Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taş devri cinayeti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok dört dörtlük bir halkız gibi birde idam cezasını kaldırdık. demokrasinin beşiği özgürlükler ülkesi amerikanin her boklarını örnek model alcağımıza önce idam cezasını alsaydık

bir devletin en önemli görevleri; devlet sınırlarını korumaktır. devleti devlet yapan bayrak, dil, kanun gibi olmazsa olmazları korumaktır. sonra benim can güvenliğimi ve namusumu korumaktır. son olarakta adaleti sağlamaktır. benim karım ölecek 2.5 yaşımda çocuğum ağır yaralancak, bu adamları alıp hapiste benim paramla besleyeceksin. ne güzel istanbul be!!!
Mesaj tarihi:
bence adana.

adamlar SUTOPU maçında,evet SUTOPU,havuzda sporunu yapan zavallı bizlerin kafasına o büyük şemsiyelerden,koltuklar,bilimum bozuk para,çok gaza gelenleri cep telefonu gibi cisimler atmışlardı.Sonra antrenörümüzün eşine hararetli bir şekilde sarkıp antrenörümüzü sinir krizi geçirtmek suretiyle dışarı attırtmışlardı hakeme.Bu moralle kaybetmeyeceğimiz maçı kaybetmemize rağmen çıkışta otobüse giderken üstümüze saldırıp (sutopu takımına saldırmak gibi bir hata yapmak...) dövmeye çalışıp dayak yemişlerdi.

o günden beri adanadan nefret ederim.
Mesaj tarihi:
olayın en boktan tarafı soluduğu havaya yazık olan şu 3-5 magandanın başına birşey gelmeyip ülke olarak toptan kurtulmamız yerine olayla ilgisi olmayan anne ile çocuğun zarar görmesi. o taşı atan hayvanıda 10 sene yatıp çıktıktan sonra gazetelerde başka bir trafik cinayetinde yine görürüz büyük ihtimal.
Mesaj tarihi:
Esh said:

ne kadar trajik ki bu hukuk sistemi icin caglayanda dunyanin en buyuk adalet sarayini yapiyolar.

adalet sarayi..

saray.

kartaldakiyle kapıştırırlar artık, ffs.

neyin sarayını yapıyosunuz lan, adamlar 25 kglık kaya atıyor of.
Mesaj tarihi:
MacLeod said:

olayın en boktan tarafı soluduğu havaya yazık olan şu 3-5 magandanın başına birşey gelmeyip ülke olarak toptan kurtulmamız yerine olayla ilgisi olmayan anne ile çocuğun zarar görmesi. o taşı atan hayvanıda 10 sene yatıp çıktıktan sonra gazetelerde başka bir trafik cinayetinde yine görürüz büyük ihtimal.

taksimde sas komandosu kesen adam da çıktı, röportaj yaptılar; zanlının "abi artık topluma yararlı biri olucam, uslandım. beni topluma geri kazandırdınız, ben de bu ülkeyi uzaya çıkarıcam; sanata destek vericem, istihdam sağlicam" gibi şeyler söylediği kaydedildi.
Mesaj tarihi:
kimse ile takışmaya gelmez derlerdi de inanmazdım..

manyak bunlar..

2-3 haftadır bakıyorum da..

insan yaşamının kutsallığı çok fazla abartılıyor sanki. insan hakları fazla geliştirilmiş bir kavram gibi..
Mesaj tarihi:
İnsan hakları geliştirilebildiği kadar geliştirilebilsin, ona karşı değilim. Güzel bişey.

Ama insan olan için geçerli olsun. Hayvanlık yapanı çat diye kapsam dışı yapıcaksın, sonra kurşuna mı dizersin, meydana bırakıp milletin linç etmesini mi izlersin, asar mısın karışamam. Ama bunlara insan denmesine karşıyım. Dünyadaki insanlara hakaret resmen.
Mesaj tarihi:
doğrusu ömür boyu yatırmak konusunu faydalı bir şey olarak göremiyorum..

gerçi bu aralar tepeleme doluyum, feci gg'yım haftasonuna "üdnya negzel" diye de gelebilirim..
  • Yeni Oluştur...