Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renk körlügü testi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de gözleri yeterince bozamamışım, normal :)[hline]OMG OMG OMG LOL!??#!#= w0t WiL hapen NEXT??!
OUr h3r0 is D-E-D !!?!111 WTF 0mG. 2 B KONTINUED : DDDDDDDDdd
Mesaj tarihi:
abi söölemeiyn şööle, mutant herif gidfecek renk körü birini bulup parçalarına ayırıp gözlerini kendi gözüne takıcak[hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Mesaj tarihi:
masallah benim gozlerdede sorun yok ama o renk korleri nassi goruyo bende merak ettim yani o 14. ve 15. bana nassi goruluyosa onlarada herhalde bana rakam gozukenler ole gozukuyo :) ya iste merak ettim renk koru olan varsa cizip yollasa yaa:P
Mesaj tarihi:
ben 14 ve 15 i görebiliyorum ;)

e tabi avantajları da var tabi bu olayun :Pp

bu arada renk körü olmak (tabi ben kırmızı-yeşilden bahsediyorum) cok da abartı etkilemiyor. yani karşınıza bi kırmızı bi yeşil bişi gelse rahatça seçiyorsunuz da bu testler özel renk tonlarıyla yapılıyor. yani bazı tonlarda, ışıgın ortamına göre falan birbirine girebiliyor renkler:)

bir de başka bir renk körülügü var. eski televizyonlar gibi siyah-beyaz görüosunuz.. allahtan o yok euhue
Mesaj tarihi:
bir de asıl koptugum olay benim, ben bu topigi acarken "ren körülügü" yazmıstım.. saolsun modlar düzeltmiş..
yalnız bu linki bizim newsgroupa bir renk körü ark atmıs da..onun topiginin baslıgı da "ren körlügü" idi, lol.

ahahha
Mesaj tarihi:
gargoyle ben orda bi bok görmüorum ehehe.
bu arad nun aynısı babamda wardı bi kitapta hepsi :P[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
gozler 3.5 miyop ama allahtan renkleri seciyorum :-)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and
scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
Valla 14 15 i bende göremedim hatta sonlar ve başlarda hepsinin doğru seçtim ama arada 10-15 gibi hep yeşil-kırmızı körlüğü varmış buna göre renk körümüyüm simdi ben neyse..[hline]
We who die in battle are born
Not for heaven, not for hell
Mesaj tarihi:
said:
CEDAY, 28 Ekim 2002 19:18 tarihinde demiş ki:
renk körlügü dogustandır zaten sam, sen ne kadar kassan da olamazsın yane :)

günde 55,5 saat bilgisayara bakınca insanda neler olabileceğini yeterince uzun test edemedikleri kesin :-p

volfi rica ederim, olsa olsa fev etkisi olabilir. :D[hline]OMG OMG OMG LOL!??#!#= w0t WiL hapen NEXT??!
OUr h3r0 is D-E-D !!?!111 WTF 0mG. 2 B KONTINUED : DDDDDDDDdd
Mesaj tarihi:
Ehliyet alırken buna benzer bişi yaptılar fena çuvalladım ondan sonra renk körü olmadığım anlaşılsın diye iplik ayırdım bir de. Benim gördüğüm sayılar seçeneklerde bile yok.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın?
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 28 Ekim 2002 23:39 tarihinde demiş ki:
said:
CEDAY, 28 Ekim 2002 19:18 tarihinde demiş ki:
renk körlügü dogustandır zaten sam, sen ne kadar kassan da olamazsın yane :)

günde 55,5 saat bilgisayara bakınca insanda neler olabileceğini yeterince uzun test edemedikleri kesin :-p

miyop :)
monitör bozuk 1 6-7 aydır. yanına kolonları koydum ki hala duruolar we öküz gibi ses çıkarıp hala da monitörü bozuolar. tüp müp kalmadı ehe. miyop oldum. 1 falan.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
  • Yeni Oluştur...