nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ya şimdi dragon age 130 saat oynadım hala da oynuyorum da sırf onla olmuyo. nwn2 düşündüm ama onu oynayamıyorum bazı sebeplerden dolayı :D dark messiah might and magic oynayasım geldi aynı sebeple onu da oynayamıyorum. Başka oyun tavsiyesi istiyorum korku-fps falan olabilir böyle hoş konulu ya da rpg işte. Ama baldur falan demeyin yani tarihöncesi grafik kaldıramam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Risen veya Torchlight? buralarda bir yerlerde vardı başlıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 korku fps için avp bekle dostum istediğinden fazlasını bulacaksın. çıkmış dersen dead space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Dead Space iyi mi ki gerçekten? Spo içinde konu ve oynanış falan alsam? :D sci-fi shooter pek sevmiyorum HALO'dan nefret etmiştim. avp ne bi de bekleyeyim onu.. undying oynıycam heralde.. risen bulamadım torchlight diablo 2 kurmama sebep oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ya yazıcaklarımı bildigini düsündügüm icin pek manasız.Baldur oyna bence oynamadıysan.Çünkü ciddi manada grafik falan unutuyorsun bi yerden sonra.(bir kaç modu eklemen şartı ile gerekirse yazarım sana) Bioshock oyna konusu saglam ya da fear serisi keza bunları bildigini varsayıyorum.Call of cthulhu korku-fps öğelerini güzel şekilde işler. El atmadıysan heroes tarzı king's bount i tarzı var.Yine rpg Vampire the masquerade iyidir. Çizgi romana bayılırım oyunlarına da atlarım dersen.Marvel:Ultimate alliance cok zevklidir oynanıs acısından.(Mod eklemek gerekiyor yine karakterler icin)Eski rpglerden nox bir harikadır. Yine grafikleri izometrik olup,ünite çizimleri aşmış olan disciples deneyebilirsin turn base strateji olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Baldur oynadım tabii ki abi :D bu saatten sonra tekrar kaldıramam diyorum yani o grafiklerle aynı oyunu. Diğer dediklerini oynadım. king bounty oynamadım disciples da çünkü heroes tarzı oyunları sevmiyorum zaten. Hmm başka aklına gelen yazarsa güzel olur. Dead space merak ediyorum cidden birileri nasıl bişey olduğunu yazarsa.. Şimdi undying'e başlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 undying'i bende şimdi kursam oynarım ama baya eskidi tarih öncesi grafik istemiyosan. avp = aliens vs predator, şubatta gelecek ertelenmezse, tahminim: efsane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 İki film serisini de sevmem valla :D bakalım.. undying o kadar kötü değil ya, izometrikte kötü görünce dayanamıyorum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 nwn 2 niye oynamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Söylemem yasak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 erkek arkadası kızıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 nasi yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bulamıyorum oyunu ya korsan falan yasak açtırmayın ağzımı anlayın ama aaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 divinity ego draconis çıktı dragon age ile aynı gün, onu deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hee korsan link istiyosun? dostum pardon bursa sana korsan link veremeyiz banlarız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 O nasıl bi oyun ki? İyi mi yani? A farewell to dragons mesela çok kolpa diyolardı öyle dandik bişeyse hiç bulaşmasam daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 deadspace öneririm. 3-4 gün önce başladım. baya keyifli. yalnız şöle bir etkisi var oyun başında tırsmaktan yeter diyip kapadığım oyun. 2 gün sonra oynadığımda çatır çutur gidiyorum alıştım mı nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 oynamadım ama serinin üçüncü oyunu ve ilk iki oyun sağlamdı, özellikle ilki. kendine ait başlığında sor derim nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dead space basit bi cold fear klonundan oteye gidememis. gec bosver derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Cold fear nasıl ki? :D Divinity 2 it is diyorum bu arada, bakalım güzel bahsedilmiş bi değişiklik olsun deneyeyim :) undying sarmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bende tavsiye isteyecem strateji ve first person shooter tarzı oyun tavsiyesi rica edecem bilgisayar özelliklerimi: işlemci:2,4 ghz duo bellek: 3,00 gb ram ekran kartı: ati radeon hd 2400 256 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 borderlands oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 dead space oyna. Ben oynayamadim daha dogrusu oynadim ama yarisinda bu kadar gerilime dayanamadim sildim. sdf guzel bi ses sistemi de varsa tadindan yenmez. yeniden mi kursam ne yapsam ben de. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar