mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 aklınızda bulunsun sakın ama sakın duş aldırtmayın 1 saat önce aldım çıktıgımda ölüyorum sandım öksürügüm arttı deli gibi cigerlerim doldu çok kötü anca kalkabildim yataktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ılık duş iyi gelir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 abi yok aman diyim girmeyin duşa filan o durumda çekmeyen bu acıyı bilemez dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Senin duş baya olaylı geçmiş o zaman agalite sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 mulgear6 said: abi yok aman diyim girmeyin duşa filan o durumda çekmeyen bu acıyı bilemez dfgben çektim duş iyi geliyo insan rahatlıyo bi de ter atıyosun sıcak suyla yapınca. niye almıcaklarmış duş onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Hastalıkda duşun zamanı çok önemli. Hastalık geçerken yani hafiflemişken alınan duş iyi gelir ayağa kaldırır. Ama hastalığın en azgın evresinde alınan duş daha beter yapar. Tecrübeyle sabittir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Longshanks said: ben çektim duş iyi geliyo insan rahatlıyo bi de ter atıyosun sıcak suyla yapınca. sdkfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bende salı günü ateşim var galiba dedim ölçmemle 39.3 olduğunu gördüm. Aslında ateşe hiç dayanamam ama nasıl bir mantıksa 39.3 derece ateşe rağmen zımba gibiydim. Neyse evdekiler bir panik oldu koşalım acile diyerekden, gittik bir serum bağladılar. Hafif bir öksürükde vardi zaten, boğazımdada hafif bir kizariklik. Bronşit teşhisi koydular ama doktor domuz gribide olabilirsin dedi. Sonra zaten grip vakalarının yuzde 90 ının aslında domuz gribi olduğunu belirtti. 4 günlük rapor verdi, ilaç gibi geldi valla 4 gün ne yalan söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 paspatur said: Hastalıkda duşun zamanı çok önemli. Hastalık geçerken yani hafiflemişken alınan duş iyi gelir ayağa kaldırır. Ama hastalığın en azgın evresinde alınan duş daha beter yapar. Tecrübeyle sabittir bu. haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bu yıl her grip olan hastaneye koştuğu için test yapmıyorlar artık, zaten normal griple tedavisi aynı olduğu için şart değil. tamiflu immunex ve bol bol vitamin alın, portakal mandalina yiyin geçer. immunex bağışıklık sistemini güçlendirici bir ilaçtır. geçmiş olsun nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sinir katsayim baya yükseldi su anda. cocuk kaba kulak iltihabiymis. ve o kadar artmis ki, kulagindan akacak dereceye gelmis. davul gibi sismis kulak. neyse acile gittiler yine. zamaninda teshis koyamadiklari icin ameliyata alcaklar simdi. mallar, her gelene domuz gribi diyip eve yollayin zaten. cocuk sagir bile olabilir(di), tehlikeli bi ameliyat baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Haklısın aslında da abim doktor (çocuk doktoru) olduğu için ne düşündüklerini anlayabiliyorum. Bu aralar nöbetçi olduğu geceler ortalama 60-70 hastanın acile geldiğini söylüyor ve pek çoğu domuz gribi endişesi taşıyor. Dolayısıyla ilk yaptıkları şey bu konu hakkında bilgi edinmek oluyor, diğer olasılıklar (kızamık, kabakulak vs. atıyorum) 2. planda kalıyor ve başka bir kontrol olmadıktan sonra bunlar hastalık ortaya çıkana kadar öğrenilemiyor. Ayrıca üniversite hastanelerinde doktorların çalışma şartları da çok berbat. Haftada 3, kimi zamanlar 4 gün nöbet tutuluyor ki böyle bir çalışma temposunda doktorların hata yapabilme şanları çok fazla. Konuyla alakasız oldu biraz ama onlar açısından da bakmak lazım. Hükümet kadroları çok sınırlı tutuyor. Harbi öküz doktorları saymıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 gittikleri doktor özel bi doktormus, aile doktorlari. yani acilde sirada binlerce hastanin bekledigi bi hastane falan degil. o yüzden kendisinin yeterince vakti oldugunu varsayiyoruz adam gibi muayene etmek icin. gercekten zor bir meslek tamam da, biz de onlara emanet ediyoruz hayatlarimizi. böyle düsündükce ufacik bi hata bile hayata mal olabiliyor. hata kabul edilemez. elinden gelenin en iyisini yapamicaklarsa doktor olmasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ya yani cocuga ciddi bisey olduktan sonra, onlarin da isleri zor naparsin yea diyemezsin sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 nil hiçbirşey olmicak sarpa. ameliyat olursa başarılı geçicek.atlatır o. merak etme sen canım benım ya.cidden sıkma canını bu kadar düzelicek herşey . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 geçmiş olsun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 geçmiş olsun mal sağlık sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 iyi dusun ki iyi olsun, boyle salma hemen kendini.. Sarp iyilesince doktoru da dovmeye gideriz. cok gecmis olsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 cok gecmis olsun umarim iyilesirsiniz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 başka doktora gitme şansınız yok mu hmm ameliyat varmış zaten, geçmiş ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 cok saolun arkadaslar. neyse ki domuz gribi degilmis ama umarim ameliyattan sonra isitme sorunu falan gibi problemleri olmaz. ya da baska tip kalici hasarlar. tek korkum o. 3 yasindaki cocugun beyne yakin bi yerden 1 saatlik ameliyat gecirmesi büyük birsey yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ardeth said: başka doktora gitme şansınız yok mu 3. sayfada tekrar yazdim sorun domuz gribinden cok daha farkliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 oldu mu ameliyat nası geçti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 vaniLLe said: sinir katsayim baya yükseldi su anda. cocuk kaba kulak iltihabiymis. ve o kadar artmis ki, kulagindan akacak dereceye gelmis. davul gibi sismis kulak. neyse acile gittiler yine. zamaninda teshis koyamadiklari icin ameliyata alcaklar simdi. mallar, her gelene domuz gribi diyip eve yollayin zaten. cocuk sagir bile olabilir(di), tehlikeli bi ameliyat baya. kaba kulak iltihabi demisim de yanlis yazmisim, ortakulak iltihabi olcak. fixt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 mulgear6 said: oldu mu ameliyat nası geçti? daha bekliyoruz iste, 20 dakkaya kadar biticek sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar