Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sosyalistlerden Gençlere Büyük Teşvik

odiflame

Öne çıkan mesajlar

İSPANYA’NIN Extremadura bölgesinin sosyalist yönetimi, 14 bin euro bütçeye sahip bir kampanya başlatarak gençlere kendi bedenlerini keşfetme ve bedenlerinden cinsel anlamda nasıl zevk alacaklarını öğretmeyi planladıklarını açıkladı.

“Zevk ellerinizin arasında” sloganlı kampanya kapsamında broşürler, afişler hazırlanacak. Görsel malzemelerde gençlere mastürbasyon tekniklerinin yanı sıra doğum kontrol yöntemleri de anlatılacak. Muhalefetteki muhafazakâr Halk Partisi’nin lideri Hernandez Carron, “Tüm İspanya’ya rezil oluyoruz” dedi. Komşu Andalucia bölgesi yönetimi Extremadura’nın programını uygulayabileceklerini bildirdi.

Milliyet.com
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma geldi bana sdf

O değil de, bazı ütopyalarda falan böyle sevişme özgürlüğü tasarlanır, hiç kimse bir başka insan üzerinde mülkiyet hakkına sahip olmaz herkes herkesle sevişebilir falan denir

ona da uyuz oluyorum seviştiğim kadın benim olacak abisi paylaşmak falan çok geniş şeyler bu hislerim de 1000 yılda zor silinir sanırım genlerimden :P
Sosyal ağlarda paylaş

-gominizm gelince karılarımızı da mı paylaşacaaz olur mu öyle şey. (Afyondaki lise sıra arkadaşım.)

sonra baktım koca koca adamlar da özünde aynı sebepten dolayı anti-komünist oluyorlar. anti-komünizm ve iktidarsızlık-kıskançlık arasında çok gizemli bir bağlantı var bence, araştırılmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

isin komigi tarihin en baskici rejimlerinden biri uygulandi sovyet rusyada ama din baskisi hede hodo olmadigindan ozellikle son yillarda millet icip icip sevisiyordu

hatta fantastik bazi kapitalistler sovyet rusya icip icip sevisen halk yuzunden coktu der

allahsizligi yayma kursusu iyi calismis demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

dufrasne said:

-gominizm gelince karılarımızı da mı paylaşacaaz olur mu öyle şey. (Afyondaki lise sıra arkadaşım.)

sonra baktım koca koca adamlar da özünde aynı sebepten dolayı anti-komünist oluyorlar. anti-komünizm ve iktidarsızlık-kıskançlık arasında çok gizemli bir bağlantı var bence, araştırılmalı.

sen bana bişey mi demeye çalışıyorsun :P
gönder sevgilini madem bi bakalım falan diyecem ayıp olacak. (ayıp olmaz gönderiyim diyosan, eyv. adam inanmış der geçerim xD)

benim bahsettiğim şey uçuk bilimkurgulardaki sosyalist ütopya tasarımlarıyla ilgili. sosyalizme/komünizme karşı olmak amacıyla öyle saçma şey mi olur diye sövmüyorum. ortada devasa bir iktisadi model var, bunu tutup da uçkura götürmeye gerek yok çok farklı şeyler bence buydu demek istediğim

zaten o ütopyalar aslında distopyadır sdf neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

isin komigi tarihin en baskici rejimlerinden biri uygulandi sovyet rusyada ama din baskisi hede hodo olmadigindan ozellikle son yillarda millet icip icip sevisiyordu

hatta fantastik bazi kapitalistler sovyet rusya icip icip sevisen halk yuzunden coktu der

çünüp cünüp tabi
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

dufrasne said:

sen bana bişey mi demeye çalışıyorsun :P
gönder sevgilini madem bi bakalım falan diyecem ayıp olacak. (ayıp olmaz gönderiyim diyosan, eyv. adam inanmış der geçerim xD)

benim bahsettiğim şey uçuk bilimkurgulardaki sosyalist ütopya tasarımlarıyla ilgili. sosyalizme/komünizme karşı olmak amacıyla öyle saçma şey mi olur diye sövmüyorum. ortada devasa bir iktisadi model var, bunu tutup da uçkura götürmeye gerek yok çok farklı şeyler bence buydu demek istediğim

zaten o ütopyalar aslında distopyadır sdf neyse.

kazma mısın arkadaşım sen.illa ki sizin dilinizden mi konuşalım sizinle. komünizm de metaların paylaşımı vardır. malları paylaşırsın. kız arkadaşın, sevgilin, anan, bacın senin malınsa (ki yaptığın "kız arkadaşını gönder de bi tadına bakalım böhü böhü" den bunu anlıyoruz) onu da paylaşırsın. biz sevdiğimiz insanları malımız olarak görmeyiz. eğer bir başkasıyla sevişmek istiyorsa da sevişir. sevişmek (cinsellik) sizin tabularınız üzerinde yükselmiş saçma sapan bir kavramdır. kapitalizm de sonuna kadar abuse eder bunu. eğer benim eşim başkasıyla sevişmek istiyorsa sevişir, hakeza ben de. arada saçma sapan bağlardan dolayı içi giderekten sadece saçma tabulardan, yasaklardan dolayı sevişilmiyorsa, zaten orada bir gediklik vardır. bir kadının bir erkeği (vice versa) aldatması sevişmeyle olmaz, eğer olay cinsellikse. seninle sevişirken pekala bakkalı, çakkalı, sütçüyü fantezi olarak alabilir kendine. hadi biraz daha abartalım konuyu ve hayal edelim. diyelim ki sen iktidarsızsın ve bir kıza aşık oldun, kız da sana. nolcak bu kız hayatı boyunca sevişmiycek mi? ya da aşk meşk bu kadar basit olaylar mı?

daha yazılır bu konu üzerine ama yani anlayacağından şüpheliyim ve bir WoT vakti harcamak istemiyorum sana...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...