abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Cassiline said: abvblizzard said: burtonesk said: troll olmayan konuyla alakasız ama ciddi fikrim : havlu süper birisi bence, keyifle takip ediyorum. (tu) İndir o eli. İstemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Şunu da tam çevirsene iki dakka roket. With ample sunlight for photosynthesis and modern irrigation techniques, sustainable farming techniques should allow farmers to boost aggregate production in order to meet demand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bunca yildir forum trolluyorum, flaming yapiyorum ama kendini hakli cikaranini, cetelesenini gormedim arkadas ya. abicim, ankaranin savunucusu degilim ben, bak okuma bilmeyip yazma bilme problemini daha once uzun uzun irdeledim. gene diyorum ki ; KONU: ANKARA'DA NEREDE OTURULUNUR sen buna kolej'de dersen, bu forumu forum amaciyla kullanmak olur sen buna kucak dersen, bu forumu eglenmek amaciyla kullanmak olur sen buna ankara ne ya sehir mi dersen, troll olur (kasitli provokasyon bu dupeduz) eger troll u kabul etmiyorsaniz iki sikki, yani "benim bu saatte su konuya alakasiz bi sekilde fikrimi beyan etmekten yapacak baska hic bi isim yok" u kabul ettiginiz gibi bir de ankaradan nasil bi kuyruk acisiyla ayrildiysaniz onun verdigi aciyla kavruldugunuzu itiraf edersiniz. benim anlamadigim bi nokta var hala da, onu belirtirsem hem terbiyeme hem de kisiligime yakismaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kahveden adam çağırdım hemen toplandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 TANRIM! UMARIM HEPINIZ CEHENNEMDE PARÇALANARAK TRAFIK KAZASI GEÇIRIRSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dufrasne said: Şunu da tam çevirsene iki dakka roket. With ample sunlight for photosynthesis and modern irrigation techniques, sustainable farming techniques should allow farmers to boost aggregate production in order to meet demand. Fotosentez için yeterli olan güneş ışığı ve modern sulama teknikleri ile kombine edilmiş sürdürülebilir tarım yöntemleri; çiftçilerin üretimi talebe yetişebilecek seviyeye çıkarmalarına yardımcı olur. olmamış lan. canım sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yok benim aklima takilan aslinda kahvedeki adamlara kiyak gecilen ile ilgiliydi. para mi, mektup mu, yol mu, bi kazanc var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Havlu said: KONU: ANKARA'DA NEREDE OTURULUNUR bende bu soruya kalkıp şöyle bi cevap verdiğimi düşün "ya boşver ankarada yaşanırmı kalk gel istanbula" bu ne peki trollmü buda onumu diyosun sen güleyim bi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bella'ya laf ettirmiyorum ben şahsen, sürekli efbeşleyerek yetişiyorum hemen konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ona trollemek degil, andavallik denir. onun yeri irc, msn vb vb. forum degil. ha adam senden fikir almak istiyor nerede oturacagina dair, otursun mu oturmasin mi buna dair degil. veya istanbulda mi otursun nerede o da degil. taniyosan, yazarsin baska bi yerden, om atarsin. mis gibi ozellik bak om. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 belki öm kullanmak istemişyorum ve forumdaki herkesin görmesini istiyorum ? sonuçta ankaranın diğer şehirlere göre yaşanacak bi şehir olmadığını belirtmek benim en büyük hakkım. belki ben bunu söylemek istiyorum herkese ? sana ne bundan yani ben onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Havlu said: benim anlamadigim bi nokta var hala da, onu belirtirsem hem terbiyeme hem de kisiligime yakismaz. Havlu said: yok benim aklima takilan aslinda kahvedeki adamlara kiyak gecilen ile ilgiliydi. para mi, mektup mu, yol mu, bi kazanc var. ne olduğun tamamen ortada. cidden şu cevap veremeyınce karşındakinin cinsiyetine yönelik terbiyesizliklerde bulunmayı anlamıyorum ben. cevap verebiliyorsan adam gibi ver. veremiyorsan defol git. terbiyesizliğin ne lüzumu var genel ban yemişsin yine akıllanmamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aklin kotu senin, siirden alinti yapmak aralara imgeler gizlemek bile yanlis anlasilir olmus. unutmayin ki, su evrende negatif ayrimciliktan kotu bisey varsa o da pozitif ayrimciliktir. ustume ustume "ZENCIYIM DIYE DIMI" diye yurume lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 neyse çeviri konuşmak da harbi troll olur öm atayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bella said: Havlu said: benim anlamadigim bi nokta var hala da, onu belirtirsem hem terbiyeme hem de kisiligime yakismaz. Havlu said: yok benim aklima takilan aslinda kahvedeki adamlara kiyak gecilen ile ilgiliydi. para mi, mektup mu, yol mu, bi kazanc var. ne olduğun tamamen ortada. cidden şu cevap veremeyınce karşındakinin cinsiyetine yönelik terbiyesizliklerde bulunmayı anlamıyorum ben. cevap verebiliyorsan adam gibi ver. veremiyorsan defol git. terbiyesizliğin ne lüzumu var genel ban yemişsin yine akıllanmamışsın. bu sefer ciddi yazıyorum; gerçekten bu çok ayıp ya. harbiden terbiyesizlik yani bu imalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Forum troll'ün ne oldugunu bilmeyenler var. Sorsan 2001. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yoo sonucta kurallara uyuyorum, bi kufur veya abusing durumu soz konusu degil. ayrica yanlis bi laf da etmedim, direk orhan veli'nin goc'unden alintidir o laf. isteyen google atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 postum olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bunları geçiceksin havlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bence paticikteki kızlar kız olduklarını gizlersinler kaldıramıyor camia. bak mesela ben 4 senedir gizliyorum lanlı lunlu mesajlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dufrasne said: bence paticikteki kızlar kız olduklarını gizlersinler kaldıramıyor camia. bak mesela ben 4 senedir gizliyorum lanlı lunlu mesajlarla. ÖM attım tanışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 lutfen omden tanismayin, burdan tanisin da ucbes zenci daha olsun ahahahahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 o kahkaha buraya geldi sanki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ya tamam havlu defol git allasen. aa dur şikayet etmeyi unuttum sınırlı şikayetlerimden birini edeyim de derse döneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar