nedanko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 memur kenti derken memurlugu kotulemek amaci ile demedim. Ornegin Sydney e de koy diyorum (istanbullular da oyle der istanbuldan sonra), cunku koy gibi sehir, ortada tezek gordugumden degil. Ankara ya cok gittim, beni cok boguyor o sehir, hic sevemedim o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Nedanko ne yptın yahu sen? Sydney dediğin yer hani 3. sınıf Türkiye reklamlarında kullanılan slogan gibi biryer "yeşil ile mavinin buluştuğu bir cennet". Ha, Melbourne daha bir "şehir" gözükebilir ama Sidney bu tip "şehir-köy" tanımlarının üstünde yer alıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Succeeding you... father. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 I'm a jedi, like my father before me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Havlu yalnız ben ankara sizce nasıl bir yer falan diye sormuşum saygı duydum ama yine de konuyu saptırmamaya çalışma azmine dreagloth dinleyeceğim seni azmo da dinle dedi mantığım da. Bakim bi oralarda fiyatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bella said: ankara çok çirkin bir şehir olduğu için hiçbiyerinde oturulmaz. Bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 BENİ GEZDİRİRSİNİZ ARTIK ama tabi bazı kalçaların davası olmaz tabi sonuçta gidiyorum açarı kaçarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 İçinde gezdirebilirim etrafını pek bilmem ankaranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 pati de ciddi soru sormak ne ya, hata yapmışsın, tipleri görmüyo musun uhasdjıa. konuya dönücek olursak, bazı iller gibi delicesine kalabalık olmadığı için içine sinicek bir yerde tut yeter, çok şehir dışına çıkmadıkça her yer yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ciddi bi şey konuşulmaz abi bu insanlarla Ankarada oranda oturulmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abvblizzard said: İçinde gezdirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 çayyolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abvblizzard said: İçinde gezdirebilirim ahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 başlık: zuahhahahhahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 (bugun deniz kuvvetleri komutanlığının önünden geçtim, sahil güvenlik komutanlığına girdim böyle bir şehir işte denizin yok tamam da neyse adamlar bürolarda ya, girişte yatlar, içerde katlar camdan bakınca bir su görmek ister insan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ankara bence güzel bir şehir bir İstanbullu olarak konuşursam , kendisine özgü bir havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Atakule, Armada ne ya? Ankara'ya gelip oralara mı gidilir gezmeye. Beşevler - Bahçelide 700-900 arası gayet güzel evler bulabilirsin(iz). Okula yakın. Kızlara da yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 topici temizledim, bu topicte veya başka topicte tekrarlanırsa bu tür bir olay banlar gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 PENIS silinmemis ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Azmodai ve dreagloth un dinle. Dikmen den kızılay 10 dk civ. Gayet şık. Vadi de yürüyüş yapmak için güzel. 500 e ev bulunur. Ama okula daha yakın olarak. Dikimevi kurtuluş civarı bakabilirsin. Oradaki kira fiyatlarını çok bilmiyorum. 500 e bahçeli beşevler civarında pek şansın yok. Bulsan bile o paraya başka semtlerde daha iyi bir evde kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kurtuluş/Kolej +1 Temiz yerlerdir. Çocukluğumuz geçti. Ayrıca sıkıntın olursa, yer mekan bilmek ister, kaybolmıyım accık öğret felan dersen de herzaman yardıma hazırım. Anti-Ankara cılar gelmeden kapansın topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kurtuluş sokakları adamı yutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Öncelikle ankara sıkıcı şehir diyenlere bir kaç lafım var: Bu lafı diyenler genelde Ankaraya Dışardan gelmiş,bi kızılay gormüş başkada bir yer bilmeyen elemanlar,Gezmeyi bildikten sonra,bir kac mekan ögrendikten sonra,mekana giedec kız/erkek arklarında varsa gayette eglenebilirsin, cankaya-bilkent-bahceli-tunalı taraflarında bi sürü iyi-kaliteli herkezin zevkine göre müzikli/müziksiz mekan var. Bu arada Kızılaya-Bahceliye 15 dakka,Cankayaya 10 dakka mesefede 500 ytl ev olsun dersen Dikmen Taraflarına bi bak,ama kombili eve cıkarsan kısın dötün donar soguktan orası ayrı,yada kol gibi fatura gelir,Bir ihtimal kaloriferli merkezi ısıtmalı ev de bulunabilir Dikmende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar