jarayaj Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kill steal olayının olması hem iyi hem kötü aslında. orta ayarda birşey olmuş ama insanların bu oyuna bakış açısını değiştirebileceğini düşünüyorum. ilerki zamanlarda, serverların populasyonları arttıgında bu kill steal işi çok baş ağrıtacaktır eminim bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bence sadece boş konuşuyosun bende neden laf anlatıyorum bilmiyorum neyse iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sadece olaya objektif yaklaşan birini bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sahsen objektif olarak yanasabildigimi dusunuyorum. oyun kotu degil guzel, ama oynamiyorum ayrica mmorpg turu oyunlar zaman icinde gelistikleri ve contentleri duragan olmadigi icin aion da level 50 den sonra klasik mmolarda ne buluyorsak daha fazlasini bulacagizdir. bu sadece iki expansion veya genel buyuk bir patche bakar. sen sanki birazda oyunu oynamamak, sarmamak icin kendine kotu yonleri gosteriyorsun. oyunun guzel yanlarina bir bakarsak ; grafikleri, sesleri muzikleri, ui si, quest sistemi, pvp ve pve nin harmanlanmasi, zonelarin cok buyuk olmasi zirt pirt loading ekraninin olmamasi, skill sistemi ve chain kullanimlar, karakter yaratimi ve olanaklari, oyunun temeli gibi cok onemli yanlari yerli yerinde oyunun. hani aoc gibi dinamikler sacmalamis olsa, zonelar gorunmez duvarlarla kapali olsa, oyun fena kastiriyor olsa daha cok sorun olacakti ama aionda bunlar yok, oyun cok derli toplu, eksik olan (ki 50 nedir ne degildir bilemem) content dersek ki bu en kolay eklenecek seydir, dikkat edersen gecmis basarisiz oyunlar content den degil basarisiz oyun dinamikleri ve buglarindan dolayi basarisiz olmuslardir. aion bu sorunlarin hic birisini icermiyor eger uzun vadede dusunursen ve fantasy yeni bir mmo ariyor isen aion onumuzdeki 2010 yili icinde dahi cikacak tum fantasy oyunlardan cok daha iyi. ben inaniyorum ki, korede 1 seneden fazla oynanan aionunda content expansionu veya patchi cok yakinda duyurulacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Kanuni said: sen sanki birazda oyunu oynamamak, sarmamak icin kendine kotu yonleri gosteriyorsun. Oyunu kötüleyen çok insan oldugu için, hele ki bir de günümüz zamanı olarak (yani insanların mmo lardan sıkıldıgı ve farklı mmo lar görmek istediği bir dönemde) insanların her şeyde bir kusur buldugu bir dönemde çıktı Aion, WoW dan geçiş yapan çok insan var, bir o kadar da Warhammer dan.. insan ister istemez diyorki "bu kadar kötülüyorsa millet bir bildikleri vardır". Ben duyduklarıma göre yazıyorum, oyunu sadece InfiniteAion private serverında oynadım eve müzikleri olsun grafikleri olsun çok güzel. Bu post u açmamın sebebi de bu yüzdendir. Cevabını alamadıgım bir sorunun yanıtını official bir forumda aldım hem de bir kaç kişiden. Söyledikleri genelde kötü yönde. Ha tabiki onlar sevmiyor diye kimse sevmeyecek değil. Ama genel havası ve level 50 den sonraki işleyiş benim pek hoşuma gitmedi. En azından insanlar bilsin.. hoşuna giden oynar kimse bişey diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 lvl 45 olarak ben bir kaç şey söleyim oyunun sorunları hakkında. bende lvl 50'de content eksikliği olacağını düşünüyorum açıkçası sadece 2 instance gözüküo nasıldır nedir bilemem. Ama ncsoft'un kesinlikle content ekliyeceğinden eminim yakında ncsoftun geçmişine bakarsanki her oyununda milyonlarca şey eklemiş ve playerlarını oyunda tutmak için birçok şey uygulamıştır. Grind olayına gelirsek lvl 40 a kadar grind die bişey hiç yaşamadım açıkçası. Ama 40'tan sora yavaş yavaş kendini gösteriyor çünkü yeni çıkan questler anca sizi 4 veya 5 bar ilerletiyor en fazla. Tabiki şöyle bir durumda warki lvl 40 Steel Rake ve Alquimia adında 2 instance çıkıyor ve buralarda yapacağınız boss run veya grind ( ki alquimia sadece grinddir book farmlamakta olduğunuz için ) hiçte fena xp wermiyor. Yani oyunda lvllamak dışardan göründüğü kadar zor değil ve zevkli. Her levelda yapabileceğiniz güzel şeyler war. Oyunu Wow gibi görmeyin hemen son lvla ulaşıp end game instancelara girmeyi pek düşünmeyin çünkü benim en çok beğendiğim olan olay steel rakedeki (41-44 moblar) droplar lvl 50 olan instance droplarından çokta farkı yok. Yani rahatça lvl 44-45 droplarıyla lvl50dede takılabilirsiniz. Kısacası lvllarken karşınıza 2 seçenek war. birincisi tek başına grind. Sıkıcıdır fenalık getirir ama iyide para yapabilirsiniz güzel şeyler droplayabilirseniz. Yada arkadaşlarınızla veya puglarla instance yapıp güzel xp kasabilir , şanslıysanız drop düşer veya repeatable questleri yapıp (50 kere yaptıksan sora sana sarı bi item rewardu veriyor steelrake de buna benzer 4 tane war bir sonraki patchte 30 a düşürecekler) ve daha zevkli kasabilirsiniz. Bnm tavsiyem her 2sinide dengeli bir şekilde yapmak. Bu oyunu kesinlikle lvl 50 olayımda end gamede paşa paşa oynarım gibi düşünmeyin yoksa gerçekten sıkıyor. Aion güzel bir oyun bende snn gibi başlamadan önce çok düşündüm deliler gibi grind yapmaktan ama gerçekten sana her lvlda güzel seçenekler sunuyor. İnstance dropları konusunda ise haklısın mesela steel rake 3'e ayrılıyor. lvl 41 olan middle way diğer bir yol ise(lvl44) lower way ve lower wayi bitirdikten sora upper way. Hepsini temizlemek rahat en az 3 buçuk saat alır. Biz sadece lower wayden girip upper wayi temizledik 3 kere şuana kadar ve hiç sarı görmedik ama 2 tanede mavi gördük. Her rundada 3 bar fln dolduruoduk xplerimizde. Steel rake sıkıcı bir instance değil birazda bazı bosslar zordur. Alquimia(44-46) zaten grind isntance booklar için sıkıcı yeterince. Fire temple zaten lvl 30-37 mekanı ve iyi bir grupla 25 dk fln sürer her run ve burasıda sıkıcıdır. Draupnir Cave'ide göremedim daha orasıda lvl 45 instancei. Neyse yeterince uzun oldu zaten yazım umarım yardımcı olabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Yeni çıkmış bi oyun hakkında bu kadar atıp tutmak ne kadar akıllıca? wow ilk çıktığında 1 tane raid vardı Molten core 3 tane de lvl 60 instance vardı... strat, sholomance, ubrs gayette eğleniyodu millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 http://trainwreck.ggkthx.org/wp-content/uploads/2008/08/not-this-shit-again-photoshop-karaoke.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Warhammer ilk çıktıgında da aynı şeyler dendi. Dendi ki "WoW ilk çıktıgında işte şöyleydi böyleydi.. sonra gelişti" Kimse atıp tutmuyor burda, oyunda görünen şeyler bunlar. 50 olanların söyledikleri. Kaldı ki Blizzard ın yaptıklarıyla hiç bir mmorpg oyun üreticisi kıyaslanamaz bile. WoW dediğimiz kaç yıllık oyun. Yeni çıkan oyun yapımcıları hiç bir görmemişler, hiç mi ders almamışlar diğer oyunlardan. Ama bunun bir ticari plan oldugunu da düşünen insanlar mevcut. Yani şu an teknolojide yapılıgı gibi. Atıyorum Nokia telefonların bir üst modelleri üretilmiş olmasına ragmen düşük modellerin önce piyasaya sürülmesi gibi. Yani zamanla belli şeyleri ekliyolarlar oyunlara böyle düşünen insanlar da var. Ancak yine de Aion da 50 olduktan sonra insanların oyundan sıkılma sebeplerini ört pas edemez bunlar. Dediğim gibi insanlar atıp tutmuyor, gördüklerini söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 keşke bir 50 olsam önce. sonra gelsem yazsam buraya sayfalarca. sonra buradan okusa yeni başlayacak olanlar. sonra gitseler farklı forumlarda "şurası şöyleymiş horala. burasıda boylemiş hobala. wow ebikti wh gudikti.ncsoftun kendisi iyi çevresi kötüydü. billlizart aşmış abi bir kere." deseler. okusak eğlensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 arkadaş kendi düşüncesi ve duyduklarını yansıtmış forumların mantığı bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 said: Kimse atıp tutmuyor burda, oyunda görünen şeyler bunlar. 50 olanların söyledikleri. duzeltme: 50 olanlarin soylediklerini soyliyenlerin soyledikleri daha simdiye kadar lvl50 olupta bu tarz basit QQ yazan adamlar gormedim, mutlaka ya bir arkadasidir yada "50 olmus kimligi belli olmiyan adamlarin soyledikleri" dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bu da bir düşünce tabi. offial forumları takip edin derim ben herzaman yabancı kaynaklardan bilgi almak okumak daha faydalıdır mmorpg oyunlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 patlar demistim yanilmamisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 50 olmuş adamlara 24 saat deli gibi kasan tipler ya da botçu diyelim. şimdi bu adam 24 saatini uyku ve yemeği çıkar 12 saatini oyun başında geçiriyo. haliyle 4er saatten 2 raid kesmiyo, pve carebear olduğu için pvp de yapmazlar. ncsoft bu tardlar için bi kaç yer açmalı, içine de koy wow'un "altında bişey çıkarsa kaç" bosslarından, kassınlar senelerce mal gibi. herkez mutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 jarayaj said: bu da bir düşünce tabi. offial forumları takip edin derim ben herzaman yabancı kaynaklardan bilgi almak okumak daha faydalıdır mmorpg oyunlarında. ediyoruz zaten sorun o, aglayanalrin hepsi wow dan gelip 20-30 arasi biyerlerde bayip "lvl 50 olanalr soyel diyor" diye topic acan tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 konuya başka bir sebeple baktımda bir kaç kişinin üslubu çok kötü belirtmek istedim. bir de babanızın oyunu gibi bu kadar korumacı olmayın. adam soru soruyor ne cevaplar vermişsiniz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bi laf vardır baş ve tarak üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipsiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Milamber said: konuya başka bir sebeple baktımda bir kaç kişinin üslubu çok kötü belirtmek istedim. bir de babanızın oyunu gibi bu kadar korumacı olmayın. adam soru soruyor ne cevaplar vermişsiniz eheh. ne güzel demissin :) bencede arkadaş paylasmak ıstemıs duydugunu gordugunu yazmıs sizene egerki saçma gelıyosa oku ge komık komık seyler yazmayın:S hıı bide soyle yazılanları okudumda sankı oyun sizin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Alıntı yaptığın mesajın aynısını yazmışsın tebrikler. Tartışma adabı daha kötüye giderse, patinin tozlu sayfalarına kalkalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Milamber said: konuya başka bir sebeple baktımda bir kaç kişinin üslubu çok kötü belirtmek istedim. bir de babanızın oyunu gibi bu kadar korumacı olmayın. adam soru soruyor ne cevaplar vermişsiniz eheh. o standart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 valla aiona başlarken hiç düşünmedim ,bırakırkende hiç düşünmedim direk uninstall:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 gecen girip baktım direk mobların yanına bırakmısım bir daha girdigimde grinde devam ederim diye direk çıktım hesabı kapadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 smyrnas said: valla aiona başlarken hiç düşünmedim ,bırakırkende hiç düşünmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 A dan z ye katılıyorum yapacak başka bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar