Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da nerede oturulunur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
memur kenti derken memurlugu kotulemek amaci ile demedim. Ornegin Sydney e de koy diyorum (istanbullular da oyle der istanbuldan sonra), cunku koy gibi sehir, ortada tezek gordugumden degil.

Ankara ya cok gittim, beni cok boguyor o sehir, hic sevemedim o yuzden.
Mesaj tarihi:
Nedanko ne yptın yahu sen?

Sydney dediğin yer hani 3. sınıf Türkiye reklamlarında kullanılan slogan gibi biryer "yeşil ile mavinin buluştuğu bir cennet".

Ha, Melbourne daha bir "şehir" gözükebilir ama Sidney bu tip "şehir-köy" tanımlarının üstünde yer alıyor bence.
Mesaj tarihi:
Havlu yalnız ben ankara sizce nasıl bir yer falan diye sormuşum saygı duydum ama yine de konuyu saptırmamaya çalışma azmine

dreagloth dinleyeceğim seni azmo da dinle dedi mantığım da. Bakim bi oralarda fiyatlara
Mesaj tarihi:
pati de ciddi soru sormak ne ya, hata yapmışsın, tipleri görmüyo musun uhasdjıa.

konuya dönücek olursak, bazı iller gibi delicesine kalabalık olmadığı için içine sinicek bir yerde tut yeter, çok şehir dışına çıkmadıkça her yer yakın.
Mesaj tarihi:
(bugun deniz kuvvetleri komutanlığının önünden geçtim, sahil güvenlik komutanlığına girdim
böyle bir şehir işte denizin yok tamam da neyse
adamlar bürolarda ya, girişte yatlar, içerde katlar
camdan bakınca bir su görmek ister insan)
Mesaj tarihi:
Atakule, Armada ne ya? Ankara'ya gelip oralara mı gidilir gezmeye.

Beşevler - Bahçelide 700-900 arası gayet güzel evler bulabilirsin(iz). Okula yakın. Kızlara da yakın.
Mesaj tarihi:
Azmodai ve dreagloth un dinle.
Dikmen den kızılay 10 dk civ. Gayet şık. Vadi de yürüyüş yapmak için güzel. 500 e ev bulunur. Ama okula daha yakın olarak. Dikimevi kurtuluş civarı bakabilirsin. Oradaki kira fiyatlarını çok bilmiyorum. 500 e bahçeli beşevler civarında pek şansın yok. Bulsan bile o paraya başka semtlerde daha iyi bir evde kalabilirsin.
Mesaj tarihi:
Kurtuluş/Kolej +1
Temiz yerlerdir. Çocukluğumuz geçti.
Ayrıca sıkıntın olursa, yer mekan bilmek ister, kaybolmıyım accık öğret felan dersen de herzaman yardıma hazırım.
Anti-Ankara cılar gelmeden kapansın topik.
Mesaj tarihi:
Öncelikle ankara sıkıcı şehir diyenlere bir kaç lafım var:
Bu lafı diyenler genelde Ankaraya Dışardan gelmiş,bi kızılay gormüş başkada bir yer bilmeyen elemanlar,Gezmeyi bildikten sonra,bir kac mekan ögrendikten sonra,mekana giedec kız/erkek arklarında varsa gayette eglenebilirsin, cankaya-bilkent-bahceli-tunalı taraflarında bi sürü iyi-kaliteli herkezin zevkine göre müzikli/müziksiz mekan var.
Bu arada Kızılaya-Bahceliye 15 dakka,Cankayaya 10 dakka mesefede 500 ytl ev olsun dersen Dikmen Taraflarına bi bak,ama kombili eve cıkarsan kısın dötün donar soguktan orası ayrı,yada kol gibi fatura gelir,Bir ihtimal kaloriferli merkezi ısıtmalı ev de bulunabilir Dikmende
  • Yeni Oluştur...