nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Arkadaşım lüks değil mi? Parası olan verebilir yani :D Şu var ki gerçekten malzeme falan çok kaliteli. Sadece isim demek hakaret olur. Ben daha Tommy-Timberland-Lacoste üçlüsü gibi kaliteli kıyafet yapan yerler görmedim. Ayakkabılarda da çok süferler kendileri. Pahalı evet, abartı pahalı evet ama ucuz rakiplerine göre çok daha kaliteli ve şık kıyafetler üretiyorlar haklarını yedirtmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ayakkabıda lacoste a super deme be bari. ona super diyorsan sadece ayakkabı ustune calisan nice super firmaya ne diceksin acaba. ben hiç beğenmiyorum lacoste un ayakkabılarını. daha dogrusu ona kadar daha cok kaliteli markalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Abi beğeni meselesi de malzeme kalitesi tartışılmaz harikadır lacoste malzemesi. Sadece ayakkabı üzerine çalışan firmalar zaten genelde resmi/deri ayakkabı yapıyorlar. Lacoste'un şık ama rahat ve hafif sportif tarzına hayranım. Ayakkabıları da son derece süperdir lütfen yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ucuz şeyler giyecek kadar zengin değilim sdafsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hepiniz kapitalist çoçusunuz. ağarmı oldu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Joker said: hepiniz kapitalist çoçusunuz. ağarmı oldu ne çikin mavi mi giyelim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 pogodi said: card finansa taksit yapan her yer sdf ahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Babamdan abimden kalanları giyiyorum. Dar geliyorsa (bol olunca da giyiyorum sorun değil) son çare pazardan alıyoruz. Pazarda da sıkı pazarlık yapıyoruz tabi ki, söylemeyi unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 malatya pazarından giyiniyorum bu sene naturel kayısı moda olacak bence.. kabuklu yer fıstığı da çok yakışıyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Eskiden lacoste kazaklarımı anneme verirdim timsah amblemini söksün diye. Evet böyle de mütevaziyim Annem de süper terzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ben Tommy'den aldığım herşeyi yıllarca giyiyorum mesela,çok memnunum favorimdir kesinlikle... Zara da iyidir.. Arada bir Harvey Nichols designer section'a uğradığım da olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Spor : Nike Adidas İş: Lacoste Sarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Gap Armani Iceberg Colombia Jack Wolfskin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 nileppezdel said: Arkadaşım lüks değil mi? Parası olan verebilir yani :D Şu var ki gerçekten malzeme falan çok kaliteli. Sadece isim demek hakaret olur. Ben daha Tommy-Timberland-Lacoste üçlüsü gibi kaliteli kıyafet yapan yerler görmedim. Ayakkabılarda da çok süferler kendileri. Pahalı evet, abartı pahalı evet ama ucuz rakiplerine göre çok daha kaliteli ve şık kıyafetler üretiyorlar haklarını yedirtmem :D şunu diyosun ya senin mantık pahalıysa kalitelidir mantığı. ayrıca bi kazağa 300-400 tl veren gerizekalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Cons said: pull and bear tam bir modern olmaya çalışan alternatif gençlik markası ya kıyamıyorum. üstleri çok güzel yahu ben çok beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 pull un kesimleri tam benim hatlarıma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bence 50 ytl lik kazakla 1.5 milyarlık kaşmir kazağın arasındaki farkı anlamayanlar çok aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o zaman hep ordan giyin. @abv 1.5 milyar verıyosan bi kazağa cidden öl bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 abvblizzard said: bence 50 ytl lik kazakla 1.5 milyarlık kaşmir kazağın arasındaki farkı anlamayanlar çok aptal. hahahahah so gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tukutuku Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 neden pahalı? çünkü bu tarz firmaların kalite anlayışı okadar yüksekki bizim bile göremediğimiz yerlerde veya içindeki etiketinde olsun en ufak bir iplik atması (özür deil) kalite kontrolde ortaya çıkarsa bu mal onlar için bitmiştir.peki adam bu malı dokudu boyadı desen işledi vs.. bi ton para harcadı.bunun parasını nerden çıkartıcak tabiki satışa sunulan mallardan çıkartıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ne kadar kaliteli olursa fiyat bir yere kadar artar. Bir noktadan sonra o markayı giyebilmenin kirasını/bedelini ödersiniz, o markanın kalitesinin ücretini değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Dizelden aldığı yamuk yumuk kotlara acımayan insanların jilet gibi made in italy giysilere parası olmadığı için bok atması çok acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sonra paticik rerörö diyosunuz. ne kadar tiki markası var dökmüşsünüz ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 valla bana diyosan ben dizelden kot almam. ayrıca babam sabancı bile olsa bi kazağa 1.5 milyarı bırak 100tl bile vermem. çılgın mısınız siz ya? asgari ücret 600küsür.bir aile geçiniyo. siz bi maaş almaya başlayın babanızdan ayrılın o zaman görücem ben sizi. edit:brütüde geç yani net 520 mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 muhtemelen sabancı da vermediği için sabancı olmuştur ehehe bırakın bu boş muhabbetleri ya. kazağa 1.5 milyar verebilenler sayesinde iyi para kazanmanın yollarını düşünün mesela kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar