Dynun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 arkadaşlarımbenihiçaramıyocumaakşamıbenevdeoturuyorumhüühühühkimsebenisevmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hon her derde deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 git bi çay al eline güzel bi müzik aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 napcaksın ya dışarıda dinan, amann. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben limonlu ballı adaçayı yaptım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Dinana bi haller geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 olur öyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 olurdimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dinan evlenicektik hani? doğmamış bebelerimize bunu yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya şaka bi yana bildğin öyle oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ahaha ben o lafı edip topice force lock çakınca adam müdahale etme geregi duydu lol neyse ya olur öyle ben de evdeyim bak en azından sen evde ve saglıklısın ben evde ve hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 olma emo. emolar ölsün kökleri kurusun. ben dışardaydım da noldu gerzek arkadaşım mikroplarını bulaştırdı grip oldum belki de domuz gribi =( bi faydasını görmedim zaten.skdljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 lan aramıyoruz çünkü biz de evdeyiz :D dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 valla beni de herkes ekiyor. bugün 3 tane arkadaşın buluşma sözü vardı. bi tanesi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 oturur ajdar izlerim ben de peeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Longshanks said: lan aramıyoruz çünkü biz de evdeyiz :D dsfdsf bu akşam da mı evdesin allahsız ben görmüyo muyum kafeye gitmişsiniz wow'da arenadasınız. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 parvus said: valla beni de herkes ekiyor. bugün 3 tane arkadaşın buluşma sözü vardı. bi tanesi gelmedi. Peki ya hepsi gelseydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 busted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 YALNIZ MISIN? http://forum.paticik.com/read.php?73,4431563,4431602#msg-4431563 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kardeşim yan odadan telefon açtı, dotaya gel diyo. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 paran yoktur olsa hepsi arar hal hatır sorar gezelim tozalım derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 para var sigara da var otlanma vs de olmaz. hatta hesabı isteseler ben bile öderim yani direk hesap ödeyim demesem de. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Dartanian said: parvus said: valla beni de herkes ekiyor. bugün 3 tane arkadaşın buluşma sözü vardı. bi tanesi gelmedi. Peki ya hepsi gelseydi? e farklı saatlerde gelirler. veya beraber takılırız nolacak sanki cebimde taşımıyorum ya adamaları sokacak yer bulma derdim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Dynun said: Longshanks said: lan aramıyoruz çünkü biz de evdeyiz :D dsfdsf bu akşam da mı evdesin allahsız ben görmüyo muyum kafeye gitmişsiniz wow'da arenadasınız. hıh.evet hardmode lolduara başladık dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 dışarısı soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar