Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben yeni gelmedim. zaten burdaydım siz sonradan geldiniz

ReBeL

Öne çıkan mesajlar

ho$geldin gizli pati =) senin icin gereksizdir belki uzun suredir burdaymi$sinda adettendir al baqalim;

Öncelikle emaleth aplamisin yazmış olduğu şu yazıyı okuyarak başlayabilirsin

Bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm.

Paticik Ana Sayfasindan UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulasabilir, Edebiyat bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalisiyorsan Sphere Script Veritabanina ugrayip sana faydali olacak scriptleri seçebilir ve aklina takilan bir sey olursa forumlarin ilgili bölümlerinde diger üyelerden yardim isteyebilirsin.
Biraz eglenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanimiza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre..

Görsel Sanatlar la ugrasiyosan buraya bakmani tavsiye ederim..

Eger diger üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Aile Albümümüzden görebilirsin...

iyi eglenceler
[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

lol[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

yanliz harbi adam agustos 2002de gelmis 14 mesaji var:P ama sen yokken burasi doluydu merak etme[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

sharky bizim kanki olur vakti zamanında soylemisti paticik maticik bizde almistik account .arada girer okurdum ne war ne yok ama yazmazdım bişii. zaten fazla internette geyik yapan biri değilimdir duzenli olarak girdiğim yerler wardi oralarda takılırdık. ah maziyi hatırlattınız bana . gordugum kadarıyla burasi yeni kullanıcı dolmus ama ne olur ne olmaz belki eskilerden bilenler wardir ben yinede yazayim.

raksnet quake2 serverlarında omrumu curuttum sayılır
bi de sanane nin daha beta surumleri cs forumlarında bayaa zamanım geçti. yok klan maclariymis turnuvaymis. cs nin 1.0 ı ciktiginda 3 aydır cs oynamiyodum halaa da oynamadim :)

bunlardan sonra zaten oss mis universite dersleriymis fazla vakit kalmadi. neyse hepiniz hoşgeldiniz ...[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...