vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 az önce telefon geldi. 3 yasindaki yegenim sarp cok büyük bi ihtimalle domuz gribiymis. 1 haftadir atesi düsmüyodu, bütün semptomlari varmis falan. dün gece acile götürmüsler. ama hastanede tedavi etmeden eve yollamislar antibiyotik verip. kardesi de 1 yasinda ona da gecerse cok kötü olur. bagisiklik sistemi daha cok zayif bebek oldugu icin, sarpin da cok iyi degil. isin ilginci gecen hafta bizdelerdi ve o zaman ateslenmeye, öksürmeye baslamisti. o zamandan beri bende de ateslenme,kiriklik, kuru öksürük, halsizlik var. hatta bi kere istifra bile ettim. annem de ve kardeslerimde de belirtileri vardi ama onlar atlatti. simdi de iste cocuklara bisey olmasindan korkuyorum, kimsenin kaldiramicagi türden birsey olur bu. neyse ne yapcagimi sasirdim. paylasiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben de su an domuz gribiyim dayayın tamifluyuyu hasta olanlar günde 2 tane olmıyanlar 1 tane alsın geçer he ateş de hiç bi şekilde düşmüyo son 18 saatte filan 2 parol 4 tane minoset plus aldım daha 37.3 ün altına düşmedi hep 37.5 civarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Geçen hafta okuduğum bi makaleye göre zaten bu gripten etkilpte ölecek duruma gelenler çocuklar, çok yaşlılar ve immün sistemleri çökmüş/yorgun olanlar(hastalar). Onun dışında normal insana bişey yapmıyormuş. O yüzden önleminizi alın derim ben. Çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya ne bicim doktor bunlar, test bile yapmamislar ama cok büyük bi ihtimalle domuz gribi oldugunu söylemisler . niye test yapmiyolar ki labuklar? o degil de bende hala semptomlari var. ne ilginc. bana bisi olmaz ama bagisiklik sistemim kuvvetli. heralde... galiba... sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 çünkü görülen grip vakalarının %95 i H1N1 olduğu içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 saolun, umarim gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 vaniLLe said: 1 ) ya ne bicim doktor bunlar, test bile yapmamislar ama cok büyük bi ihtimalle domuz gribi oldugunu söylemisler . 2 ) niye test yapmiyolar ki labuklar? 3 ) o degil de bende hala semptomlari var. ne ilginc. bana bisi olmaz ama bagisiklik sistemim kuvvetli. heralde... galiba... sanirsam. 1) canola said: çünkü görülen grip vakalarının %95 i H1N1 olduğu içindir 2) test hastalıga yakalandıktan bi kaç gün sonra yapılırsa dogru sonuç veriyo ki o zaman da dogru sonuç vermiyebiliyo 3) o yalan günde 1 kilo meyve + vitamin hapı almama ragmen benim gibi yiğit adam bile bi günde yataga düstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Vanille test yapmamalarının nedeni "SAYIN SAĞLIK BAKANIMIZ" her gribi DOMUZ GRIBI OLARAK görüyoruz demesinden , aptal sağlık çalışanlarıda test yapmaya gerek duymuyorlar , sadece domuz gribidir demek daha kolaylarına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Geçmiş olsun. Küçük adaşıma. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 said: 2) test hastalıga yakalandıktan bi kaç gün sonra yapılırsa dogru sonuç veriyo ki o zaman da dogru sonuç vermiyebiliyo amma celistin ha. bu halde bi de staja basladim bugün, oooh süper. atesim de cikti zaten. neyse beni bosver bu moralle yine staja gitcem simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 CusTodeM said: Vanille test yapmamalarının nedeni "SAYIN SAĞLIK BAKANIMIZ" her gribi DOMUZ GRIBI OLARAK görüyoruz demesinden , aptal sağlık çalışanlarıda test yapmaya gerek duymuyorlar , sadece domuz gribidir demek daha kolaylarına geliyor. burasi almanya ama. itler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 vaniLLe said: said: 2) test hastalıga yakalandıktan bi kaç gün sonra yapılırsa dogru sonuç veriyo ki o zaman da dogru sonuç vermiyebiliyo amma celistin ha. bu halde bi de staja basladim bugün, oooh süper. atesim de cikti zaten. neyse beni bosver bu moralle yine staja gitcem simdi. şey demek istedim hastalıga yakalandıktan 2 gün sonraya kadar kesinlikle dogru sonuç vermiyo 2 gün sonra da bi ihtimalle dogru sonuç veriyo gibi bişey demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 alman da olsa insan insandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 annadim ama zaten sarp 1 haftadir böyle, test yapmalari gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 CusTodeM said: Vanille test yapmamalarının nedeni "SAYIN SAĞLIK BAKANIMIZ" her gribi DOMUZ GRIBI OLARAK görüyoruz demesinden , aptal sağlık çalışanlarıda test yapmaya gerek duymuyorlar , sadece domuz gribidir demek daha kolaylarına geliyor. bilmeden etmeden saçmalamayalım test yapılmamasının sebebi test yapmaya gerek olmaması domuz gribiyle normal grip aynı şekilde tedavi ediliyor sadece yatalak durumdaki hastalarda test yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hmm tesekkürler bu mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 geçmiş olsun kıyamams =( umarım hemen iyileşirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 tespit etsen nolcak "aa gerçekten domuz gribiymiş diceksin". tespiti gereksiz masraf ve uğraşı, heryerin gerekli donanımı yok zaten tespit yapabilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 geçmiş olsun, vitamin ve mineral dengesine dikkat etsin.bol salata tüketsin, ne bilim havuç-maydonoz tüketsin. evde dinlensin bol bol , c vitamini takviyesi alsın ilaç olarak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 domuz gribinin normal gripten tek farkı daha ağır olması dimi? başka bi farkı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Normal gripten en buyuk farki fazla nefes darligiymis. Umarim degildir, gecmis olsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 abvblizzard said: Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 oha geçmiş olsun yavrularım ya kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 dinlenin geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar