Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fikir satmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim de aklıma süper bi fikir geldi ama mühendis olmadığım ve patentini almak için gerekli olacak çalışmaları yapamayacağım için dünya bundan mahrum kalıyor. ciddiyim lan süper fikir devrim olur yani ama adam gibi patentini alamazsam gitsin 20 yıl sonra başkası bulsun banane..
Mesaj tarihi:
dünyada fikir kadar para etmeyen birşey daha var mı çok merak ediyorum. hem herkesde var ki arz fazlalığı yaratıyor hem de hiç bir boka yaramıyorlar.
Mesaj tarihi:
o zaman şirket kuralım senle, patenti şirketin üstüne alalım. anlat bakalım şu devrim yaratacak fikrini.

uygulamaya konulmamış fikirler tabii burda söz konusu olan. facebook'un fikrini ortaya atan değil ama uygulamaya koyan parayı buldu misal. google gibi her aradığını en güzel şekilde karşına ıkaran bir arama motoru fikri emin ol internet kullanan 100 kişiden 90'nın fikriydi. bu fikri ortaya koyabilenler parayı buldu.

ayrıca %99 oranında eminim o fikrin hiç de orjinal bişe değildir.
Mesaj tarihi:
huun said:

dünyada fikir kadar para etmeyen birşey daha var mı çok merak ediyorum. hem herkesde var ki arz fazlalığı yaratıyor hem de hiç bir boka yaramıyorlar.

gerekincede bulamıyosun.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

benim de aklıma süper bi fikir geldi ama mühendis olmadığım ve patentini almak için gerekli olacak çalışmaları yapamayacağım için dünya bundan mahrum kalıyor. ciddiyim lan süper fikir devrim olur yani ama adam gibi patentini alamazsam gitsin 20 yıl sonra başkası bulsun banane..

ben sana patent hukukunda uzman bir avukat bulurum
az sermaye bul,alalım patenti.
Mesaj tarihi:
benim fikrim öyle web sitesi falan gibi kolay halledilir işlerden değil zaten web sitesi olsa öyle veya böyle yaparım onu. her neyse, karşıma fırsat çıkana kadar bekleyeceğim herhalde.
Mesaj tarihi:
bizdeki patent işlerinde sorumlu kurumun başı bi ara ntv ye çıkmıştı anlatmıştı herşeyi, böle ilk başvurudan itibaren işte min 3 yıl felan sürüyo bizim incelememizdi, paperworktu, oydu buydu, bi patenti almak demişti adam :)
  • Yeni Oluştur...