Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 coup de grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 konunun başına ve başlığına dönecek olursak eğer ben bu konuyu tartışılmayacak kadar özel buluyorum. kişinin özel hayatının her türlü tercihinin masaya yatırılıp konuşulmamasından yanayım. ben kendi fikir ve görüşlerimi söylerim kimseyide bir ikna etme çabası içine girmem kimsenin görüşlerinide değiştirme gibi bir derdim olmaz ama konu için zaman zaman yanlış cümleler kuruldu bizde en azından bende tartışmaya çalıştım olduğu kadar da bu kadar oldu. testesteron hormonlarının kadın ve erkek üzerindeki etkileri, moderleşme kısvesi altında yozlaşan toplumlar tartışılabilirliği olan konular bende tartışmaktan çekinmedim. insanların görüşleri ile alay etmek ne görüş sahibi olmadığını anlamadan alay etmek herşeyi gırgır yapma çabası içine girmek benim tasvip etmediğim davranışlar olduğu gibi bu davranış içine girenleride eleştiririm. burda tartıştığım konularında eleştirdiğim kişilerinde arkasındayım. konunun garbage e taşınması garbage da da hakkının verilmesinde pay sahibi isem özürdilerim merhum konu sahibinden ve okurlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Cons said: RRa said: kardeşim ben alışveriş yaptığım adamın eşcinsel olmasından, çocuğumun öğretmeninin eşcinsel olmasından, izlediğim maçı yöneten hakemin eşcinsel olmasından hoş lan mı yo rum! bu işi yapmak isteyenler gizli kapaklı yapacaklar aşklarını yasak aşk gibi yaşayacaklar eskiden de bu böyleydi bundan sonrada böyle olacak herkezin özgürlüğü kendine kadar kimsenin özgürlüğünün bu toplumu dejanere etmeye, bizi biz yapan vasıflarımızı bize kaybettirmeye hakkı yok. size göre ben yobazsam bana görede siz yobazsınız, yozlaşmışsınız. herkezin birbirini biplediği bir toplum istiyorsunuz hatta hemcinslerin bile birbirini biplediği bir toplum, yarın bu ülke tekrar düşman altında kalabilir bu topraklar 1000 yıldır işgal ediliyor yine edilecek şimdiye kadar başımıza büyük bir iş gelmedi çünkü gelenek ve göreneklerimizden atalarımızın bize gösterdiği yoldan taviz vermedik, vermemeye çalıştık bir çok toplum dejanere olmuşken biz modernleşme ve yozlaşma arasındaki farkın bilincinde demokrasi ve özgürlük adına yapabildiğimiz herşeyi yaptık, bazı şeylerin bokunu çikartmayalim ve için etmeyelim lütfen. herşeyin azı karar çoğu zarardır ben modernleşme adı altında herkezin birbirini miktiği bir türkiye görmek istemiyorum. aga atalarin oglanlara sapliyordu ne atasi oğlana saplayanı değil osman beyi fatih sultanı mustafa kemali örnek al sen onlara ata de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 lol. öğretmen çocukların önünde partneriyle mi sevişiyo? sen kasaya ödeme yapmaya geldiğinde adam "ay dur bi dakka ayol, sen devam et necmi" mi diyo? sanki sokakta rahat rahat eşcinsellik yaşayabiliyo da insanlar kalkıp "gizli olacak" diyosun. sevmezsin etmezsin de, verdiğin örnek ve benzetmeler biraz.. ne bilim komik la sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 tamam bende sevmiyorum zaten ibneleri aga arkandayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 erkekce dostca arkandayim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 soulberry said: lol. öğretmen çocukların önünde partneriyle mi sevişiyo? sen kasaya ödeme yapmaya geldiğinde adam "ay dur bi dakka ayol, sen devam et necmi" mi diyo? sanki sokakta rahat rahat eşcinsellik yaşayabiliyo da insanlar kalkıp "gizli olacak" diyosun. sevmezsin etmezsin de, verdiğin örnek ve benzetmeler biraz.. ne bilim komik la sdf. ben şuan türkiyede öyle birşey var demedim ki eşcinseller özgürlüklerini yaşayamiyor türkiyenin halen insan hakları ve özgürlükler konusunda eksikleri var eşcinsellerde tercihlerini her platformda sergileyebilmeliydi dediler bende bu tarz bir özgürlüğün onlara verilmesi durumunda benim bazı özgürlüklerimin ve toplumun zedelenceğini savundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Şimdi de homofobikler çıktı. Bende bir homofobiğin oğluma/kızıma ders vermesini, kasada bir şeyler satmasını istemem. Ancak insanların tercihleri, dünyaya bakış açıları, bana veya oğluma zarar vermediği sürece karşı çıkmam. Yasaklamam. Kasadaki gayin lezbiyenin sana ne zararı var? Aynı şekilde oğlunun öğretmeni gayse bunun ne zararı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Dunyanin cevresinde dolastirirsin hacim sen onlari. Korkma hic. Homofobik olmanin alemi yok simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 RRa said: soulberry said: lol. öğretmen çocukların önünde partneriyle mi sevişiyo? sen kasaya ödeme yapmaya geldiğinde adam "ay dur bi dakka ayol, sen devam et necmi" mi diyo? sanki sokakta rahat rahat eşcinsellik yaşayabiliyo da insanlar kalkıp "gizli olacak" diyosun. sevmezsin etmezsin de, verdiğin örnek ve benzetmeler biraz.. ne bilim komik la sdf. ben şuan türkiyede öyle birşey var demedim ki eşcinseller özgürlüklerini yaşayamiyor türkiyenin halen insan hakları ve özgürlükler konusunda eksikleri var eşcinsellerde tercihlerini her platformda sergileyebilmeliydi dediler bende bu tarz bir özgürlüğün onlara verilmesi durumunda benim bazı özgürlüklerimin ve toplumun zedelenceğini savundum. senin hangi özgürlüğün zedelenecek? yani senin özgürlüğün zedelenmesin diye onlar özgür olamasın bunu mu savunuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 benim istegim ibneligin yasaklanmasi ama dogru olan normal insanlarla ayni haklara sahip olmalari sanirim. simdi kulagina dostca ve erkekce dil darbeleri konduruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yine de illa ki karşıysan sana düşen şey en fazla çocuğuna eşcinselliğin yanlış bi şey olduğunu öğretmek olur. ama başkalarının özgürlüklerini kısıtlayarak, gerçeği gizleyerek çocuğunu sandığın kadar koruyamazsın. belki çocuğun böyle şeyleri hiç bilmese daha iyi senin için, ama eninde sonunda bilecek. çünkü toplumların çoğunda herkesin bi şekilde haberi var eşcinsellik gerçeğinden. gizli de saklı da olsa haberdar olacak. ve dediğim gibi sana düşen tek şey çocuğuna bunun yanlış bi şey olduğunu öğretmek olur. başkalarını kısıtlamak değil. zaten ısrarla "ayoool" diye konuşan bi adamı kasada da tutmazlar, ya da öğretmenlikte. o firmanın tercihi, ki eşcinselleri tanımak lazım. öyle ikide bi kıvırtan, yumuşak davranan tipler değil hepsi. dıştan eşcinsel olduğu anlaşılmayan kişiler de var. lezbiyenlerde daha da zor anlaşılması, imkansız hatta. ki erkeklerde de aynı şekilde insanlar var. ama sırf eşcinsel diye çalışma hakkının elinden alınması fikri saçma. çalışır, öğretir, cinsel eğilimini öne çıkarmadığı sürece serbesttir istediğini yapmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 belkide biz yanılıyoruzdur? belkide doğru olan gayliktir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 herkes ipne olsa cogalamazdik nesi dogru aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bu konu ciddi mi ciddyetsiz mi bi garip konu bu ne biçim konu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bi de fanboy falan değilim sdf. sadece straight takılan kişilerden daha az hakka sahip olmamalılar diyorum. daha fazla da olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Çoğalmak araç. Amaç zevk, daha çok zevvkk setisfakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 siz tartışmak isterseniz günlerce tartışabiliriz ama siz görüşlerinizi kabul ettirmek yada kabul ettiremeyeceğinizi anladiğiz kişiye hakaret etmek yada alay etmeye çalışıyorsunuz bu yüzden ben bu konuda daha fazla görüş belirtmek istemiyorum. bu konuda ki fikir ve görüşlerimi çoğu zaman tekrarlayarak ve gereksiz yere uzatmak zorunda kalarak defalarca söyledim zaten bu yüzden daha bana görüş sormanıza gerek yok önceki sayfalardan fikirlerimi öğrenebilir merak edenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 RRa said: bende bu tarz bir özgürlüğün onlara verilmesi durumunda benim bazı özgürlüklerimin ve toplumun zedelenceğini savundum. meclis kararıyla gelecek bi özgürlük değil ki bu, yani toplumun kendisi bu tür durumları sindirerek özgürleşecek zaten ha ben de sokakta sahilde iki tane izbandut gibi adamın yiyiştiğini görürsem tiksinirim, ama daha normal ilişkiler o derece rahat ve halka açık şekilde yaşanamıyorken eşcinsel ilişkilerin öyle olacağını düşünmek biraz paranoya oluyor hem zaten bakkallar da hipne olmaz ya, korkulcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 evet onu yapıyor hakkten hainler. ama özünde iyi çocuklar ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Saeros said: RRa said: bende bu tarz bir özgürlüğün onlara verilmesi durumunda benim bazı özgürlüklerimin ve toplumun zedelenceğini savundum. meclis kararıyla gelecek bi özgürlük değil ki bu, yani toplumun kendisi bu tür durumları sindirerek özgürleşecek zaten ha ben de sokakta sahilde iki tane izbandut gibi adamın yiyiştiğini görürsem tiksinirim, ama daha normal ilişkiler o derece rahat ve halka açık şekilde yaşanamıyorken eşcinsel ilişkilerin öyle olacağını düşünmek biraz paranoya oluyor hem zaten bakkallar da hipne olmaz ya, korkulcak bişey yok benim önümdede sevişsinler onada eyvallah kendi özgürlüğümde feda olsunda çoluk çocuğun önünde aşk meşk yapmasınlar dedik bişey demedik bide çocuklara öğretmenlik yapmasın anormallik öğrenmesin çocuk onlardan model alcağı kişi normal biri olsun. benimde bunu istemeye hakkım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ahah normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 boynuna delikanli bir buse konduruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bekaret konusu kadından adama geldi. medeni bi adım bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 cons mesajlarını görmezden geliyorum sana kondurmamak için bana birşey söyleyeceksen yaz özel mesajdan. banlanmaktan korkacak birşeyler söyleyeceksen msn den de konuşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar