Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Baktım Galatasaray konularında yok, bence bugüne kadar takımların çıkardığı en başarılı proje olduğu için ayrı bir topic açmayıda uygun buldum olmayınca :) Bugüne kadar bir sürü banka kart çıkardı. Hiçbirini almak aklımın ucundan geçmedi. Bu kartı dün sipariş ettim. Lansmanlarından hemen sonra. Bence galatasaray çok güzel bir iş yapmış. Bonus kartın hiçbir özelliğinin kaybedilmemesi alınan yıllık kart parasının sadece galatasaraya verilmesi, taraftara ekstra bir maliyet getirmemesi ile şuana kadar yapılmış tüm galatasaray kartları ile ayrılıyor. Hani Garantiden kredi kartı kullanan bir galatasaraylının bu kartı kullanmasının kendisine ekstradan hiçbir zararı yok. Normal kredi kartlarından farklı 1 fazla chipi olacak kart ile aynı zamanda taraftar kart uygulamasıda bu kartın içersine yerleştiriliyor. Kimlik bilgileri vb. içerecek kart. Maç biletlerini bu karta yükleyeceksiniz. Seyrantepede para yerine sadece bu kart geçerli olacak. Peki 1 günlüğüne İstanbula gelen yada öğrenci adam ne yapacak soruları içinde, 2010 ilk çeyrekde ön ödemeli gsbonus devreye alınıyor. Parayı siz içine koyacaksınız, harcayacaksınız. Kredi kartı özellikleri olmayacak. Bir nevi bankamatik kartı olacak. 1 milyon üyeye ulaştığı gün kartın Galatasaraya getiri 25 milyon dolar civarı olacak. Doğru anlatılır taraftara ekstra bir yük binmediği yada bu kartı aldığı için herhangi bir kampanya harici kalmayacağı güzel anlatılırsa bence bu rakam hayal değil. Endüstriyel futbol ile alakası bence fazla yok. Çünkü burada taraftarın sırtından kazanılmıyor para, Bankanın sırtından taraftar gücü kullanılarak kazanılıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bahsetmiş olduğun gibiyse durum cidden süper bişey bu.GS adına sevindim 1milyon taraftar inanın hayal diil , adam gibi açıklanırsa durum güzel bi reklam yapılırsa o rakama ulaşabilir diye düşünüyorum.Biraz zaman alsada ulaşılıp gs ye çok güzel bi ek gelir olarak döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 reklamı gördükten sonra bende siparişi verdim. çok başarılı bir uygulama olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Szasstam said: Endüstriyel futbol ile alakası bence fazla yok. Çünkü burada taraftarın sırtından kazanılmıyor para, Bankanın sırtından taraftar gücü kullanılarak kazanılıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Szasstam said: Endüstriyel futbol ile alakası bence fazla yok. Çünkü burada taraftarın sırtından kazanılmıyor para, Bankanın sırtından taraftar gücü kullanılarak kazanılıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 poopla said: Szasstam said: Endüstriyel futbol ile alakası bence fazla yok. Çünkü burada taraftarın sırtından kazanılmıyor para, Bankanın sırtından taraftar gücü kullanılarak kazanılıyor. :)yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 facebookta bile ota boka 1milyon üye bulunuyor buna mı bulunmucak. hayırlı olsun kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=UxGs_cYIldc http://www.youtube.com/watch?v=NEaokBPdaXw http://www.youtube.com/watch?v=EbzyNcM46Gs ahahahahahha servet bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Yeteri kadar kredi kartım var, ama düşük limitli opsiyonları varsa mutlaka alacağım çok güzel bir düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ön ödemeli kart uygulaması da çok iyi olmuş kimin aklına geldiyse bu uygulama on numara iş finansbankımı iptal edip buna geçmeyi düşünüyorum ehe ama en iyidsi.. tabii k ide reklamlar olmuş hani eleştireyim diye izledim ama çok güzel yapmışlar en azından fona sırf popüler diye kolbastı şahin yk vsa gibi şeyleri koymamışalkr direk 70 lerden afro saçlardan girmişler kampanya yönetimini ve ajansı kutlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Beni de aradılar Fenerbahçe için olanından. Karar veremedim, bu "önceden bilet alma hakkı" yeterince bir avantaj mı, değil mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 BulletRide said: Yeteri kadar kredi kartım var, ama düşük limitli opsiyonları varsa mutlaka alacağım çok güzel bir düşünce. Benimde garantiden kredi kartım vardı bu gelince onu iptal ettiricem. Fazla kredi kartını sevmiyorum :) Ama tüm özelliklerini gösterdiği sürece problem yok. Hatta takıma gitsin para daha ne isteyeyim. Haa 2 milyon abone demek her sene muhteşem transfer demek olur. Hayal belki ama :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 valla taraftar kart işlevi de görecek olması gayet güzel. biraz inceleyip almayı düşünüyorum ben de. ha sırf servetin o hali için de alınabilir tabi, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ahahahahaha şu en son videoyu izleyince related da şu video çıktı http://www.youtube.com/watch?v=w1qDpQYMjqs&feature=player_embedded# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bende Başvurumu yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sitede yazanlardan daha fazla bilgisi olanlar beri gelebilirlerse sevinirim. Ben başvuru yaparsam ilk kredi kartım olacak.Kredi kartını sevmediğim için limitinin düşük olması lazım. Bu mümkün müdür falan? bi de hiç alışveriş falan yapmasam kredi kartı faturası ne kadar gelir? Bi de ön ödemeli ne demek? (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Szasstam said: Baktım Galatasaray konularında yok, bence bugüne kadar takımların çıkardığı en başarılı proje olduğu için (td) yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bayağı güzel bir projeymiş. Kredi kartım vardı garantiden, az kaldı geliyo zaten son kullanma tarihi, bir dahakini bundan çıkartırım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 aylık yıllık ücreti var mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yiilik kredi karti parasi olan 35 tl var o kadar. bunun disinda yok, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 biraz önce garanti bankasının websitesini kontrol ettim birşeye dikkat etmenizi tavsiye ediyorum, yıllık 35 tl diye bahsedilen ücret ( bana göre ) aslında yıllık ücret değil, sitede de zaten " İLK YIL" ücreti diye bahsediyor, üstelik bütün Bonus Card çeşitlerinin " İLK YIL " ücretleri olmamasına rağmen bir tek bu kartta 35 TL gibi bir rakam var, sanırım bu parayı klübe verecekler ve daha sonraki yıllarda alınacak üyelik bedeli tamamen Garanti Bankasının cebine kalacak. Yani şunu söylemek istiyorum, senelik 35 tl vereceğim diye düşünüp bu kartı alırsanız çok yanılırsınız, bir daha ki sene ve takip eden senelerde 100 liranın üzerinde bir üyelik bedeli ödeyeceksiniz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kewell yemin ederim sen galatasarylı değil, galatasaray düşmanısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sözleşmede "ilk yıl" bedeli yazıyosa verirsin, o gsye gidecek kesin zaten. ama sözleşmeye bakarsın sonraki yıllar nedir ne değildir diye ona göre alırsın o zaman ki banka kartından yıllık kullanım ücreti almaları yasak zaten. onun dışında 100 milyon gibi bi sayı vermişisin. hangi lobdan attın o sayıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sevgili gençler, bu tür kartlar lansmanda da anlatıldığı gibi özel üyelik sistemi mantığı ile çalışır ve ayrıcalıklar içerir, kimse kimsenin babasının oğlu değil, durduk yere adam kayırsın gayet tabiki bu işte en büyük parayı Garanti Bankası kazanacak, sonra Galatasaray klubü peki bunların kazanacağı para nereden gidecek hiç düşündünüz mü ? tabi ben burada olduğum sürece bunları düşünmenize gerek kalmıyor, nasıl olsa ben her konuda gerekli uyarıları yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 teşekkürler harryyyyiieee http://www.psdtop.com/blog/wp-content/images/005_Anime-Girl-Picture/anime-girl-picture.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar