Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da nerede oturulunur?

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

ankara kötü lafına niye bu kadar içerliyosunuz anlamadım.
yoksa siz her ankara kötü dendiğinde "hayır ya ühühüh ankara kötü değil" diye pc başında zırlıyomusunuz.
yaşadığınız şehire bırak kim ne derse desin kardeşim bu seni ne ilgilendirirki.
sizde kalkıp izmire laf ettiğinizde misal=ben biriside kalkıp bişi diyomu.
bende izmir çok kötü bi şehir diyorum sürekli. yada gevrek demelerine çiğdem demelerine.
bu kadar içerlemeyin mümkünse

troll varsa olayın içinde isterse patlamış mısır hakkında olsun yada film yada bir şehir; ben istersem cevap yazarım onu savunmak için. O mısır boktan der ben seviyorumdur tadını gider bende onu troll'lerim; ama burda troll bile yapmadım ilk mesajımda yardım etmeye çalıştım.

Ha sen demişsin troll'u besleme ne farkeder içerleme; ben o filmi seviyorsam yada konu yaşamayı sevdiğim şehirse (konu farketmez, forumdayız sonuçta), ben troll'u istediğim kadar beslerim bu ne zırlamak nede içerlemek.

Neyse ben oyuna devam ediyorum.

typo..
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:

Bella her topikte saga sola gider yaparak, o cinsiyete bağlama muhabbetinin ekmegini sen pekala daha iyi biliyorsun.

Ama bu mevzuda suc senin degil kesinlikle. Poponu bu kadar kaldıran pati halkında.

/no offence

buraya cevap yazıcakken öm atmışım.pardon.
ne saçma bağlantılar kurmuşsun.
ekmeğini pekala daha iyi biliyorum bu ne demek türkçenden de anlamadım ama durduk yerde kimseye atar yaptığım yok benım yapım gereği böyle bi insan değilim.

fakat hakarete laubaliliğe falan pek sabrım da yok.bi sorunun varsa öm at her topikte laf atıp durma.
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:

Bella her topikte saga sola gider yaparak, o cinsiyete bağlama muhabbetinin ekmegini sen pekala daha iyi biliyorsun.

Ama bu mevzuda suc senin degil kesinlikle. Poponu bu kadar kaldıran pati halkında.

/no offence

Ben bunu Bella'da olmasa da (yapmıyor demiyorum ben görmedim diyorum) diğer bazı kız patilerde çok görüyorum. Başlık açılıp tartışılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...