Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12971528.asp?gid=229 http://www.hurriyet.com.tr/_np/9572/9269572.jpg ‘Öldüm, dirildim’ diyerek kandırdığı genç kızlara tecavüz etmiş. ADANA’da kendini sözde ‘mehdi’ olarak tanıtıp, “öldüm, dirildim” numarası yaparak, dua okutmak için yanına gelen genç kızlara tecavüz ettiği ileri sürülen 40 yaşındaki Mustafa Almas yakalandı. Almas’a yardım ettiği öne sürülen eşi ile birlikte 4 kişi de gözaltına alındı. Bir genç kızın kendini sözde mehdi olarak tanıtan bir kişinin tecavüzüne uğradığı ihbarı üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Mustafa Almas, eşi 24 yaşındaki Ayten Almas, 24 yaşındaki Emrah Uysal, 23 yaşındaki İbrahim Ceylan ve 34 yaşındaki Saniye Vural’ı gözaltına aldı. Yapılan incelemede, güneş enerjisi sistemleri satan ve bir marketi olan Mustafa Almas’ın, bir süre önce çevresine kendisini mehdi olarak tanıtmaya başladığı belirlendi. Çevresindeki kişilere “Ben mübarek kişiyim. Ben mehdiyim. Namaz kılarken her şeyi görürüm” diyen, ancak Arapça bilmeyen ve Kuran okuyamayan Almas’ın, aralarında eşinin de bulunduğu kişilerin aracılığı ile dua okutmaya gelenlere, oyun oynayarak para kazandığı ortaya çıktı. İLAÇLA UYUTUYORDU Mustafa A'nın çevresindeki kişiler tarafından “şıh, şeyh” olarak çağrılmayı istediği, kendisini ermiş, mübarek kişi ve mehdi olarak gördüğünü ifade eden Kübra C, Yeşim D. ve Meryem K, Mustafa A'nın kendileriyle zorla birlikte olduğunu, bunu kameraya kaydettiği iddia etti. Zanlının, yanına gelen kadınları çaylarına ilaç atarak uyuttuğu, daha sonra birlikte olduğu öne sürüldü. İddiaya göre, dua okutmaya gelenlerin yanında aniden yere düşerek titremeye başlayan Mustafa Almas’ın ağzından kan gelmeye başlıyor. Sahte mehdinin adamları, dua okutmaya gelen kişiye Almas’ın öldüğünü, ancak, bir süre sonra tekrar dirileceğini söylüyor. Korku içinde olanları izleyen kişi, bir süre sonra titreyerek kalkan Almas’ın gerçekten dirildiğini sanıyor. Daha sonra Almas’ın duasını alan kişi, belli bir miktar para ödeyip ayrılıyor. Sahte mehdinin yanına gelen genç kızları da kandırarak ilişkiye girdiği iddia edildi. Bu şekilde 4 genç kızı kandırarak tecavüz ettiği öne sürülen şüphelinin, kendisiyle birlikte olmaya yanaşmayan kadınların çayına uyku ilacı atarak tecavüz ettiği öne sürülüyor. 3 gündür, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan şüpheliler, geniş güvenlik önlemi altında ‘Cinsel istismar’ suçundan adliyeye sevk edildi. Abiiii, ne saftirik ne komik bir halkımız var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 cehalet rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 İyi yapmış bol bol okuyup üfleseymiş yaparken olaya daha iyi renk katarmış. Artık bunu yapan mallara sövmeyeceğim bunlardan medet uman aptallarla alay etmek daha eğlenceli. Keşke yakalanmasaymış biraz daha devam etseymiş bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Yüce isa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Buna inananlarında cezalandırılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 eskiden mebus karısı olmak için altına yatarlardı şimdi mehdiden şifa almak için yatıyorlar.bir şey değişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bu gerçek olamaz ya akıl hastası falan olması lazım buna kananların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bir ara mesih vardı ona ne oldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 "Tatar Ramazan" said: "Öldüm, dirildim" "öl, dirilme" diyen çıkmamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Nessarien said: İyi yapmış bol bol okuyup üfleseymiş yaparken olaya daha iyi renk katarmış. Artık bunu yapan mallara sövmeyeceğim bunlardan medet uman aptallarla alay etmek daha eğlenceli. Keşke yakalanmasaymış biraz daha devam etseymiş bu işe. Ben de bunu yazmak için girmiştim başlığa. Hakkaten yakalanmasaymış da bütün cahilleri elden geçirseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi Adana muhteşem yetenekleri barındıran bir kent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi ben karısının neden yardım ettiğini anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 cado said: abi ben karısının neden yardım ettiğini anlamadım :S benle yapmasın da kimle yaparsa yapsın diyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Böyle olaylara inanmak gerçekten zor hayır yani bir insanın hem kendi yaşamını devam ettirebilecek kadar zekaya sahip olup aynı zamanda da böyle bir olaya kadar kanacak kadar salak olması inanılır gibi değil. Gel gör ki dünyanın neredeyse her yerinde böyle insanlar çoğunluğu oluşturuyor gibi, çoğunluk abartı oldu ama işte azımsanamayacak bir kitle var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Buyse said: cado said: abi ben karısının neden yardım ettiğini anlamadım :S benle yapmasın da kimle yaparsa yapsın diyedir. fantazileridir belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 colormatik gözlükten anlamak lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yıl 2009 hala inananlar var bu tarz kolpalara ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 belki gerçektir nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 http://www.bookglobal.net/xcart/skin1/images/Adnan_Oktar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Osuran_boğa said: belki gerçektir nan belki patatestir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Artık mehdiye veriyorlar yani, bunu bilmemiz iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 h. mezarcı amca (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 din tartışmak yasaktı. bunlara inananlar da var! saygı gösterin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bu din mi ki? Uyanık bir herif, saftirikleri düdüklüyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 organize din denilen olayin konsepti o zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar