bansheee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 said: evlenme durumuna geldiğiniz bayanın bakireliğine değil geçmiş hayatına bile öyle burun sokarsınız, öyle sahiplenirsinizki aklınız yerinden oynar. şimdi bunu anlamak çok hem de çok zor. Evet ben şahsen medyuma gidip evleneceğim kadının önceki reankarnasyonuna bile baktıracağım.Belli mi olur 1800 fransasında sokaklarda iş tutmuştur belki kadının ruhu başka bedenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Siz kadınınıza "sahip olacaksınız" diye biz istediğimiz adamla sevişemeyelim; siz kütür kütür ama. YOK YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 En iyisi kimse sevişmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bırakın sevişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bence bütün dünya bi kere toplu orgy yapsak hiç sorun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 tren mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 cok isabetli bi karar olmuş peki kadın gerdekte kocasının cift cinsiyetli oldugunu ogrenince de calısıyor mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 e şimdi kocasıyla evlenicekse kadın neden önce başkasıyla beraber olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Griswold said: Kişisel görüşüm benden önce hatunun ne yaptığının sadece kendisini bağlayacağı yönünde diyip bitireyim. Yalan söylemediği, sadık olduğu sürece önceden ne yapmış olduğu önemli değil, bir şeyler yapıyoruz hep sonuçta. Kaldı ki hepsinin dökülmesi de gerekmiyor. ben ne davası açıldığına bakmamıştım o konuda haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Havlu said: @absolut benim asamadigim tek konu da o. biz birlikteyken baskasiyla fiziksel veya duygusal birlikte olsa yaralanirim. duygusal iliskisi zaten bitirir komple de, fizikseli de atlatabilmis degilim kafada. bilemiyorum, herhalde o kadar modernlesemedi beynim şimdi küfür gibi algılayacaksınız ama modernlikle godoşluk arasındaki ince çizgiyi kaçırmayalım rica edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sesu said: Siz kadınınıza "sahip olacaksınız" diye biz istediğimiz adamla sevişemeyelim; siz kütür kütür ama. YOK YA! avatar of logic (tu) bekaret istemek kadar büyük bir özgüvensizlik var mı lan? çarşaf asıcam kafaları mıdır yada ne bileyim. komplekse bak. benden önce kimseyle olmamış olsun. egoya bak. şunu isteyen adama ben tatlı su erkeği derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 napayım abi first videosu mu cekicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Olivies said: napayım abi first videosu mu cekicem HAhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 aslında söylenmesi gereken herşeyi azmo söylemiş topikte. aşk yaptım, pıtırdattım gibi sevgi sözcükleriyle olaya bakınca "geçmişi iygiyendiymez beni ehüeüh" diyebiliyosunuz ama, evleneceğin kızla duvarları test ettin, kıza yasladım, filan gibi olayın gerçek halini duyunca insan bi garip oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Ben takarım kafayı. Sevgiliyken belki sorun olmaz ama evlendiğim kadında sorun olur benim açımdan he bide ilişkimizde benden önce başkası ile beraber olmuş bir kadınlada evlenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 gerçi yok lan o kadar orhan gencebay filmi izledikki, "o"nu bu hayattan çekip çıkarmak da baya romantik geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ne kadınlar gördüm bekareti olmayan, ne bekaretler gördüm kadını olmayan. ehm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Aslında işin ciddi yanı cok kapalı. Yani evlenmeyi dusundugunuz adı üstünde o cok özel insan da isler degisebilir yani. Kızlar içinde erkekler içinde gecerli. Erkekler bi sekilde yırtıyor bu asamayı hedehödö. Ama bekareti önemsemeyen arkadaslarımın bazılarında, iliskilerinin ilerki safhalardan cok ciddi sorunlar yasadıgını gördüm bunu da söyleyeyim. Yani gelip ayrıntı anlatmadılar banada, 'gecmisini takıntı yapıyorum abi' lafı oraya getiriyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bekaretiyle birlikte psikolojisini de bırakmadıysa orda, no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ulusca sex i bırakalım rahat edelim yeter lan kac sayfa tartıstınız siyasi ekonomik bir olay olur 3. sayfada ya konu kilitlenir ya garbıca atarlar bekareti 30 sayfa konusmak bir kere en bastan vakit kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Alın 12 yaşında bir kızı hem ilki olun hem statlerini skillerini istediğiniz gibi dağıtın. Benim aklıma yattı şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 12 çok büyük onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Olivies said: Aslında işin ciddi yanı cok kapalı. Yani evlenmeyi dusundugunuz adı üstünde o cok özel insan da isler degisebilir yani. Kızlar içinde erkekler içinde gecerli. Erkekler bi sekilde yırtıyor bu asamayı hedehödö. Ama bekareti önemsemeyen arkadaslarımın bazılarında, iliskilerinin ilerki safhalardan cok ciddi sorunlar yasadıgını gördüm bunu da söyleyeyim. Yani gelip ayrıntı anlatmadılar banada, 'gecmisini takıntı yapıyorum abi' lafı oraya getiriyor sanırsam. o tamamen kompleks ve kisisel yetersizliklerden kaynaklanan bisi. mesela iste hizmet sonrasi musterinin memnuniyetsizligini farkediyor adam. diyor ulan simdi bizim kari kesin icinden ´oh simdi burda sinan olsa boyle mi biterdi bu gece be..´ diye geciriyordur. sonra basliyor keske bakire kari alsaydim tribine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 http://www.foxnews.com/photoessay/photoessay_3850_images/0428080831_M_042808_josef.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abvblizzard said: Alın 12 yaşında bir kızı hem ilki olun hem statlerini skillerini istediğiniz gibi dağıtın. Benim aklıma yattı şahsen. auhgksdahgsdahg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar