Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birine aynı şeyi 834932904 kere anlatmak.

Bella

Öne çıkan mesajlar

Ya bırak allsen Bella. Vallahi bak. Bende böle böle fıtık olum. SOnra adımı sabırsıza çıkardılar... /care gibi takılıp, seni dinleyip sonra gene kafasına göre takılan bi arkdaşın besbelli. En gıcık kaptığım türk modeli. Umursar gibi görünüp, bildiğini okuyan, egosuna yenilen ve aynı şeyi Mario gibi tekrar tekrar yaşamaktan içten içe rahatsızlık duymayan insanlar... Bunalım insanlar kısaca. Ne halt yerse yesin, kendi öğrensin öğrenmek istiyosa...
Sosyal ağlarda paylaş

bence seninle bu konuyu konuşmasındaki tek neden sende mantığı bulup bi an için kandırması kendini, destek alıp moral düzeltmeye çalışması. kız adama körü körüne aşık direkt, senle konuştuğundaki mantıkla rahatlatıyo kendini. Sonra tekrar -saçma sapan bi ümitle belki- adama dönüyo. Bu durumdan kurtulmasının tek yolu belki de tavsiye vermemen artık. Kendi başına kalması.
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak konudan bağımsız. Bence güçsüzlükten değilde bazı şeyleri kabul edememekle alakası var bu durumun. Böle insanlar hep bir şeye inanır ve onun dışındaki herşeyin yanlış ve kötü olduğunu düşündüğünden sen aynı şeylere bir çok defa tekrar etmek zorunda kalırsın. Bu durumda aslında olan tek şey sana oluyor. Karşı tarafta durum değişmiyor , sen ne kadar anlatsanda karşındaki kendi bildiğini yapmaya devam edicek.

Bence yapman gereken yaşayacağı başka bir olaydan ders almasını veya ciddi anlamda uyanması için acı çekmesini beklemek olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

süper sabırlı bi insan olduğumu farkettim bu kıza karşı.

oturuyorum bak diyorum böyle böyle ilkokul çocuğuna anlatır gibi sebep-sonuç anlatıyorum.uzuun uzun dakikalarca seans gibi yorum yapıyorum,konuşuyorum.

duruyo,mantıklı olduğunu anlıyor tamam diyor haklısın diyor.

5 gün sonra haydiii yine başa dönüyoruz.

Aynı tür bir kız arkadaşım vardı, karakter olarak güçlü biri ancak çocuğa karşı olan hisleri yüzünden aynı durumdaydı. Biz ne desek boştu, haklı olduğumuzu biliyordu, yanlış yaptığını da biliyordu, ancak başka türlüsü elinden gelmiyordu. Yapabileceğin birşey yok, eğer kurtulabilirse ancak kendisi kurtarabilir, başka türlü imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Bella said:

ya şu hayatta güçsüz,iradesiz insandan nefret ettiğim kadar hiçbirşeyden etmedim yemin ediyorum.

yanında neden tutuyorsun o halde
sal gitsin

ya ayrılabilceğim birisi değil.karışık bi durum.

dişi meriç mi ?
lan dünyada bir o adam bi ben kalsam dönüp de bakmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...