Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metrobüs taşıma ücretlerinde fiyat ayarlaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RRa said:

metrobüsler çok doluyor diye yaptılar insanlar metrobüslere bu kadar fazla yönelmesin diye akp politikasi bu. boğaz köprülerindede aynı mantığı gördük.
metrobüs yokken 129K aynı şekilde doluyordu zaten. Kozyatağında 5 dakka arayla kalkamasına rağmen itiş tıkış oluyordu. Hem ayrıca, insanlar bir toplu taşıma aracını daha az kullansın diye zam yapmak nasıl bir mantıktır benim aklım almıyor. Toplu taşımayı teşvik etmek için yapılmadı mı bu metrobüs?
Mesaj tarihi:
benimde aklım almıyor üstelik metrobüsler geldi die normal otobüsleride kaldırdılar ama bana güvenebilirsin zam yapmaktaki amaçları söylediğim gibi. kaynak güvenilir :)
Mesaj tarihi:
bir kaç kişiden daha duydum zaten bunu ama sorun o değil.
bence bu sefer susup oturmuyor insanlar baya bir hareketliydi bugün ortalık, zammı geri aldırabilirler umarım
Mesaj tarihi:
Metrobusu yapip insanlari ondan uzaklastirmak nedir yahu? Kopru sikisik zam yap, metrobus sikisik zam yap, yuzerek mi karsiya gecicek insanlar. Bir de bazi hatlari kaldirdilar, mesela 85M vardi Bakirkoy - Mecidiyekoy, tek bilet hatti, kaldirilinca metrobus + otobus yapmak zorunda kaliyorduk, var mi boyle bir sacmalik?
Mesaj tarihi:
adamlar istediklerini yaparlar türkiye'nin oyu bizim diyolar türk halkı eşşek biz vurdukça sırtına onlar bizi taşıyolar diye düşünüp tam gaz devam ediyolar. ohh ne ala memleket ekonomik krizde yok zaten fiyatlar artıyo sürekli teğet geçiyo bizi..
Mesaj tarihi:
Spiegel said:

Araba alin,araba kullanin. Uzun donemde maliyeti cikar kesinlikle. hem de istediniz yere istediginiz zaman gidersiniz. Alamiyorsaniz da kiralayin gene daha iyi.
arabaya benzini hayrattan çekiyosunuz heralde? ayrıca trafik çilesi de cabası. arabayı ben sadece rutin dışı zamanlarda kullanıyorum. onun dışında iş/okul başlangıç/bitiş saatlerinde çok zorunlu değilsem kullanmam
Mesaj tarihi:
türkiye genelinde bi gangbang başlatmışlar sanırım. bursa da da 1.400 den 1.800 e çıktı otobüs fiyatları (ki bu bahsettiğim akbil tarzı bir kartı olup indirimle binenlere). yuh artık diyorum ama halk bu kadar eşek olduktan sonra vuruyolar kırbacı vuruyolar kırbacı. bursa nın yemin ediyorum dört bir yanını herifler parsellemiş. nereye baksan akp linin birine peşkeş çekilmiş.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Hayde bakalım Zamlar geri alındı bugün itibari ile metrobüs 1.5lira tekrar ama aylıklarda vs ne oldu o konu hakkında bir bilgisi olan yazarsa sevinirim. Birde aktarma almaz ama verir gibi saçma birşey vardı o da kalktımı
Mesaj tarihi:
Toledor said:

Hayde bakalım Zamlar geri alındı bugün itibari ile metrobüs 1.5lira tekrar ama aylıklarda vs ne oldu o konu hakkında bir bilgisi olan yazarsa sevinirim. Birde aktarma almaz ama verir gibi saçma birşey vardı o da kalktımı

bugün 2 lira verdim bi arkadaş için , kendim de öğrenciyim 1 verdim.
  • Yeni Oluştur...