Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Niar ırçını sattı abi düştü gözümden. Feel the Pain'de güzel yargılıyordu ama. :P Gerçi son movieleri Full T3 Gearla ego boost idi. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bg ve arena haricinde ölürsek loot bırakalım. gemi satın alalım hazine arayalım. guildlere özel ayrı haritada yüksek meblalı ev sistemi getirilsin. herkese runebook verilsin. thief olsun cepçilik yapalım. ultima online ı izometrik görünümden kurtarsınlar ya artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 niarın yenı movieleri nerde wcm de ne diye aratıcaz o adamı cok severim rogue oynamamdaki 2 adamdır biridir diğeride taaa closed betadan maule :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 pvp videolarında genelde az karşılaştığın herzaman denk gelemediğin şekil olayları koymuyormusun ne en iyisi ne zamanı ? Misal Grim denen adam Al'akirin en sümsük rogulerinden biriydi ama ne oldu çok güzel movieler yaptı wow tarihinin en populer roguelerden birisi oldu Milleti movielerdeki gibimi sanıyorsunuz anlamadımki al misal zalgradisin moviede benim yeni 60 olmuş 1700 hpli alt mageye yenilip yenilip ben laglıyken bi adam akilli yendiği düeli koyması gibi veya grim vs 2 legendary kısmında 42344323443 kere denediler bi kere adam gibi footage çıktı onu koydu millet huuuuu 2 lecındary kesio kral en ii rogue hede löy moduna girdi.. uzun lafın kısası movie ile skill kıstas edilmez yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 MLG izleyin, stream maçları takip edin, inanılmaz insanlar var diyorum ama yok. Vurtne vanish atan rogue'a blizzard basar slowmotion, 5 yıl agız açık izlenir. Abi harika video zamanına göre ama bitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 he su lvl 60 zamanı karazhandaki yerde olan combat demi 2 rogueye karşı haha eğer oysa çok eğlenceliydi adamlar çıldırmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 vurtne epl'den başlayıp wpl'ye kitelaya kitelaya melee kesiyodu dsaf. güzel günlerdi ama xunn'un da dediği gibi 2200+ adamların hepsinde var onlar default. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bizim türklerde bir huy var; "özenti" ... malın biri sene bilmem kaç olmuş hala şunu yapiyorsunuz demiş zamanında , şimdi ota boka çimene sene bilmem kaç hala şöyle hala böyle laf eden tipler türedi. bu laflarla birde karizma yaptığını düşünüyorlar ya vay halimize, aklınca verdim ayarı modunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Lind3r0th said: he su lvl 60 zamanı karazhandaki yerde olan combat demi 2 rogueye karşı haha eğer oysa çok eğlenceliydi adamlar çıldırmıştı Vurtne Video http://video.google.com/videoplay?docid=5953144815860568095&ei=R1ACS_bXEaS-2wKUwNDkCQ&q=vurtne&view=2# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Lastguard said: bizim türklerde bir huy var; "özenti" ... malın biri sene bilmem kaç olmuş hala şunu yapiyorsunuz demiş zamanında , şimdi ota boka çimene sene bilmem kaç hala şöyle hala böyle laf eden tipler türedi. bu laflarla birde karizma yaptığını düşünüyorlar ya vay halimize, aklınca verdim ayarı modunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Lastguard said: bizim türklerde bir huy var; "özenti" ... malın biri sene bilmem kaç olmuş hala şunu yapiyorsunuz demiş zamanında , şimdi ota boka çimene sene bilmem kaç hala şöyle hala böyle laf eden tipler türedi. bu laflarla birde karizma yaptığını düşünüyorlar ya vay halimize, aklınca verdim ayarı modunda ... Kime karizma yapıcam allahını seversen? Azıcık genişletin pvp bilginizi diye konusuyorum. "Harr harr ben ayar almam ayar veririm höytörö" yapacaksanız hiç nefesimi harcamayayım boşuna. Çok daha iyi oyuncular var artık, bakın diyorum. Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Ama çok merakla girmiştim konuya ne yazmışlar diye. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Phae said: Lastguard said: bizim türklerde bir huy var; "özenti" ... malın biri sene bilmem kaç olmuş hala şunu yapiyorsunuz demiş zamanında , şimdi ota boka çimene sene bilmem kaç hala şöyle hala böyle laf eden tipler türedi. bu laflarla birde karizma yaptığını düşünüyorlar ya vay halimize, aklınca verdim ayarı modunda ... Kime karizma yapıcam allahını seversen? Azıcık genişletin pvp bilginizi diye konusuyorum. "Harr harr ben ayar almam ayar veririm höytörö" yapacaksanız hiç nefesimi harcamayayım boşuna. Çok daha iyi oyuncular var artık, bakın diyorum. Bu. sana özel değildi o mesaj bir çok topicte görüyorm artık, sene bilmem kac hala wow oynuyosnz , sene bilmem kac hala ordamisiniz, sene bilmem kac soyle boyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Stream veya MLG adresi verirmisin izliyim biraz aksiyon. Phae said: MLG izleyin, stream maçları takip edin, inanılmaz insanlar var diyorum ama yok. Vurtne vanish atan rogue'a blizzard basar slowmotion, 5 yıl agız açık izlenir. Abi harika video zamanına göre ama bitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 said: WoW added Battlegrounds and later Arenas after it had already shipped. That's a little bit about what Rob is talking about -- the difficulty we have had retrofitting WoW's PvP. I don't want to put words in his mouth, but I don't think he is saying Arenas were a mistake. It's the way we introduced Arenas that has continued to cause ourselves a lot of work and occasionally caused frustration for players. We like the Arena gameplay though or we would have cut it or overhauled it long ago. We do think we have shifted the PvP attention a little too much towards Arenas and away from BGs, and yes we understand that loot rewards are a big part of the reason why. We aim to fix this with Cataclysm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar