Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 konu dışı bozuk sanırım, kilitleniyo konular, hallolana kadar burdan şeyedeyim. Uganda Cumhuriyeti ile dün Türkiye arasında karşılıklı anlaşma yapıldı. Anlaşma sonucunda Türk vatandaşları ve Uganda Cumhuriyeti vatandaşları iki ülke arasında vizesiz gidiş geliş yapabilecek. Yerli muz üreticileri ise tehlikenin farkında ve anlaşmanın bir an önce bozulmasını istiyor. Türkiye Uganda Anlaşma İmza Töreni http://www.ufuruk.com/wp-content/uploads/turkiye-uganda-anlasma-imza-toreni.jpg Bavul ticereti ile yerel muz sektörünün çökebileceğini belirten yerli muz üreticisi Nergis Banana, Türkiye’nin bu tür bir anlaşmada zararlı olan taraf olacağını söyledi. “Son dönemlerde Almanya‘ya vizesiz gidiş Almanlar için ne anlama geliyorsa, Uganda ile vizenin kalkması Türkler için aynı anlama gelmektedir. Ben hangi akla hizmet bu işin yapıldığını anlayamadım. Umarım bir an önce anlaşma bozulur.” dedi. Bazı Türk Vatandaşlar Umutlu Haberden memnun olan bazı Türk vatandaşları da var. İşsizliğin arttığı bu dönemde, Uganda’da tütün işçiliği yapabileceğini söyleyenler veya Ugandalı zengin turistleri Türkiye’ye çekebileceklerini ümit eden turizmciler ise bu anlaşmanın Türkiye açısından yararlı olduğu görüşündeler. Ugandalı Kadın Uganda Nasıl Bir Ülke? http://www.ufuruk.com/wp-content/uploads/uganda-kadin-150x150.jpg Uganda’nın başkenti Kampala‘dır. 2005 yılı itibari ile tahmini nüfusu 27 milyondur. Uganda 43 senelik ortalama insan ömrü ile Afrika‘nın geri kalmış bir çok ülkesinden biridir. 6.88 çocuk 1 kadın başına düşmekte ve özellikle bebek ölüm oranının %1 e yakın olması sebebi ile dünya sıralamasında en önde gelen ülkeler arasındadır. Muz ve kahve ihracatı ülkenin başlıca gelirlerini oluşturmaktadır. 960 milyon dolarlık ihracat ve 1.9 milyar dolarlık ithalat yapmaktadır. Başlıca endüstrini ürünleri şeker, tütün, çimento ve pamuk tekstili oluşturmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 EAHAEHEAHFHA dinan çok canın sıkılıyo sanırsam dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yada arkadaslarının yanına beleş bilet arıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Kompele vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Erasmus var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 şans açmaya gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 mulgear6 said: EAHAEHEAHFHA dinan çok canın sıkılıyo sanırsam dfgdfg abi paylaşım yapıyorum alla allaaaa gazete okumuyosun burdan öğren bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Kaliteli eylem ama,takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Dynun said: mulgear6 said: EAHAEHEAHFHA dinan çok canın sıkılıyo sanırsam dfgdfg abi paylaşım yapıyorum alla allaaaa gazete okumuyosun burdan öğren bari aa ok saol o zaman =))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 giriş vizeli çıkış nası olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yörünge dışına vizesiz biletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 niye banlandı şimdi adam, paticik forumları ama post atmak yasak sdfksjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 gidersen vatandaşlıktan atılıyosun. istersen uganda vatandaşı olabiliyorsun ya da haymatlas oluyorsun anayasadaki açıktan yararlanıp tekrar türk vatandaşı oluyor geri dönüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Geri gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 los Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 canola said: niye banlandı şimdi adam, paticik forumları ama post atmak yasak sdfksjl şimdi bu hırsla paticiği bıraktım der, 2 yıl sonra gene gelir merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 -Crawler- said: canola said: niye banlandı şimdi adam, paticik forumları ama post atmak yasak sdfksjl şimdi bu hırsla paticiği bıraktım der, 2 yıl sonra gene gelir merak etmeyin. ne saçmalıyosun, git diablo oyna sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 hadi piramit yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 dynunda mı gitti fedenin şaşkınlığını üstümden atamamışken afalladım iyice abi yazık gerçekten şu adamların gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 hesabı açık kalmıştır bi yerde kesin başkası spamlamıştır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 arkadaşlar hepimiz gidelim bu forumdan adminler mesajlaşsın kafalarına göre nasıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 arkandayız roket! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 mulgear6 said: kötü ok vazgeçtim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 he ama bak arkanda olup deydiren insanlar varmış devam et sen dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar