Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Çokakıllıadam said: Abi ben anlamıyorum nasıl kilo alıyorsunuz. İkinci öğretimim hayvanlar gibi uyuyorum, çok düzensiz besleniyorum. 45 kiloyum lan hala. Hap filan birşey yok mu atayım kilo alayım. 45 mi? boy kaç? bir yerden sonra sağlık sorunu oluyor zayıflık sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 1.76 filan. Yok küçükken gitmiştim doktora sabah kahvaltısı yap ballı ekmek ye peynir ye filan diyorlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 valla abi 1.78'im ömrümün ortalaması 55 kilodur. hep kuru adam olarak anıldım. 45 bayağı az geldi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 multibionta(buda multivitamin sanırım) gibin bişi kullanıyorum bende ama niye kullanıyorum bilmiyorum öylesine alıyorum işte sdf zati 60kiloyum yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ben de 1.74 boya 57 kilo falandım bundan 2 sene önce falan. Sonra bir anda bişeyler oldu, şu anda 74 kiloyum, o kadar kiloyu alınca spora gittim 2 ay falan, baya kaliteli oldu sonra bıraktım göbek fırladı yine. Alırsanız kilo aman sakın sporu bırakma mallığını yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 lisesondayken 60 kilo falandım. lise bitti. 1 sene sonra 87 falandım. sonra kikboks başladı. 75'e düştüm. sonra sakatlandım 80'e çıktı. sonra amerikan futbolu başladı 75'e düştü. sonra spora ara verdim 77 falan oldu. sonra yazın istanbula geldim 3 ay hatunla yaşadım şu anda 70 kilo ve gastritim. stress is the best weapon dfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Vingthor said: sonra yazın istanbula geldim 3 ay hatunla yaşadım şu anda 70 kilo ve gastritim. AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 1.88, 75-80 arasıyım, fistan ına alırım aşağı, rahat. Önce gnc multi süper harika her şey içinde kullanıyordum, şimdi pharmaton. Kilo aldırıyor gibiler, çünkü iki vitamin arasında 2 ay falan bir şey içmedim 75 e yaklaştım, şimdi yavaştan yükseliyor. Ama spor şart gerçekten, aldığım kilo çok kalitesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 solgar vm2000 e başladım bende çünkü 75 i bulamadım. 2000 den 2 tane felan almak gerekiyor ama 75 den 1 tane alınca yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 harbi 2 mi 1 mi bu solgar türkçe şeyini yırttım attım bunda da yazmıo? 2000 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 türkçede 1 diyor ama nette baktığım her yer 2 diyor ki 2 tane alınca anca 75 deki dozaja ulaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar