roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kızsan ilk ben koşuyorum yardımına mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Beyt said: O değilde GwindonSurion yeni bi topic acmak zorunda kalıcak adam cevabını alamadan curcuna çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 +1 roket adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Cassiline , rocket ve niceleri; beyler size ingilizce bir guide buldum, nefis bisey. ben de bunu kullaniyorum; said: Section 2: Design Issues A troll is no different to any other Usenet posting. That needs to be stressed. Any article that you decide to write should be written with a view to it actually being read by large numbers of people. Simply X-posting to large numbers of irrelevant newsgroups is not creative trolling - it is just spam and should be avoided. The experienced troller spends time carefully choosing the right subject and delivering it to the right newsgroup. With trolls, delivery is just as important as the subject. Start the troll in a reasonable and erudite manner. You have to engage your readers' interest and draw them in. Never give too much away at the start - although a brief abstract with hints of what's to come can work wonders. Construct your troll in a manner to make it readable. Use short paragraphs and lots of white space. Keep line length below eighty characters. Use a liberal amount of emphasis and even the occasional illustration. A good rule of thumb is that as your troll becomes more and more ludicrous put extra effort into the presentation - this keeps the mug punter confused. Let confusion and chaos be your goal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hey i cannot read english, can you please translate it to Turkish? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Dostum news group falan diyor, kaynaklarını güncelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 trollün kitabını ben yazdım havlu, onları hep ben yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 pascalnouman said: Beyt said: O değilde GwindonSurion yeni bi topic acmak zorunda kalıcak adam cevabını alamadan curcuna çıktı. var onun cevaplari iki adet olmak uzere ilk sayfada, biri benden biri de baska bir uyeden olmak uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 şu 100.yıl ne oluyor abi 100.yıl okulu falanda var bu istanbulda heryerde böyle bişiler ama neyin 100.yılı bunu yazmıyorlar ne demek lan 100.yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 O başka bir üye dediğin ben oluyorum şşş.Bide Havlu Havlu said: abi hahahahahaha gazi'den cikisa gelip, "BANA GORE YAPTIGINIZ SAYGISIZLIK" diyen herifler gibisin ya. Bu ne ??sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 olm naptınız lan manyakmısınız, adam ankarada nerde oturulur demiş başkası ankara şehir mi demiş, ve 9 sayfa tartışmıssınız!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 senko said: olm naptınız lan manyakmısınız, adam ankarada nerde oturulur demiş başkası ankara şehir mi demiş, ve 9 sayfa tartışmıssınız!!! senin anlamadığın şey...buradaki...postlar...sayılıyor...hLL TEAM post kasısh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aslında bende kassam fena olmayacak 4641 msj yapmışız, kassak 5k yapcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ankara berbat bir şehir, İstanbul boktan bir şehir. Tek farkları o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 arkadaş ankara kadar başınıza taş düşsün be. rahat bırakın şehri yeter. her ankara topiğinde aynı geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aquila said: Zegna ev arkadasi ariyodu bi ara, buldu mu acaba. Gerce yeri filan nerde bilmem. aşağı ayrancıda o amerikan elçiliğinin orda, hoş bende arıyorum yukarı ayrancıdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kolej'de otur ayağının altında metro önünde dolmuş olur her yere gidersin.Kızılay'a falan yürüyerek gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Dil Tarih sahte solun cirit attığı 2-3 okuldan birisi, ona göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kurtuluşmuydu neydi orda kalmıştım hoş bi semte benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kurtuluş, Cebeci, Kolej senin için en uygun yerlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Senin kriterlerine en iyi uyan yerler: Cebeci ve Kurtuluş. 15-20dk yürürsün fakat kiralar diğer semtlere göre fahiş değil. Ayrıca şehir merkezinde, elinin altında otobüs metro dolmuş üçlüsü de olacak. Kolej diyenler olmuşta orada var mı 500 TL kiralık ev? İstemediğin kadar müze var. Ayrıca arkadaşlarla toplaşıp Atatürk Orman Çiftliği koko + bira organizasyonları vb. etkinliklerle zaman geçirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 500 liraya kiralik ev zor ankarada ev arkadassiz. Dikmenden falan bulursun 500 liraya, ordan da kizilayin gobegine 2 dk da bir dolmus gecer. Sehir icinden dolmusa bindiginde veya otobuse genelde 10 dk iicnde kizilayda olursun max. Ankara universitesine gitmek icin de bi otobuse daha binersin. 700 civari kira dusunursen eger, kolej civarinda ev bulman pek mumkun, cankayada da oturabilirsin. Ankara rahat bi sehir, aksam 5-7 saatleri disinda her yere gitmek max 10-20 dk arasi, aksam da yarim saat 40 dk falan. Ankaraya bok atanlar da bu arada hic dogru duzgun gormemis sehiri, bilen biriyle 2-3 gece takilin aa hos bir yermis dersiniz de, sizi anca atakule anitkabir ve armadayi gezdiriyorlarsa vah halinize vah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ahahah rage var topikte. bu arada ankara berbat bi şehir gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar