Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 selam bundan 1.5 sene falan önce hocayla kavga ettim ve disipline yollandım. üniversite hazırlık senesinde. aslında şeker gibi adamımdır ne hocalarımla atışmışırım ne de ters çıkışırım. hocalar ağzıma bile sıçsa götümle gülerim, ne biliyim kimisi gururlu olur hoca birşey dedi mi yediremez falan. bu bende hiç olmamıştır hoca lan sonuçta işi gereği yapıor bunu yani kısaca aşşağı kasımpaşa olmuşumdur. ama hazırlıkta bir hocamız vardı 85li yeni girmiş okula (ben 88liyim). gerçekten şimdi oturup burda kendimi haklı çıkarmaya uğraşırmış gibi anlatmayayım çok mal birisiydi yani. öyle böyle değil. çocuktu kısacası benden 3 yaş büyük olmasına rağmen hala bir aniden olgunlaşma mecburiyeti sorunu tarzı birşeyler yaşıyordu sanırım. herneyse kavga ettik dellendim küfür gibi bişi söyledim. sonra özür diledim çiçek fln aldım hatta kanka fln olduk hocayla:D geri çekmeye çalıştı dilekçeyi ama müdür yardımcısı dilekçeyi çekmedi geri. noldu 1 ay uzaklaştırma verdiler ama temmuz ayının birinde başlıyordu cezam. o yüzden pek bir sorun yaşamadım tabi. şimdi korkuyorum bi kavga falan çıkacak karışıcam bişi olucak ha bu çocuk zaten küfür müfr de etmiş hocaya biz bunu atalım fln diyip atcaklar diye:D ama bilmiyorum özel okul da paraya kıyamazlar belki. herneyse işte dilekçe bakın gülün. hocaya da göstermiştim beraber gülmüştük. harbi komik. buyrun 2 senedir açıcam bu topiği unutmuşum yaw anca açtım:D http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/tara0002.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 AHAHAHAHAHAHA sesli güldüm yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 çok ayıp etmişsin hocaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Önce çiçek olayından gaylik oh no demiştim..Sonra bayanmış tamam dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ayıp canım reddetmiyorum şöle oldu aslında diyalog ya? dememiştim -hocam size giren çıkan mı var yazarım yazmam benim kaybım -bi dakka bi dakka. ne dedin sen? -ne ha hö? (burda salağa yatmıyorum onu o an ayıp olabileceğnii düşünmemiştim sinirden) -ne dedin en son sen? -size giren çıkan mı var? -Bİ DAKKA NE GİRİYO NE ÇIKIO? -hmm. sonra dersten çıktım. ağlamış falan. valla yanlış tanımayın ben hiç böle bi insan değilimdir:D çook sinirlendim. ayarım kaçtı vallaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Dartanian said: Önce çiçek olayından gaylik oh no demiştim..Sonra bayanmış tamam dedim. onu da hoca dedi çiçek al bana affederim seni diye. geyiğe sarmıştı videoya fln çekmişlerdi çiçeği verirken hatta o derece. ama işte müdür yardımcısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 insan ilişkileri > all, madem kankan oldu hocan, konuş gitsin yardımcıyla disiplinle nereyle konuşulması gerekiyosa anlatsın, böyle böyle bi anlık hatasına gelmiş, o sıralar kişisel sorunları varmış bilmemne. üstlerine gitmezsen, kendini savunmazsan ezerler, haklı ya da haksız ol insanlar karşılarında ezilmicek bi adam olduğunu bilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 şimdi şöle dilekçe ana kampüse gitti mi iş büyüyo zorlaşıo. e hoca da heralde gidip onla uğraşmadı heralde. ben de sittirettim. aman kaç senelik olay:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 abi mükemmel ya. ekonomideyim ben bizi bile geçmişsin. en sona ya? bile yazmışlar. aşsdjkaslkdjaslkdjalskdjakl harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sana bu konuyu armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ahaha giren çıkan ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 asistana onu söylemen ayıp cidden ama dilekçeye tam olarak cümleyi yazmalarına cidden sesli güldüm ya hatta şimdi tekrar baktım tekrar güldüm ahusha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 asistan mı oluyor bu hocaydı hazırlıkta asistan olayı yoktu bizim ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bilmem okumadım tekrar neyse işte hoca/asistan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ya çok aptal biriydi valla hala eski öğrencileri gelip tebrik ediyorlar hatta bu sayede kızlarla bile tanıştım. evet biri öküzlüğünle mi övünüyorsun diyebilir teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bence süpersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hehe, kadına dedin bir de iyiymiş... erkek olsaydı diyemezdin sanırım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 harbi bunu hiç düşünmemiştim bak erkek olsa demezdim heralde evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ben hocaya annesiyle ilgili yorum yapmtıştım,erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 anlık bir düşünceyle yapmam dedim ama.ne bileyim orada beni o rage'e sokan hocanın "kızsal" tripleriydi. hiçbir erkek hocanın beni bu kadar sinirlendirebileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 erkekler genelde ya geyiğe vurur(geyikte bel altı değil yani), ya da zaten bu kadar ileri gidecek şeylere baştan izin vermez. yani kendimden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 doğru söyledin. tabi bunda hocanın o zamanlar ki kız arkadaşımdan 1 yaş büyük olması, bunun getirdiği lan benim yaşımda kız bana arttttssslik yapıyor tarzı bir psikoloji ve sınıf içersinde dönen geyiklerden çıkmış bir doldurma psikolojisi de var. 2 sene önce de yeterince olgun olduğumu düşünürdüm ama bazen çocukluk yapıyor işte insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 niye hassaslar bu kadar girme-çıkma mevzusunda. başka bir şey desen yollamazdı bence. bence okutmanın başına bişey vurmuş ondan. çok freudyen düşünüyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 haha, kuyruk acısı diyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Black-ice said: -Bİ DAKKA NE GİRİYO NE ÇIKIO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar