Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

efsane disiplin dilekçem

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

selam
bundan 1.5 sene falan önce hocayla kavga ettim ve disipline yollandım. üniversite hazırlık senesinde.

aslında şeker gibi adamımdır ne hocalarımla atışmışırım ne de ters çıkışırım. hocalar ağzıma bile sıçsa götümle gülerim, ne biliyim kimisi gururlu olur hoca birşey dedi mi yediremez falan. bu bende hiç olmamıştır hoca lan sonuçta işi gereği yapıor bunu yani kısaca aşşağı kasımpaşa olmuşumdur.

ama hazırlıkta bir hocamız vardı 85li yeni girmiş okula (ben 88liyim). gerçekten şimdi oturup burda kendimi haklı çıkarmaya uğraşırmış gibi anlatmayayım çok mal birisiydi yani. öyle böyle değil. çocuktu kısacası benden 3 yaş büyük olmasına rağmen hala bir aniden olgunlaşma mecburiyeti sorunu tarzı birşeyler yaşıyordu sanırım. herneyse kavga ettik dellendim küfür gibi bişi söyledim.

sonra özür diledim çiçek fln aldım hatta kanka fln olduk hocayla:D geri çekmeye çalıştı dilekçeyi ama müdür yardımcısı dilekçeyi çekmedi geri.
noldu 1 ay uzaklaştırma verdiler ama temmuz ayının birinde başlıyordu cezam. o yüzden pek bir sorun yaşamadım tabi.
şimdi korkuyorum bi kavga falan çıkacak karışıcam bişi olucak ha bu çocuk zaten küfür müfr de etmiş hocaya biz bunu atalım fln diyip atcaklar diye:D ama bilmiyorum özel okul da paraya kıyamazlar belki. herneyse işte dilekçe bakın gülün.
hocaya da göstermiştim beraber gülmüştük. harbi komik. buyrun

2 senedir açıcam bu topiği unutmuşum yaw anca açtım:D

http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/tara0002.png
Sosyal ağlarda paylaş

ayıp canım reddetmiyorum
şöle oldu aslında diyalog
ya? dememiştim

-hocam size giren çıkan mı var yazarım yazmam benim kaybım
-bi dakka bi dakka. ne dedin sen?
-ne ha hö? (burda salağa yatmıyorum onu o an ayıp olabileceğnii düşünmemiştim sinirden)
-ne dedin en son sen?
-size giren çıkan mı var?
-Bİ DAKKA NE GİRİYO NE ÇIKIO?
-hmm.

sonra dersten çıktım. ağlamış falan.

valla yanlış tanımayın ben hiç böle bi insan değilimdir:D
çook sinirlendim. ayarım kaçtı vallaha.
Sosyal ağlarda paylaş

insan ilişkileri > all, madem kankan oldu hocan, konuş gitsin yardımcıyla disiplinle nereyle konuşulması gerekiyosa anlatsın, böyle böyle bi anlık hatasına gelmiş, o sıralar kişisel sorunları varmış bilmemne.

üstlerine gitmezsen, kendini savunmazsan ezerler, haklı ya da haksız ol insanlar karşılarında ezilmicek bi adam olduğunu bilsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

doğru söyledin.

tabi bunda hocanın o zamanlar ki kız arkadaşımdan 1 yaş büyük olması, bunun getirdiği lan benim yaşımda kız bana arttttssslik yapıyor tarzı bir psikoloji ve sınıf içersinde dönen geyiklerden çıkmış bir doldurma psikolojisi de var. 2 sene önce de yeterince olgun olduğumu düşünürdüm ama bazen çocukluk yapıyor işte insan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...