Farinal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Şimdi ben birşey satacağım. Alacak kişide belli ama tanımadığımız için ürünü yollayayım oda parayı yatırsın gibi bi güven mevcut değil. O bakımdan nasıl yapcaz dedik gittigidiyorda sanırım öyle bir seçenek varmış kişiye özel bi ilan açabiliyor muşsunuz diğer insanlar alamıyormuş? Böyle birşey var mı? Varsa nasıl yapılıyor biri anlatırsa çok kral olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 öyle birşey yok, ilan başlığına şu kullanıcıya özel satıştır bla bla yazıyosun öyle oluyor. gittigidiyorun sağladığı ekstra bir özellik yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sen sus beleşçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hmm gerçi gittigidiyorda hiç bişi de satmadım şuana kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ordan satma, gittigidiyor güzel bir komisyon alıyor. zaten anlaştıysanız başka bir yol bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 paypal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 gittigidiyor dan bana özel satış olarak bir ürün kazandım. şimdi ilk defa alışveriş yapıyorum satıcı gayet anlayışlı biri falan, site kurallarına göre ödemeyi 3 gün içinde yapmam lazım. kredi kartı kullanamıyorum eft yani havale ile ödeme yapacağım. bana geln bilgilere baktım gittigidiyor sadece akbank ile çalışıyormuş ve verdiği adres bana bayağı uzak. benim havaleyi yapmam için illa bu adrese mi gitmem lazım? ve havale için yüksek miktarda ücret alınabilir imiş. yüksek ücretten kasıtları nedir 20-30 lira yı geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://www.akbank.com/ucret-ve-komisyonlar-2194.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yuh 50 lira. oha ama ya. en az 50 lira bide. sırf banka hesabım kredi kartım olmadığı için söğüçlenen paraya bak.:S neyse sağ ol bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kisiye ozel ilani satin alacak kisi havale ile odeme yapmak istediginde acarlar. Sen parayi gg havuz hesabina yatirirsin, satici urunu kargolar, urun eline gelir, sen onayini verirsin, para da saticinin hesabina aktarilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sahibinden.com da get li satış yapabilirsin. ayrıca banka kartı yeterli. kredi kartına lüzum yok. get ile %7 mi ne komisyon veriyosun. güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 get icin de kredi karti gerekli benim bildigim. atm kartiyla olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 %0.5 komisyon alıyorlar maalesef tanıdık bir arkadaştan kredi kartını isteyeceğim sanırım, banka da bayağı uzakmış yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tamam geçmişte yaşamışız biz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 merak edenler vardır belki noldi bu giko diye, garanti bankası ile atm kartı olmadan ödeme yapılabileceğini öğrendim ve bugün ödemeyi gerçekleştirdim. kredi kartı olmadan yapabileceğiniz en kolay yöntem bu, havale olayına bulaşmayın sakın 50 liranız çöpe gider. garanti ise sadece 1 lira aldı o da kartsız ödeme diye. gg'den kartsız alışveriş yapacaksanız aklınızda bulunsun, gmail dışında sorun çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bu devirde hala subeden havale yapan kaldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ilk defa olunca yapmaya kalkan oluyormuş (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 said: gittigidiyor'da sen ürünü yolluyorsun, para havuza geliyor, adam ürünü aldığını onaylayınca parayı alıyorsun. diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 subeden havale sirf yapmayin diye o kadar pahali urastiran bisi cunku onun yerine kartla yad akartsiz atmden yad ainternetten yapmak en mantiklisi 3 lira max max en kazik bankadan atmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 TheRiverBelow said: said: gittigidiyor'da sen ürünü yolluyorsun, para havuza geliyor, adam ürünü aldığını onaylayınca parayı alıyorsun. diye biliyorum. yok şöyle, sen parayı havuza yatıyorsun, sonra site paranın yattığını kabul ediyor, satıcıya ürünü kargolayın diyor ürün kargo ile geldikten sonra üründe bir hata olup olmadığını kontrol ediyorum sonra siteye ürün elime ulaştı diyorum para da satıcıya gidiyor. 1 lira aldı benden garanti, o da kartsız işlem diye. bu kadar kolaylık sağladıktan sonra 4 lira bile verilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar