Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tanıdık kimse yokmuş. o değil de neden "ı" yerine "i", "i" yerine "ı" yazmışlar benim kafam orda takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 dory said: bansheee said: paticikmimis said: hahahah bütün yorumlarınızı okudum cok cok cok güldüm hayatımda gittiğim hiç bir ortamda çirkinsin denilmedi güzelliğim hep ön planda oldu ama şurda bi avuç insan beni beğenmedi hahahahahaha kaldıki yarışmadı bi çok kız izmirlii bende öleyim izmir halkı kendi kızlarınızı beğenmediniz mi ahahaha ney5se ya uğraşın durun burda boy oralaması erkek icin 1.75 olan kız icin 1.65 olan türk halkı icin biton 1.75 üzri kız görmek böle sonuçlar doğuruyo demekkki Fotolar güzelliği yansıtmıyo olabilir güzel olup da fotojenik olmayan bir ton insan var evet ben. cok cekiyorum bundan. mankenler halt yemis yoksa yeaa =((( Sen gir bi yarışmaya(internet oylama sistemi olsun ama)biz bi şekilde seni birinci yaparız.Bu konuda referansımız sağlam.bknz:20k yı götüren nazlı adlı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abvblizzard said: Sparkcaster said: çinliler bu kadar uzun olmaz o değilde bugün 0 4 oynadım soulla, sora kasıp 7 4 yaptım, 0 4 ken bile herkesden 2 level yüksektim :E Dün ben akashayla 0 4 tüm dory atar yaptı bana kızdı düzgün oyna diye 17 5 bitti. 1700+ pro oyunlardan bahsediyorum, içinde dory olanlardan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 lan şu hon a harcıcaanız zamanı ilimle irfanla geçirseniz fezayı arşınlamıştınız. peheyyy, sonra gençler ne istiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ne istiyo. orak çekiç mi istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yok anladığım kadarıyla arachna, magmus fln istiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 paticikmimis hangisiymiş öğrenebildik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paticikmimis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 öğrenemediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 kullan at troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Oha şeyda sıkıcı diye arattım bu çıktı. Arkadaşım paticiğin gözdesiyle çıkıo vay emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 arkadaşının çıktığı hatunu niye aratıyon lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 şerro diye title verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 belki de arkadaşı için araştırıyodur kirli çıkı mı diye good guy title'ı verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Bu nasil bi konuymus lan Gerci ankara ya, hersey beklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar