Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xhearon UO Shard

Bief_Lord

Öne çıkan mesajlar

said:
voic3, 08 Temmuz 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
faust yeter?
Copyright yazilarinin silinmesi yandasi ve dolayisiyla emege saygisiz bir insan misin, yoksa Faust ile olan sahsi meselelerin yuzunden mi boyleymis gibi davraniyorsun? Her ikisi de yanlis.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Faust, 08 Temmuz 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
ya hayır, arkadaşlar bunlar hata değildir. belirli etikler vardır. bunlara uyulmak zorunludur. sen nasıl başkasının yazılımına izinsiz müdahale edebilirsinki? ya da sitesine?
orası öle ama .... yeni bir heyecan hata yapmış . Hem zaten alması gerekn derside aldığna inanıyorum bu seferlik fazla üstelemyelim . Bir daha olursa o zaman bilnçli olur . O zaman yaparız gerekenleri .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Faust olayi o kadar büyütmüşsünki hll olsun sana ne gerek varki konuyu bu boyutlara taşımaya eğer açık bi durum ve yanlış bir şey varsa özelden uyarabilirdin yada ikaz ederdin.
Tmm belki yaptiklari yanlış olabilir ama senin yaptığın daha yanlış bir şey bilmem biliyormusun bide jenerik dsgn hakkında ne biliyorsunki bu tür şirketler açılırken gereken evraklari senmi veriyorsun Jenerik dsgn diye bir firma var ve Xharon'un sayfasını yapiyor bildiğim kadarıyla ve bu şirketten tanıdığım bir kaç kişi var hatta ben buraya hayırlı olsun diye mjs atmaya gelmişken hayırdan başka her şeyle karşılaştım Neyse Lyn sana başarılar dilerim allah sana faust gibi düşman vermesin hayır kendiliğinden gelir..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Boş Kağıda imza atmam... :-)
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır okudum ve senin anladığınla benim anladığımı karşılaştırıyım.

Xhearon un web sayfasını bu firma veya herneyse onlar yapiyor ve sayfa daha tammamlanmadi Lyn kendilerinden emaneten bir wen sayfası istemiş ve onlarda o sayfayı göstermişler tmm belki yanlış bi davranış olabilir oraya kendi isimlerini yazmalari.

Sen ise Jeneric dsgn diye bir şey yok diyorsun bu grup veya kuruluş hakkında hiç bir şey bilmeden hemde ve adamlara etmediğini bırakmamışsın neyse konuyu fazla uzatmıyım sadece hll olsun diyim sana benim senin gibi bir düşmana değil dosta ihtiyacım var ondan fazla yazmiyim..

Baggio istersen topici sil ve server acilinca serverin kendi yetkilikeri açsın...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,
Boyle boş tartışmalarla karşılaştığımız için üzüldük ama olsun kötü bir başlangıç oldu fakat kalıcı ve iyi bir hizmet verebileceğimizi düşünüyoruz..

Sunucumuz hizmete girmiştir.Oyuna girebilmek için sitemizden once kayıt olmanız gerekiyor ve bağlantı programını indirerek bağlanabilirsiniz..

Shardımızda level sistemi ve class sistemi bulunmaktadır bu sistemler hakkında gerekli bilgiyi forumlarımızda açıklamış bulunuyoruz.

Yanımızda olan olmayan herkeze tşk. ederiz.
Xhearon UO Shard[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
Xhearon UO Shard açıldı!! Level System & Class System
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın Coder oncelikle boyle yaklaştığınız için teşekkür ederim.
Oncelikle şunu soylemek istiyorum eskiden kullandığımız template free bir template idi ve alt kısmında Copyright yoursitename yazıyoru haliyle değiştirdik. Herhangi bir hakkı yoktu. Çalıntı olma gibi bir durum yok. Yinede afedersiniz forum düzenini bozduysam zaten değiştirdik. Sonuçta bir site iş site ile yürümüyor bunu hepimiz biliyoruz onemli olan hizmet bunuda yakın zamanda gostereceğimize inanıyorum.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
Xhearon UO Shard açıldı!! Level System & Class System
Sosyal ağlarda paylaş

sayın c0d3r, engin bilginizden yararlandık efendim.
demekki bu dünya da saygısız olmak varmış.
okZ. bende bugün sphere.gen.tr içeriğini ve dizaynını izinsiz olarak kopyalıyorum ve altına "ßy Faust" yazıyorum.

"Bu arada, sizi kim yetkili yaptı?" deyince bana,
"bilgi... hahaha". demeniz hoş olmadı.

neyse. zaten "this forum has no laming policy."[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Faust, 09 Temmuz 2004 15:53 tarihinde demiş ki:
sayın c0d3r, engin bilginizden yararlandık efendim.
demekki bu dünya da saygısız olmak varmış.
okZ. bende bugün sphere.gen.tr içeriğini ve dizaynını izinsiz olarak kopyalıyorum ve altına "ßy Faust" yazıyorum.

"Bu arada, sizi kim yetkili yaptı?" deyince bana,
"bilgi... hahaha". demeniz hoş olmadı.

neyse. zaten "this forum has no laming policy."

Tın tın tın........[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

Faust bende çok uzattığını düşünüyorum . Adam özür diledi hatta sayfasını bile değiştirdi . Yeter bu kadar . Bu arada Coder hyırlı oksun yetkilerin :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Grandmaster zgrw
Sosyal ağlarda paylaş

sende arada hava almaya çıksan hiç fena olmaz dimi ? ayrıca benim burada ne kadar zaman geçirdiğimi , neler yaptığımı biliomusunda bu yorumu bizler için yapabiliyorsun ? Hem burda konu script yazmak yada ultima oynamak değil . Burada konu kişinin hatasından ders almasıydı . Kişi hatasını kabul ettiğine göre bunu uzatmanın alemi yok . Önce kimin ne olduğunu ve konunun ne olduğunu blip ondan sonra yorum yap . ok ?[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Grandmaster zgrw

[Bu mesaj zgrw tarafından 09 Temmuz 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
k0d1r says: Madem başkasına şuç atacaksın sen benim yazdığım scriptleri public etmedin mi ?

senin scriptlerini public falan etmedim, ayrıca senin script yazabildiğini yeni öğreniyorum.
ha eğer, sayu'nun bazı argumentlerini değiştirip ortaya "benim scriptim" diye söyleyebiliyorsan o ayrı tabi.[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için...

[Bu mesaj Faust tarafından 09 Temmuz 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...