Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ya bırak allsen Bella. Vallahi bak. Bende böle böle fıtık olum. SOnra adımı sabırsıza çıkardılar... /care gibi takılıp, seni dinleyip sonra gene kafasına göre takılan bi arkdaşın besbelli. En gıcık kaptığım türk modeli. Umursar gibi görünüp, bildiğini okuyan, egosuna yenilen ve aynı şeyi Mario gibi tekrar tekrar yaşamaktan içten içe rahatsızlık duymayan insanlar... Bunalım insanlar kısaca. Ne halt yerse yesin, kendi öğrensin öğrenmek istiyosa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 insan aklıyla hareket etmez bu tarz konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 doğru diyosun rotw da cidden anlamıyorum birşeye karar verip uygulamak çok mu zor? çok gaddarsın diyo bana :) ksldjgkl hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bence seninle bu konuyu konuşmasındaki tek neden sende mantığı bulup bi an için kandırması kendini, destek alıp moral düzeltmeye çalışması. kız adama körü körüne aşık direkt, senle konuştuğundaki mantıkla rahatlatıyo kendini. Sonra tekrar -saçma sapan bi ümitle belki- adama dönüyo. Bu durumdan kurtulmasının tek yolu belki de tavsiye vermemen artık. Kendi başına kalması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ya sanane milletin ilişkisinden isterse ağzına sıçsın adam kızın isterse kız adamı aldatsın falan. kardeşin olsa yine sana ne bide sinir olmuş bide topik açmış. sen ondan daha güçsüzsün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Arkadaşın çok tipsizse başka birini bulamamaktan tırsıyordur. Malüm yaşta epey ilerlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Genel olarak konudan bağımsız. Bence güçsüzlükten değilde bazı şeyleri kabul edememekle alakası var bu durumun. Böle insanlar hep bir şeye inanır ve onun dışındaki herşeyin yanlış ve kötü olduğunu düşündüğünden sen aynı şeylere bir çok defa tekrar etmek zorunda kalırsın. Bu durumda aslında olan tek şey sana oluyor. Karşı tarafta durum değişmiyor , sen ne kadar anlatsanda karşındaki kendi bildiğini yapmaya devam edicek. Bence yapman gereken yaşayacağı başka bir olaydan ders almasını veya ciddi anlamda uyanması için acı çekmesini beklemek olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 834932905. kere söyletmez inşallah diye dua et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 canola said: dişi meriç ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 canola said: dişi meriç ahah bende tam bunu diycektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Deveye diken, insanı... diye bi laf var bildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bella said: ya şu hayatta güçsüz,iradesiz insandan nefret ettiğim kadar hiçbirşeyden etmedim yemin ediyorum. yanında neden tutuyorsun o halde sal gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 "roket adam" said: kendi haline bırakacaksın, kendisi öğrenecek. burda bitmiş topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 canola said: dişi meriç surada bitmis bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 canola said: dişi meriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Nefr said: canola said: dişi meriç surada bitmis bence en komik orası ama doğru cevap 2. mesaj. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 lan bir insana her mesajda 5 kere gucsuz denmez ki, ayip denen bisey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bella said: süper sabırlı bi insan olduğumu farkettim bu kıza karşı. oturuyorum bak diyorum böyle böyle ilkokul çocuğuna anlatır gibi sebep-sonuç anlatıyorum.uzuun uzun dakikalarca seans gibi yorum yapıyorum,konuşuyorum. duruyo,mantıklı olduğunu anlıyor tamam diyor haklısın diyor. 5 gün sonra haydiii yine başa dönüyoruz. Aynı tür bir kız arkadaşım vardı, karakter olarak güçlü biri ancak çocuğa karşı olan hisleri yüzünden aynı durumdaydı. Biz ne desek boştu, haklı olduğumuzu biliyordu, yanlış yaptığını da biliyordu, ancak başka türlüsü elinden gelmiyordu. Yapabileceğin birşey yok, eğer kurtulabilirse ancak kendisi kurtarabilir, başka türlü imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras-yeterartik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 insanlar ikiye ayrilir bacaklarindan cart diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Llama said: Bella said: ya şu hayatta güçsüz,iradesiz insandan nefret ettiğim kadar hiçbirşeyden etmedim yemin ediyorum. yanında neden tutuyorsun o halde sal gitsin ya ayrılabilceğim birisi değil.karışık bi durum. dişi meriç mi ? lan dünyada bir o adam bi ben kalsam dönüp de bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 canola said: dişi meriç ahahahahahahhahahaha sesli böğürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 çivi çiviyi söker... alacaksın arkadaşını gideceksin tatile orada biriyle tanışacak ve 6 senelik kayıp sona erecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 selam, her tur civiyi civi olarak sokerim bayanlar pm ile ulasabilir saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ne yaparsan yap sen kötü olursun hiç müdahale etme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar