goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 evet haftaiçi için soruyorum, mesela yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 haftasonu 12 civarı bişi olması lazım. hafta içide 10 civarı falandır die tahmin ediorm. ayrıca cok guzel sineması vardır oranın. oneririm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 10'sa katlanılır, cix sinema için haftaiçi standart fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 boş verin sinemayı tiyatroya gidin. hafta içi mis gibi orkestralı oyun 4 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 daha ucuz bile olabilir 10 tl'den 3d'si kanyon ve nautilusten ucuzdu diye hatırlıyorum da normal film uzun zamandır izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 tinkibinki said: boş verin sinemayı tiyatroya gidin. hafta içi mis gibi orkestralı oyun 4 lira orası doğru, devlet tiyatroları FTW :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar