Snake Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 dungeon siegede bütün paramı hammal eşeklere yatırıyodum, yerde 1 tane bile item bırakmamak için. hayvanlar pahalıydı ama iyi yatırım oluyodu gelecek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 diabloda sürekli full reje potionları saklardım. en fazla 2 kere kullandım lan heralde düşündümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Pot.ları Lesser olanınından Major olanına doğru kullanma sırası var bide, 5tl ye sigara alacak adamın cebindeki tüm 5tl leri checking yapıp en eski olduğunu düşündüğünü satana vermesi gibi. tabi paraların büyüklüklerine göre dıştan içi doğru sıralanması ve çıkarırken vücudun arkaya doğru 60 derece dönüp baş parmağa dil atıp sayma hareketleride iyidir,de bunun gömücülükle ne alakası var bilmiyorum sdf. öle işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bunun ilacı yok mu ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 delisiniz, hepiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 yok abi ilacı falan. hala diablo 1 savelerim duruyo benim, townda farnham the drunk'ın yanında dizili kitaplar, unique armorlar, para yığınları falan. fallout new vegas'ta boone'u aldığımız kasabadaki otel odasında ne ararsan var. tüm unique silahlar falan kasada duruyo, mermi, ot bok ne varsa saklıyorum. 40 tane falan wonderglue vardı mesela en son. böyle takılıyoruz, akıl makıl kalmadı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bende de alt sınır muhabbeti var. Örneğin med-pack 20'den aşşağıysa ölsem bile bazen basmıyorum, 30-40 üstündeyse ota boka kullanıyorum gibi.. bir de fallout'da çıkan tüm item'ları tek tek loot layıp parası olan satıcı arama işi vardı, işkence asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Silphatos said: bunun ilacı yok mu ake var bende gömücüydüm azıcık zorlandı mı 3er5er potları harcıyorsun bi süre sonra bi bakmıssın oyun bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 hard mode'de stalker oynamak gomucunun allahı olursunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 yunusemre said: bende de alt sınır muhabbeti var. Örneğin med-pack 20'den aşşağıysa ölsem bile bazen basmıyorum, 30-40 üstündeyse ota boka kullanıyorum gibi.. bir de fallout'da çıkan tüm item'ları tek tek loot layıp parası olan satıcı arama işi vardı, işkence asfasdaynısı morrowinddede vardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 inventory de çok güçlü özellikli aynı 2 itemi yer veya para yüzünden satmak zorunda kaldığında uf puf yapan bir adamım. diabloda savaşın ortasında bile olsam, inv doluysa ve yerdekileri alamıyosam portal açıp satar geri dönerdim, 1 gold verecek olsa bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 stalkerda tüfeğimin mermisi bitmesin diye tabanca ile çok önemli görevler bitirdim. o derece itemci ve paracı davrandım. oyunun sonunda gökten altın sikkeler yağdı. bende o paraların altında can verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 gömücülüğü öyle cezalandırıyor stalker sonda, gömücü değilsen 4 tane farklı son daha var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Post apo konsept film ve oyunlara bayılmama rağmen bi türlü isinamadim su stalkera. Oyun basında reskill yemekten anam agladi. Gerci ben first person olunca rpgler anında soğuyorum o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 gömücülük yapmadan duramıyorum yahu, herşeyi biriktirir,satarım,ve hiç bişey almam. of düşününce çok sıkıcı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Silphatos said: gömücülüğü öyle cezalandırıyor stalker sonda, gömücü değilsen 4 tane farklı son daha var :( 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 su gibi içerim potları oyun bittiği 1gp bile kalmaz üstümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 daha iyisini bulduğum zaman eski unique itemlari direk satarım dandik dandik paralara da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 çok kermitimsi post olmuş ardeth bi de kes lan dersen tam olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 gömücüyümdür dragon age'de ne item almıştım ne bişey, gerçi normal zorlukta mı ne oynamıştım gerek olmamıştı wow'da da her şeyi saklarım mesela, açıp baksam şimdi vanilla zamanından itemlar duruyodur kesin bi de geçen gün level 84 karakterimin çantasındaki level 20 potionları ayıkladım mesela fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 fallout'ta kazıcılık bile yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 stalkerda cantada yerim kalmadigi zaman, sonra harcarim diyip bendeki iyi mermileri yere atip, dandik mermileri harcayip sonra iyileri yine aliyordum. canta bir sure sonra oyle bir kivama geldi ki herseyi cikarsam yine de o mermeilerin agirligi yuzunden yuruyemiyordum, gozlerim dola dola kullanmak zorunda kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 diablo 3te çooook ikileme düşceksiniz "itemı satıyım mı yoksa kırıp malzeme mi biriktireyim" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Bizim diablo 2 de yaptığımız glitchi kac kisi yapmıştır acaba çok merak ettim suan. Save dosyalarını al. Cafeye git. Cafe halkı sana lazım olcak item bulmuşsa çök. Saveini al eve git arkadas orjinal seveini diskette tutsun. Herkes mutlu. Bu yolla yüzlerce full reju basmisligimiz da var afsfafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Cystein said: Bizim diablo 2 de yaptığımız glitchi kac kisi yapmıştır acaba çok merak ettim suan. Save dosyalarını al. Cafeye git. Cafe halkı sana lazım olcak item bulmuşsa çök. Saveini al eve git arkadas orjinal seveini diskette tutsun. Herkes mutlu. Bu yolla yüzlerce full reju basmisligimiz da var afsfafa pes doğrusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar