mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 gerçekten hiç imza olmaması yazılabilecek en anlamlı imzadan daha anlamlı. tebrikler sufi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 teşekkürler. ben de böyle protesto ediyorum insanın bir mottosu olması gerektiği fikrini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sevgi bir, saygı bir bu dünyada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yalnız itiraf edeyim ki sg-1'in s'sini küçük yazmış olmanı çok kıskanıyorum. 7 yıl önce büyük yazıp almışım hesabı. ne büyük hata etmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 haklısın, kimse motto sahibi olmamalı, motto sahibi olmak hayat boyunca gönüllü olarak pranga taşımak gibi. halbuki gönüllü de olsa niye taşıyasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Bu motto dediğiniz lotto gibi bir marka mı?Geçen baktım dandik dandik eşorfmanlar,niketan daha pahalı.bu durumda elbette olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yalnız abiler... en son alkol sınırını fazla aştığım bi zaman böyle itiraflarda bulunmuştum. naptın bana pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Sufi said: yalnız itiraf edeyim ki sg-1'in s'sini küçük yazmış olmanı çok kıskanıyorum. 7 yıl önce büyük yazıp almışım hesabı. ne büyük hata etmişim. ya ya di mi ama üstadım ne kadar şanslıyım ki sg-1 diye almışım niki, ya SG-1, hatta SG_1, hatta SG_BİR diye alsaydım ne olacaktı, ne sıkıntı çekecektim değil mi? Allah sana sonsuz sabır versin, umarım modlar buradan sesini duyar da bu sonsuz çilene bir derman bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Sufi gibi değerli bir arkadaşımızın,bu çilesinin sonlandırılması elbette hepimize büyük mutluluk verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ah kardeşim, Allah sabır versin. Umarım yarana melhem olunabilir bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 desteğiniz için minnettarım arkadaşlar. nerde ne zaman bi sıkıntınız olursa çekinmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 katılıyorum tenekeadam, hatta gerekirse patiler arasında mobil imza toplayıp modlara dilekçe verelim, Sufi'nin nikinin sufi yapılması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 İnsanın çevresinde böyle dostları olması gerçekten de huzur veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Bunun için beyaz pati gurubu kurabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 inanın gözlerimden yaş boşaldı. sağolun... sağolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hatta beyaz paticikler veya sevgi paticikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Yemin ediyorum size ne gerkiyorsa yapacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Maddi manevi bu oluşumu destekliyorum.Yalnız ayın 15'i iki gün sonra.Maddi olarak o zamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kardeşim paraya ihtiyacın varsa Allahını sevesen çekinme söyle bana tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Sufi said: inanın gözlerimden yaş boşaldı. sağolun... sağolun... ağlama dostum beni de ağlatacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Saol paspatur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 rica ederim Dostlar bugünler için değilmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 evet tenekeadam böyle şeylerin aramızda lafı olmaz biliyorsun bordrolunun halinden bordrolu anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Yeri gelmişken face profilinde aysun var.Tanıştırır mısın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar