivassporla çekişiyordu... sanal rekabet yaratmayalım :)

hadi hiç bişey yazmıcaktım da, son senelerde sivasla çekişiyodu dediğin takım geçen sene şampiyon oldu be. hani yuh.

sivas 2. olmuştu geçen sene :)
Sosyal ağlarda paylaş

gene istanbul il sınırları dışındayım, gene feneri rahat yendik. geçen sene iş için antalyadaydım, şimdi askerlik yapıyorum antalya'da. evci çıktığım gün yenince ayrı bir tadı oluyor ya. bundan sonra bjk-fb maçlarını antalyada izlicem yani :D

oleey ooooleeey ooooolleeeey oooo gooooool!! yarasın dedim yani :)

rahat maç, net skor.

sene başında burayada yazmış olmam lazım, daum'un geldiğini duyduğumda fener maçları cepte oh kebap demiştim, nitekim ilki öyle oldu :p
Sosyal ağlarda paylaş

ilk golu duvar olsa durduramaz bu arada, ne guzel sutmus o oyle.

fenerli arkadaslar da niye aliniyor anlamiyorum. kotu oynadik yenildik iste, td sana semih yerine kazimi falan koymus ileriye yani fantastik hareketler (semih olsa yenerdik falan demiyorum tabi de, yani kanat adamini forvet yaparsan olmaz bu isler, kazim en son ingiltere 3. liginde santrafor oynadi malum) ve mactan once 1 puan iyi skor falan demis. Bastan yenilgiyi kabul etmis yani... ne yapsan bos.

ligde son yillarda biz yeniyorduk, bu sefer bjk yendi, ve yenecektir de, alinganlik yapip zirlakliga gerek yok, herkesi her zaman yenemezsin :P belki biz de kadikoyde cakariz 3 tane mesela odesmis oluruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Khelben said:

Arkasokak said:

ne rekabeti?! beşiktaş üç beş sene önce gençlerbirliğiyle ezeli rekabet içindeydi. son senelerde sivassporla çekişiyordu... sanal rekabet yaratmayalım :)

hadi hiç bişey yazmıcaktım da, son senelerde sivasla çekişiyodu dediğin takım geçen sene şampiyon oldu be. hani yuh.

sivas 2. olmuştu geçen sene :)

tamam da benim demek istediğim şey, biz(gs ve fb) sivasla bile çekişemiyorduk adamların geçen seneki performansına pek bişey diyemeyiz sonuç olarak. adamlar şampiyon oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

ben illa yenicez demiyorum. tıpkı diyarbakır deplasmanı gibi, Fenerbahçe'ye karşı bilenmiş dengesiz taraftarlara karşı çekincem var. sakatlık çıkmasın gerekirse tarihi fark olsun. ben baştan razıyım zaten beşiktaştı diyarbakırdı böyle deplasmanlardan hükmen mağlup olunup gidilmemesine:)
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

gellidus said:

Besiktas taraftari, taraftarligini yapsin takimini desteklesin. Karakterini, besiktas sevgisini 3-5 kisinin cikari ugruna 3-5 kurusa satiliga cikarmasin. Su yukardaki tabloya baktiginiz zaman Camia olarak bu kadar karisik bir durumda olmamiza sebep olacak birsey goren varsa beri gelsin. Besiktaslilik durusu diye diye karaktersizlik ile esdeger yaptilar besiktasliligi.. Artik kufurlerle baskan ugurlamak bir gelenek oldu BJK de.. Ha kufurle gelen kufurle gider tabi o ayri mesele ama. Besiktas tribununden cikari olmayan kimse bu ayak oyunlarina gelmesin herseyde oldugu gibi bundada kafayi kullanmak lazim ve bu kadar protesto, bu kadar olay niye diye sormak lazim??

di mi beşiktaş sadece futbol takımı ve şampiyonluk potasında olmak yeterli bi başkanı eleştirmemek için

ne kadar vizyonsuz insanlarsınız ya? takımın çar çur edilen çalınan paraları, silinen yatırımları, yok edilen branşları, ayaklar altına alınan imajı ne olacak? küstüm oynamıyorum paf takımla çıkıcam diyen bi herif bu ya

bu kadar protesto neden diye soruyorsa bi insan hakkaten bi gariplik vardır. anlamak zor olmamalı zira. zor oluyorsa harbi sıkıntı vardır allah kolaylık versin

Oncelikle besiktasin yonetilis seklini begenmedigimi gerek bu baslikta gerekse diger basliklarda sikca belirttim. Simdi sen cok guzel soylemissin yok edilen branslar, silinen yatirimlar vs vs diye.. Benim tepkim 3-5 kisiye hizmet eden guya adamligini besiktasliligini 3-5 liraya satan kisilere.. Tepki herkesin hakkidir.. O tribundeki kac kisi BJK nin baska bir bransinin macina gittiler.. Yada o cok ovundugunuz kapali besiktas basket takiminin ilk 5 inden kac oyuncu sayabilir acaba.. Bir takim taraftarligi sadece futbola endeksli olamaz ama malesef ulkemizde spor=futbol olarak goruluyor.. Benim tepkim buna vede bu tip insanlarin kusura bakma demiroren i protesto etmeye haklari yok. Ha zaten haklari olmadigini kendileride biliyor iste birilerinden aliyorlar 3-5 kurus para bagiriyorlar onlar adina..

Yoksa siz bu kadar iyiniyetlimisiniz FB maci onemli mac diye taraftarin protestosunu durdugunu? Demiroren klup icinde gerekli kisilere gerekli mesajlari verdi o yuzden durdu protestolar bundan sonrada devam etmeyecek..

Bide madem bu kadar vizyon sahibisin su cok populer soylemler disinda neyini begenmiyorsun besiktas yonetiminin.. Yok su kadar borc yapti bu geliri kirdirdi cart curt disinda.. Sunu soylerkende aklinda olsun dunyada borcsuz klup yoktur. Ha BJK kotu yonetim yuzunden haddinden fazla borc yapti ama su gunlerde Man Utd bile rooney i satmayi dusunuyor ekonomik sebeplerden..

Tekrar belirteyim senin gibi vizyonu genis insanlar tabiki elestirsin.. Ama vizyonu genis insanlar tribunde ana avrat sovmesinler baskanlarina daha 5 ay once en buyuk baskan diyordu tribunler. Digerleri zaten konusmasin macini izlesin sinirini bosaltsin donsun evine..
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Baştan kabul ettik aga zaten.
Yok ezmediniz mi dedik.

Ama yok Mehmetçik yok bilmem ne bunlar şova yönelik hareketler. Plaketler mlaketler. Gerenk yok yani. Alabiliyomusun Barca gibi göğüs reklamı hayvan gibi?

Paspatur burda marifet gogus reklami almak degil. Simdi FB nin sirtinda ulker yaziyor aldigi 3 kurus para.. Besiktas istedigi zaman sirtina Ulker yazdirir FB ile ayni parayi alir zaten. Ha bu sene almis he devre arasinda almis ha seneye almis ha hic almamis farketmez.. Keske barca gibi yazsa gogsune..

Ama sunu dusunmek lazim GS FB BJK maclari milyonlar tarafindan izleniyor.. Deki 2 milyon kisi izliyor her biri 1TL bagislasa cikan paraya bak.. Bunlar sova donuk hareketler degil sosyal sorumluluk projeleri sen yardim etmiyorsun ben etmiyorum diye yardim edenleri sova donuk hareketler die suclamak cok yanlis..

Ben mesela arkadasinda mehmetcik vakfi yazan formadan kendimede kiz arkadasimada alicam.. Eminimki paranin bir bolumu zaten mehmetcik vakfina gidiyordur..
Sosyal ağlarda paylaş

Çarşı vs bjk'li felan değil zaten, daha önce neredelerdi? stadın geri kalanı istifa diye bağırırken çarşı ıslıklıyordu. Musluk kesilince onlarda döndü. Takımın kötü olmasını istemem ama inşallah önce bu adamdan ocak ayındaki kongre ile kurtuluruz. Yoksa adam 3 sene daha durursa batıracak klubü.

Gelirleri kırdıra kırdıra gelir sağlamak, çok zeki bir adam kuşkusuz. Gelir '0' olduğunda neyi kırdırabilcek bakalım, kesin bjk'nin gayrimenkullerini satar anca.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet şova dönük hareketler.
Çarşı da kızılay kan bağışlama kampanyası şov amaçlı yaptı.

Ya geçelim bunları. Al sende, sırt reklamı var mıydı önceden ?
Herhangi bi gelir yoktu. Şimdide doğru düzgün geliri yok. Alsan ne olur almasan ne olur?

Fenerbahçe de keşke gitse TEGEV falan koysa. Derneklere bi faydaları dokunsa.Milyon dolarlık takımlar.
Keşke barca kadar gelirimiz olsada salak cola turka avea reklamlarından kurtulsak.
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:

paspatur said:

Baştan kabul ettik aga zaten.
Yok ezmediniz mi dedik.

Ama yok Mehmetçik yok bilmem ne bunlar şova yönelik hareketler. Plaketler mlaketler. Gerenk yok yani. Alabiliyomusun Barca gibi göğüs reklamı hayvan gibi?

Paspatur burda marifet gogus reklami almak degil. Simdi FB nin sirtinda ulker yaziyor aldigi 3 kurus para.. Besiktas istedigi zaman sirtina Ulker yazdirir FB ile ayni parayi alir zaten. Ha bu sene almis he devre arasinda almis ha seneye almis ha hic almamis farketmez.. Keske barca gibi yazsa gogsune..

Ama sunu dusunmek lazim GS FB BJK maclari milyonlar tarafindan izleniyor.. Deki 2 milyon kisi izliyor her biri 1TL bagislasa cikan paraya bak.. Bunlar sova donuk hareketler degil sosyal sorumluluk projeleri sen yardim etmiyorsun ben etmiyorum diye yardim edenleri sova donuk hareketler die suclamak cok yanlis..

Ben mesela arkadasinda mehmetcik vakfi yazan formadan kendimede kiz arkadasimada alicam.. Eminimki paranin bir bolumu zaten mehmetcik vakfina gidiyordur..

900 TL bilet nedir abi o zaman. Taraftara yazık değil mi.
Ne bilim abi bana thaf geldi. Sonuçta sizin takımınız beni ilgilendirmez tabi
Sosyal ağlarda paylaş

önemsiz bir maçtı fb nin yenilmesine üzülmedim. hani fb-gs maçı olsa kadıköyde fb yenilse ozaman üzülürüm fb taraftarı olarak.bu maçın hiç bir etkisi çekiciliği yok :)

beşiktaş a hep yenilelim ama kıytırık takımlara puan kaybetmiyelim.istikrar olsun.bu maç kaybedilir kadıköydeki maç kazanılır.fb inönüden puan alabilse çok daha başarılı bir takım olmayacaktı. inşallah fb nin şampiyonluğu derbi maçlara bağlı olmaz.ya da derbi maçında puan alıp ertesi hafta xspor a yenilmeyiz.benim için önemli olan bu :)

bu maçın fb e bir etkisi olmadı inşallah beşiktaşa etkisi olur. gaza gelip ingiltereden puanla dönseler herkes daha mutlu olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...