Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 pinkporing said: adananın eline kimse su dökemez,boşuna uğraşma ki conolar yeter . fakat?
RRa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 çok dört dörtlük bir halkız gibi birde idam cezasını kaldırdık. demokrasinin beşiği özgürlükler ülkesi amerikanin her boklarını örnek model alcağımıza önce idam cezasını alsaydık bir devletin en önemli görevleri; devlet sınırlarını korumaktır. devleti devlet yapan bayrak, dil, kanun gibi olmazsa olmazları korumaktır. sonra benim can güvenliğimi ve namusumu korumaktır. son olarakta adaleti sağlamaktır. benim karım ölecek 2.5 yaşımda çocuğum ağır yaralancak, bu adamları alıp hapiste benim paramla besleyeceksin. ne güzel istanbul be!!!
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Öldürmeyelimde besleyelim mi !!!!!!!!!!! biri yapmadan ben yapim dedim
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 nerde saçmalık var bursadan çıkıyor ne rahatsız yer ya
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ne kadar trajik ki bu hukuk sistemi icin caglayanda dunyanin en buyuk adalet sarayini yapiyolar. adalet sarayi.. saray.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 hep bursa gene bursa turkiyenin en cilgin sehri
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bence adana. adamlar SUTOPU maçında,evet SUTOPU,havuzda sporunu yapan zavallı bizlerin kafasına o büyük şemsiyelerden,koltuklar,bilimum bozuk para,çok gaza gelenleri cep telefonu gibi cisimler atmışlardı.Sonra antrenörümüzün eşine hararetli bir şekilde sarkıp antrenörümüzü sinir krizi geçirtmek suretiyle dışarı attırtmışlardı hakeme.Bu moralle kaybetmeyeceğimiz maçı kaybetmemize rağmen çıkışta otobüse giderken üstümüze saldırıp (sutopu takımına saldırmak gibi bir hata yapmak...) dövmeye çalışıp dayak yemişlerdi. o günden beri adanadan nefret ederim.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 "su toplari" diye hakaret de ettiler mi?
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 cok guldumde of yazik = yani boyle arabayla gidiyosun 25kglik kaya langurt diye sana ve kucagindaki cocuga geliyor of.
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 olayın en boktan tarafı soluduğu havaya yazık olan şu 3-5 magandanın başına birşey gelmeyip ülke olarak toptan kurtulmamız yerine olayla ilgisi olmayan anne ile çocuğun zarar görmesi. o taşı atan hayvanıda 10 sene yatıp çıktıktan sonra gazetelerde başka bir trafik cinayetinde yine görürüz büyük ihtimal.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 http://artho.com/age/pics/catapult.gif
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Esh said: ne kadar trajik ki bu hukuk sistemi icin caglayanda dunyanin en buyuk adalet sarayini yapiyolar. adalet sarayi.. saray. kartaldakiyle kapıştırırlar artık, ffs. neyin sarayını yapıyosunuz lan, adamlar 25 kglık kaya atıyor of.
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 MacLeod said: olayın en boktan tarafı soluduğu havaya yazık olan şu 3-5 magandanın başına birşey gelmeyip ülke olarak toptan kurtulmamız yerine olayla ilgisi olmayan anne ile çocuğun zarar görmesi. o taşı atan hayvanıda 10 sene yatıp çıktıktan sonra gazetelerde başka bir trafik cinayetinde yine görürüz büyük ihtimal. taksimde sas komandosu kesen adam da çıktı, röportaj yaptılar; zanlının "abi artık topluma yararlı biri olucam, uslandım. beni topluma geri kazandırdınız, ben de bu ülkeyi uzaya çıkarıcam; sanata destek vericem, istihdam sağlicam" gibi şeyler söylediği kaydedildi.
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yazık hakikatten yazık.. hayvanlar ya
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Abi nasil yapmislar ki ? Nasil bir basari la bu ?
loop Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 İdam olmasa bile insanlar hak ettiği cezayı bulsa en azından.. Ölen öldüğüyle, dolandırılan, tecavüz edilen ..ldiğiyle kalıyor..
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kimse ile takışmaya gelmez derlerdi de inanmazdım.. manyak bunlar.. 2-3 haftadır bakıyorum da.. insan yaşamının kutsallığı çok fazla abartılıyor sanki. insan hakları fazla geliştirilmiş bir kavram gibi..
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 İnsan hakları geliştirilebildiği kadar geliştirilebilsin, ona karşı değilim. Güzel bişey. Ama insan olan için geçerli olsun. Hayvanlık yapanı çat diye kapsam dışı yapıcaksın, sonra kurşuna mı dizersin, meydana bırakıp milletin linç etmesini mi izlersin, asar mısın karışamam. Ama bunlara insan denmesine karşıyım. Dünyadaki insanlara hakaret resmen.
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Abi Türkiye'de cezalar hafif değilki. Cehaleti yok etmediğin sürece adamlar ömür boyu hapis yatacağını bilse yine gidip neler yapıyor. Eğitim artı kültür şart.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 doğrusu ömür boyu yatırmak konusunu faydalı bir şey olarak göremiyorum.. gerçi bu aralar tepeleme doluyum, feci gg'yım haftasonuna "üdnya negzel" diye de gelebilirim..
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 allah askina insanlarin yedigi her boka hayvanlik demeyin, esas bunlar insanlik, insanin en basit halleri, insanlik disi filan da degil, direk kendisi.
Öne çıkan mesajlar