Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da nerede oturulunur?

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

bunca yildir forum trolluyorum, flaming yapiyorum ama kendini hakli cikaranini, cetelesenini gormedim arkadas ya.

abicim, ankaranin savunucusu degilim ben,
bak okuma bilmeyip yazma bilme problemini daha once uzun uzun irdeledim.
gene diyorum ki ;
KONU: ANKARA'DA NEREDE OTURULUNUR

sen buna kolej'de dersen, bu forumu forum amaciyla kullanmak olur
sen buna kucak dersen, bu forumu eglenmek amaciyla kullanmak olur
sen buna ankara ne ya sehir mi dersen, troll olur (kasitli provokasyon bu dupeduz) eger troll u kabul etmiyorsaniz iki sikki, yani "benim bu saatte su konuya alakasiz bi sekilde fikrimi beyan etmekten yapacak baska hic bi isim yok" u kabul ettiginiz gibi bir de ankaradan nasil bi kuyruk acisiyla ayrildiysaniz onun verdigi aciyla kavruldugunuzu itiraf edersiniz.

benim anlamadigim bi nokta var hala da, onu belirtirsem hem terbiyeme hem de kisiligime yakismaz.
Sosyal ağlarda paylaş

dufrasne said:

Şunu da tam çevirsene iki dakka roket.

With ample sunlight for photosynthesis and modern irrigation techniques, sustainable farming techniques should allow farmers to boost aggregate production in order to meet demand.

Fotosentez için yeterli olan güneş ışığı ve modern sulama teknikleri ile kombine edilmiş sürdürülebilir tarım yöntemleri; çiftçilerin üretimi talebe yetişebilecek seviyeye çıkarmalarına yardımcı olur.

olmamış lan. canım sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ona trollemek degil, andavallik denir. onun yeri irc, msn vb vb. forum degil. ha adam senden fikir almak istiyor nerede oturacagina dair, otursun mu oturmasin mi buna dair degil. veya istanbulda mi otursun nerede o da degil. taniyosan, yazarsin baska bi yerden, om atarsin. mis gibi ozellik bak om.
Sosyal ağlarda paylaş

Havlu said:

benim anlamadigim bi nokta var hala da, onu belirtirsem hem terbiyeme hem de kisiligime yakismaz.

Havlu said:

yok benim aklima takilan aslinda kahvedeki adamlara kiyak gecilen ile ilgiliydi. para mi, mektup mu, yol mu, bi kazanc var.

ne olduğun tamamen ortada.
cidden şu cevap veremeyınce karşındakinin cinsiyetine yönelik terbiyesizliklerde bulunmayı anlamıyorum ben.
cevap verebiliyorsan adam gibi ver.
veremiyorsan defol git.
terbiyesizliğin ne lüzumu var genel ban yemişsin yine akıllanmamışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

Havlu said:

Havlu said:

yok benim aklima takilan aslinda kahvedeki adamlara kiyak gecilen ile ilgiliydi. para mi, mektup mu, yol mu, bi kazanc var.

ne olduğun tamamen ortada.
cidden şu cevap veremeyınce karşındakinin cinsiyetine yönelik terbiyesizliklerde bulunmayı anlamıyorum ben.
cevap verebiliyorsan adam gibi ver.
veremiyorsan defol git.
terbiyesizliğin ne lüzumu var genel ban yemişsin yine akıllanmamışsın.

bu sefer ciddi yazıyorum;
gerçekten bu çok ayıp ya. harbiden terbiyesizlik yani bu imalar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...