odiflame Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 İSPANYA’NIN Extremadura bölgesinin sosyalist yönetimi, 14 bin euro bütçeye sahip bir kampanya başlatarak gençlere kendi bedenlerini keşfetme ve bedenlerinden cinsel anlamda nasıl zevk alacaklarını öğretmeyi planladıklarını açıkladı. “Zevk ellerinizin arasında” sloganlı kampanya kapsamında broşürler, afişler hazırlanacak. Görsel malzemelerde gençlere mastürbasyon tekniklerinin yanı sıra doğum kontrol yöntemleri de anlatılacak. Muhalefetteki muhafazakâr Halk Partisi’nin lideri Hernandez Carron, “Tüm İspanya’ya rezil oluyoruz” dedi. Komşu Andalucia bölgesi yönetimi Extremadura’nın programını uygulayabileceklerini bildirdi. Milliyet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 sosyalizmi sevmek için bir neden daha tayyip 3 çocuk yapın der, sosyalistler bize her gece orgy vaad eder ulan şimdi yanlış anlaşılır bu..hayali diyorum hayali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 abi 14000 euro ne ya? şaka gibi. 1.000.000 nüfusu varmış heriflerin ve ayırdıkları bütçe 14.000 euro mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 neler oluyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 calimero said: abi 14000 euro ne ya? şaka gibi. 1.000.000 nüfusu varmış heriflerin ve ayırdıkları bütçe 14.000 euro mu? Yeter de artar bile, bi tek prezervatif masrafı var nihayetinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yeteceğini, hatta artacağını hiç sanmıyorum. bahsedilene göre, görsel materyal yanı sıra eğitim programları ile de bilinç geliştirmeye çalışacaklar. bu kadar komik bir rakam ayıracaklarına gönüllülük esasında başlatsalardı keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 14.000 euro yeter artar bile. Şöyle ki her şehirde günde 3 seans film gösterimi yaparsın. Nasıl olur derseniz; +Her gidilen şehirde 1 salon kiralamak. +1 adet film. +Salonun alacağı erkek sayısı kadar da peçete. +Krem falan yok tükrük kullansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yivrençsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 isin komigi tarihin en baskici rejimlerinden biri uygulandi sovyet rusyada ama din baskisi hede hodo olmadigindan ozellikle son yillarda millet icip icip sevisiyordu hatta fantastik bazi kapitalistler sovyet rusya icip icip sevisen halk yuzunden coktu der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Yine sallıyorsun Viktor. Ne düşmanlıkmış arkadaş, sabah akşam nasıl saldırsak diye düşünüyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=UHytMscB81M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Saçma geldi bana sdf O değil de, bazı ütopyalarda falan böyle sevişme özgürlüğü tasarlanır, hiç kimse bir başka insan üzerinde mülkiyet hakkına sahip olmaz herkes herkesle sevişebilir falan denir ona da uyuz oluyorum seviştiğim kadın benim olacak abisi paylaşmak falan çok geniş şeyler bu hislerim de 1000 yılda zor silinir sanırım genlerimden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 -gominizm gelince karılarımızı da mı paylaşacaaz olur mu öyle şey. (Afyondaki lise sıra arkadaşım.) sonra baktım koca koca adamlar da özünde aynı sebepten dolayı anti-komünist oluyorlar. anti-komünizm ve iktidarsızlık-kıskançlık arasında çok gizemli bir bağlantı var bence, araştırılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 o yüzden türkiyenin sosyopsikolojik yapısı uygun değil işte sosyalizme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 isin komigi, oyle hirbolarla zaten yuzune bakilacak kadinlar evlenmez ki kamu mali olsa naparsin o kadini allaskina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Viktor said: isin komigi tarihin en baskici rejimlerinden biri uygulandi sovyet rusyada ama din baskisi hede hodo olmadigindan ozellikle son yillarda millet icip icip sevisiyordu hatta fantastik bazi kapitalistler sovyet rusya icip icip sevisen halk yuzunden coktu der allahsizligi yayma kursusu iyi calismis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dufrasne said: -gominizm gelince karılarımızı da mı paylaşacaaz olur mu öyle şey. (Afyondaki lise sıra arkadaşım.) sonra baktım koca koca adamlar da özünde aynı sebepten dolayı anti-komünist oluyorlar. anti-komünizm ve iktidarsızlık-kıskançlık arasında çok gizemli bir bağlantı var bence, araştırılmalı. sen bana bişey mi demeye çalışıyorsun :P gönder sevgilini madem bi bakalım falan diyecem ayıp olacak. (ayıp olmaz gönderiyim diyosan, eyv. adam inanmış der geçerim xD) benim bahsettiğim şey uçuk bilimkurgulardaki sosyalist ütopya tasarımlarıyla ilgili. sosyalizme/komünizme karşı olmak amacıyla öyle saçma şey mi olur diye sövmüyorum. ortada devasa bir iktisadi model var, bunu tutup da uçkura götürmeye gerek yok çok farklı şeyler bence buydu demek istediğim zaten o ütopyalar aslında distopyadır sdf neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 mülksüzler, ursula (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Viktor said: isin komigi tarihin en baskici rejimlerinden biri uygulandi sovyet rusyada ama din baskisi hede hodo olmadigindan ozellikle son yillarda millet icip icip sevisiyordu hatta fantastik bazi kapitalistler sovyet rusya icip icip sevisen halk yuzunden coktu der çünüp cünüp tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 said: gominizm gelince karılarımızı da mı paylaşacaaz olur mu öyle şey. türkiyede sosyalizmi bitiren argüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yav said: dufrasne said: -gominizm gelince karılarımızı da mı paylaşacaaz olur mu öyle şey. (Afyondaki lise sıra arkadaşım.) sonra baktım koca koca adamlar da özünde aynı sebepten dolayı anti-komünist oluyorlar. anti-komünizm ve iktidarsızlık-kıskançlık arasında çok gizemli bir bağlantı var bence, araştırılmalı. sen bana bişey mi demeye çalışıyorsun :P gönder sevgilini madem bi bakalım falan diyecem ayıp olacak. (ayıp olmaz gönderiyim diyosan, eyv. adam inanmış der geçerim xD) benim bahsettiğim şey uçuk bilimkurgulardaki sosyalist ütopya tasarımlarıyla ilgili. sosyalizme/komünizme karşı olmak amacıyla öyle saçma şey mi olur diye sövmüyorum. ortada devasa bir iktisadi model var, bunu tutup da uçkura götürmeye gerek yok çok farklı şeyler bence buydu demek istediğim zaten o ütopyalar aslında distopyadır sdf neyse. kazma mısın arkadaşım sen.illa ki sizin dilinizden mi konuşalım sizinle. komünizm de metaların paylaşımı vardır. malları paylaşırsın. kız arkadaşın, sevgilin, anan, bacın senin malınsa (ki yaptığın "kız arkadaşını gönder de bi tadına bakalım böhü böhü" den bunu anlıyoruz) onu da paylaşırsın. biz sevdiğimiz insanları malımız olarak görmeyiz. eğer bir başkasıyla sevişmek istiyorsa da sevişir. sevişmek (cinsellik) sizin tabularınız üzerinde yükselmiş saçma sapan bir kavramdır. kapitalizm de sonuna kadar abuse eder bunu. eğer benim eşim başkasıyla sevişmek istiyorsa sevişir, hakeza ben de. arada saçma sapan bağlardan dolayı içi giderekten sadece saçma tabulardan, yasaklardan dolayı sevişilmiyorsa, zaten orada bir gediklik vardır. bir kadının bir erkeği (vice versa) aldatması sevişmeyle olmaz, eğer olay cinsellikse. seninle sevişirken pekala bakkalı, çakkalı, sütçüyü fantezi olarak alabilir kendine. hadi biraz daha abartalım konuyu ve hayal edelim. diyelim ki sen iktidarsızsın ve bir kıza aşık oldun, kız da sana. nolcak bu kız hayatı boyunca sevişmiycek mi? ya da aşk meşk bu kadar basit olaylar mı? daha yazılır bu konu üzerine ama yani anlayacağından şüpheliyim ve bir WoT vakti harcamak istemiyorum sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 calimero aşmış arkadaşlar. bence konu kapanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bu kadar aşmış ama espri anlayışını kaybetmiş yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sg-1 said: said: gominizm gelince karılarımızı da mı paylaşacaaz olur mu öyle şey. türkiyede sosyalizmi bitiren argüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar