Ceday Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Buyrunuz efem :) bu arada bende %80 oranında kırmızı-yeşil körülügü var eheh ehliyeti alırken de epey kasmıstım :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 14 ve 15te aha bende de körlük varmış dedim ilk başta :-P normalmişiz neyse :)[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 oha yaw bende de byaaa çıktı..[hline]ben ve gitarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 peh, %100 sağlamım...[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 ben de gözleri yeterince bozamamışım, normal :)[hline]OMG OMG OMG LOL!??#!#= w0t WiL hapen NEXT??! OUr h3r0 is D-E-D !!?!111 WTF 0mG. 2 B KONTINUED : DDDDDDDDdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 renk körlügü dogustandır zaten sam, sen ne kadar kassan da olamazsın yane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 abi söölemeiyn şööle, mutant herif gidfecek renk körü birini bulup parçalarına ayırıp gözlerini kendi gözüne takıcak[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 yok bişeyim. olsa nası bişey olcaktı acaba ayol? *!merak eder* keşke renk krölerinin nasıl gördüğünü de şey etselermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 burada rakam görebilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 masallah benim gozlerdede sorun yok ama o renk korleri nassi goruyo bende merak ettim yani o 14. ve 15. bana nassi goruluyosa onlarada herhalde bana rakam gozukenler ole gozukuyo :) ya iste merak ettim renk koru olan varsa cizip yollasa yaa:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 ben 14 ve 15 i görebiliyorum ;) e tabi avantajları da var tabi bu olayun :Pp bu arada renk körü olmak (tabi ben kırmızı-yeşilden bahsediyorum) cok da abartı etkilemiyor. yani karşınıza bi kırmızı bi yeşil bişi gelse rahatça seçiyorsunuz da bu testler özel renk tonlarıyla yapılıyor. yani bazı tonlarda, ışıgın ortamına göre falan birbirine girebiliyor renkler:) bir de başka bir renk körülügü var. eski televizyonlar gibi siyah-beyaz görüosunuz.. allahtan o yok euhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 bir de asıl koptugum olay benim, ben bu topigi acarken "ren körülügü" yazmıstım.. saolsun modlar düzeltmiş.. yalnız bu linki bizim newsgroupa bir renk körü ark atmıs da..onun topiginin baslıgı da "ren körlügü" idi, lol. ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 gargoyle ben orda bi bok görmüorum ehehe. bu arad nun aynısı babamda wardı bi kitapta hepsi :P[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 aa zaten görmicekmişiz orda bişi :P[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Ehehe monitör monochroma ayarlanmıyor dimi. Eskiden o monitörlerle bu test zor olurdu herhalde.[hline]Obey Your Master! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Schnellen testi ismi (yanlış yazmış olabilirim)[hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 ya ben 1. ve sonlarda 2 tanesi dışında hiçbişi okuyamadım tam olarak körüm ben galiba? :)[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 gozler 3.5 miyop ama allahtan renkleri seciyorum :-)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Valla 14 15 i bende göremedim hatta sonlar ve başlarda hepsinin doğru seçtim ama arada 10-15 gibi hep yeşil-kırmızı körlüğü varmış buna göre renk körümüyüm simdi ben neyse..[hline] We who die in battle are born Not for heaven, not for hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 said: CEDAY, 28 Ekim 2002 19:18 tarihinde demiş ki: renk körlügü dogustandır zaten sam, sen ne kadar kassan da olamazsın yane :) günde 55,5 saat bilgisayara bakınca insanda neler olabileceğini yeterince uzun test edemedikleri kesin :-p volfi rica ederim, olsa olsa fev etkisi olabilir. :D[hline]OMG OMG OMG LOL!??#!#= w0t WiL hapen NEXT??! OUr h3r0 is D-E-D !!?!111 WTF 0mG. 2 B KONTINUED : DDDDDDDDdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Ehliyet alırken buna benzer bişi yaptılar fena çuvalladım ondan sonra renk körü olmadığım anlaşılsın diye iplik ayırdım bir de. Benim gördüğüm sayılar seçeneklerde bile yok.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 hehe hiçbi sorunum yok :) zaten olsaydı jedi olamazdım 8-)[hline]Where have you gone Master Windu? There is no Emotion, there is Peace. There is no Ignorance, there is Knowledge. There is no Passion, there is Serenity. There is no Chaos, there is Harmony. There is no Death, there is the Force. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 bende de bişi yokmuş[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 said: Sam, 28 Ekim 2002 23:39 tarihinde demiş ki: said: CEDAY, 28 Ekim 2002 19:18 tarihinde demiş ki: renk körlügü dogustandır zaten sam, sen ne kadar kassan da olamazsın yane :) günde 55,5 saat bilgisayara bakınca insanda neler olabileceğini yeterince uzun test edemedikleri kesin :-p miyop :) monitör bozuk 1 6-7 aydır. yanına kolonları koydum ki hala duruolar we öküz gibi ses çıkarıp hala da monitörü bozuolar. tüp müp kalmadı ehe. miyop oldum. 1 falan.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 eheh siz 3 ü miyop sanın benim 6.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar