Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 mesela benim aklima super bi fikir geldi bu fikrin para edip etmedigini nasil ogrenebilirim mesela guzel bi websitesi fikri ?
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 benim de aklıma süper bi fikir geldi ama mühendis olmadığım ve patentini almak için gerekli olacak çalışmaları yapamayacağım için dünya bundan mahrum kalıyor. ciddiyim lan süper fikir devrim olur yani ama adam gibi patentini alamazsam gitsin 20 yıl sonra başkası bulsun banane..
huun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 dünyada fikir kadar para etmeyen birşey daha var mı çok merak ediyorum. hem herkesde var ki arz fazlalığı yaratıyor hem de hiç bir boka yaramıyorlar.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ağbi buraya kafe açsak içine 10 plazma 10 ps3 atsak deli para kırarız tarzı önermeleri fikir sınıfına koyuyorsan öyle tabii.
huun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 o zaman şirket kuralım senle, patenti şirketin üstüne alalım. anlat bakalım şu devrim yaratacak fikrini. uygulamaya konulmamış fikirler tabii burda söz konusu olan. facebook'un fikrini ortaya atan değil ama uygulamaya koyan parayı buldu misal. google gibi her aradığını en güzel şekilde karşına ıkaran bir arama motoru fikri emin ol internet kullanan 100 kişiden 90'nın fikriydi. bu fikri ortaya koyabilenler parayı buldu. ayrıca %99 oranında eminim o fikrin hiç de orjinal bişe değildir.
huun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 şirketin üstüne alacaz, ne kazanırsak hissen yani %10 oranında pay alacaksın.
reyou Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 web sitesiyse zaten istedigi kadar guzel olsun tutmaya basladigi anda aninda kopyalicaklardir eger saglan tutunamazsan batarsin zaten.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 huun said: dünyada fikir kadar para etmeyen birşey daha var mı çok merak ediyorum. hem herkesde var ki arz fazlalığı yaratıyor hem de hiç bir boka yaramıyorlar. gerekincede bulamıyosun.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 DoruK said: benim de aklıma süper bi fikir geldi ama mühendis olmadığım ve patentini almak için gerekli olacak çalışmaları yapamayacağım için dünya bundan mahrum kalıyor. ciddiyim lan süper fikir devrim olur yani ama adam gibi patentini alamazsam gitsin 20 yıl sonra başkası bulsun banane.. ben sana patent hukukunda uzman bir avukat bulurum az sermaye bul,alalım patenti.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 huun said: ayrıca %99 oranında eminim o fikrin hiç de orjinal bişe değildir.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hemen adama "sen kimsin" çekmesenize len.belki güzel bişidir belki değildir bırakın uraşsın boş boş hiçbişi düşünmeden yaşasa daha mı iyi
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 fikrim gayet orjinal kime soylesem oha harbi lan super olur vay anasini tarzi commentler aliyorum
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 fikir satın alıp fikir satan bir şirket kurmayı planliyorum bende
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Isi yapabilecek yetenegin/egitimin yoksa bi bok yapamazsin ne yazik ki.
Coder Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 www.embrio.com.tr tutacak fikirse finansman verirler
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 benim fikrim öyle web sitesi falan gibi kolay halledilir işlerden değil zaten web sitesi olsa öyle veya böyle yaparım onu. her neyse, karşıma fırsat çıkana kadar bekleyeceğim herhalde.
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bizdeki patent işlerinde sorumlu kurumun başı bi ara ntv ye çıkmıştı anlatmıştı herşeyi, böle ilk başvurudan itibaren işte min 3 yıl felan sürüyo bizim incelememizdi, paperworktu, oydu buydu, bi patenti almak demişti adam :)
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Penthesilea said: Isi yapabilecek yetenegin/egitimin yoksa bi bok yapamazsin ne yazik ki. düzgün konuşda bi bok sanayım önce seni
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 offf, affedin lordum bok dedim gec bu ayaklari allah askina
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 arkadaşımmısın akrabam mı. babanın oğlumu var karşında bana birşey söyliyceksen adam gibi söyle yada söyleme
Öne çıkan mesajlar