Olivies Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bella her topikte saga sola gider yaparak, o cinsiyete bağlama muhabbetinin ekmegini sen pekala daha iyi biliyorsun. Ama bu mevzuda suc senin degil kesinlikle. Poponu bu kadar kaldıran pati halkında. /no offence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Yürü be zeytinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kermit said: ankara kötü lafına niye bu kadar içerliyosunuz anlamadım. yoksa siz her ankara kötü dendiğinde "hayır ya ühühüh ankara kötü değil" diye pc başında zırlıyomusunuz. yaşadığınız şehire bırak kim ne derse desin kardeşim bu seni ne ilgilendirirki. sizde kalkıp izmire laf ettiğinizde misal=ben biriside kalkıp bişi diyomu. bende izmir çok kötü bi şehir diyorum sürekli. yada gevrek demelerine çiğdem demelerine. bu kadar içerlemeyin mümkünse troll varsa olayın içinde isterse patlamış mısır hakkında olsun yada film yada bir şehir; ben istersem cevap yazarım onu savunmak için. O mısır boktan der ben seviyorumdur tadını gider bende onu troll'lerim; ama burda troll bile yapmadım ilk mesajımda yardım etmeye çalıştım. Ha sen demişsin troll'u besleme ne farkeder içerleme; ben o filmi seviyorsam yada konu yaşamayı sevdiğim şehirse (konu farketmez, forumdayız sonuçta), ben troll'u istediğim kadar beslerim bu ne zırlamak nede içerlemek. Neyse ben oyuna devam ediyorum. typo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ulaş +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 imza'da da dediği gibi. True Story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oha kız a gider yapmış. kızlara gider yapabiliomuyduk biz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 90+ lar toplanmışm kaçayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 tüm yazılanları okudum da Havlu bayağı haklı lan. olivz de haksız sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bence bu konuda Nihan haklı. Bakın; http://img5.imageshack.us/img5/1780/5b450xnull.jpg Ne kadar haklı değil mi? Hem perçemlerini de kendi kesiyor. Nihan 4Eva! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Olivies said: Bella her topikte saga sola gider yaparak, o cinsiyete bağlama muhabbetinin ekmegini sen pekala daha iyi biliyorsun. Ama bu mevzuda suc senin degil kesinlikle. Poponu bu kadar kaldıran pati halkında. /no offence buraya cevap yazıcakken öm atmışım.pardon. ne saçma bağlantılar kurmuşsun. ekmeğini pekala daha iyi biliyorum bu ne demek türkçenden de anlamadım ama durduk yerde kimseye atar yaptığım yok benım yapım gereği böyle bi insan değilim. fakat hakarete laubaliliğe falan pek sabrım da yok.bi sorunun varsa öm at her topikte laf atıp durma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 B-B-B-B-B-B BLOOD BATH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ekmek seni çağırıyolar bi bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ders ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kızın troll'u savunuyomuş millet, bende cevap veriyorum. pöf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hey beyler, neden birer viski alıp rahatlamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hey barmen bana bi martini. içinde zeytinde olsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hominem yapmayin ulan allahsizlar, hepinizin fotograflari var elimde yayarim haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 zeytinsiz martinimiz kalmamış portakalsız versek olmaz mı? pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 http://eaesthete.files.wordpress.com/2009/07/bond.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 taam olm sen bana ver ordan efes extrayı. al su 5 lirayıda bi çorba içersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 O değilde GwindonSurion yeni bi topic acmak zorunda kalıcak adam cevabını alamadan curcuna çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 egil wot geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Olivies said: Bella her topikte saga sola gider yaparak, o cinsiyete bağlama muhabbetinin ekmegini sen pekala daha iyi biliyorsun. Ama bu mevzuda suc senin degil kesinlikle. Poponu bu kadar kaldıran pati halkında. /no offence Ben bunu Bella'da olmasa da (yapmıyor demiyorum ben görmedim diyorum) diğer bazı kız patilerde çok görüyorum. Başlık açılıp tartışılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kullan bence, savunanların olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 İsim ver birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar