screamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Internet Explorer dan daha iyi aynı vazifeyi gören programlar varmış bilen varsa örnek gösterip link verebilir mi şu an explorer link ine bastım mı iç hata oluştu kapatılıyor diyor ama bilgisayarım link inden her haltı yiyebiliyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 hm opera vardı bi zamanlar Download.com da vardır kesin güzeldi o.[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Aptal explorer ın aptal patch ini yukledim hata gitti ama hala bu int explorer a gıcığım ansızın hatalar çıkırıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Netscape dene:)[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mozilla,Mozilla,Mozilla... http://www.mozilla.org ben mozilla misyoneri kesildim şu sıralar :) .Mozilla yagınlaşmalı... Bu arada mozilla dan bahsedeyim; yanında E-Mail programı(outlook gibi,ama daha güzel),IRC ve HTML editleyici ile geliyor. Tüm sayfaları aynı pencereden TAB kullanarak açıyor... Skin desteği var,Plug-in desteği var,Çökmüyor,kilitlenmiyor v.s Sayfa içinde arama yapmak için CTRL+F e basmadan,doğruca bulmak istediğinizi yazmaya başlayın,hemen buluyor :) Pop-up lar bloke ediliyor,dialer yemiyor...[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mozilla güzel gözüküyor bilmem gereken başka ne gibi özellikleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Opera, opera, opera..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 opera paralı,mozilla 100 de 100 beleş[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ben gayette beleş kullanıyorum=) Bannerı kaldırmak için 30 dolar bayılcakda değilim.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 hehe tabiki de :) .Ama yine de bence mozilla daha iyi[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 mozilla herseye kesin cozum derim beyler olaya el atmak lazim pop up mis ne bileyim guncellemeymis mozilla bilmez ona ters :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 mozilla +1[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 şu an opera kullanıyorum bin türlü browser da denedim denerim.. ama opera kadar rahat edemedim hiçbirinde.. mozilla da kullandım iyidir güzeldir de opera'da alıştığım şekle getirinceye kadar bissürü plugin vs. indirdim ama alıştığımdan mıdır nedir bilmiyorum yine döndüm geri operaya. ama mouse gesture, tabbed browsing (ve skin) desteği olan (kişiden kişiye değişir ama aradığım en temel şeyler bunlar) ve saçma sapan olmayan her türlü browser kullanılabilirdir. opera en rulz olanıdır o ayrı :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 paticik.com ziyaretçi istatistikleri tutuluyor mu?Merak ediyorum hangi browser %kaç oranında kullanılıyor,bilinçlenmiş üyeleri görmek hoş :)[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar