soulberry Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 en son ravenloft okudum, sislerin vampiri. başka böyle gotik romanlar arıyorum. içinde romantizm ve felsefe de olsa güzel olur, mesela vampirle görüşme o konuda pek güzeldi. bi de anne rice'ın bi romanı var pandora diye, okuyan eden var mı? yorum lazım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bram stoker - dracula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Uğultulu Tepeler'i oku sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Pandora güzeldi bayağı. Anne Rice - Kan ve Altın ı da tavsiye ederim. Bu da Marius un hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?16,2917340 5. kitap Gotik. 33. de Urban Fantasy, sevebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 haberim yoktu o listeden, eline sağlık GERGE artık ne okusam derdi kalmayacak sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 konu dışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ravenloft bütün romanları gayet karanlık atmosferli geçiyor okuyabilirsin. Interview with a Vampire'ın kitabı var 2 ciltlik di sanırım o var. Aklıma da hep vampirli kitaplar geliyor, gotik=vampir midir nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 gotik - roman diye okudum. wtf lan diye girdim topaka. çingenenin gotiki olur mu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 fenris said: konu dışı? Gerçekten, neden? Üyelerin bazı bölümlerden haberi olmadığını düşünüyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Gothic_fiction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar