Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gittigidiyor Sorusu


Farinal

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben birşey satacağım. Alacak kişide belli ama tanımadığımız için ürünü yollayayım oda parayı yatırsın gibi bi güven mevcut değil. O bakımdan nasıl yapcaz dedik gittigidiyorda sanırım öyle bir seçenek varmış kişiye özel bi ilan açabiliyor muşsunuz diğer insanlar alamıyormuş? Böyle birşey var mı? Varsa nasıl yapılıyor biri anlatırsa çok kral olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
gittigidiyor dan bana özel satış olarak bir ürün kazandım. şimdi ilk defa alışveriş yapıyorum satıcı gayet anlayışlı biri falan, site kurallarına göre ödemeyi 3 gün içinde yapmam lazım. kredi kartı kullanamıyorum eft yani havale ile ödeme yapacağım. bana geln bilgilere baktım gittigidiyor sadece akbank ile çalışıyormuş ve verdiği adres bana bayağı uzak.

benim havaleyi yapmam için illa bu adrese mi gitmem lazım? ve havale için yüksek miktarda ücret alınabilir imiş. yüksek ücretten kasıtları nedir 20-30 lira yı geçer mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

merak edenler vardır belki noldi bu giko diye, garanti bankası ile atm kartı olmadan ödeme yapılabileceğini öğrendim ve bugün ödemeyi gerçekleştirdim. kredi kartı olmadan yapabileceğiniz en kolay yöntem bu, havale olayına bulaşmayın sakın 50 liranız çöpe gider. garanti ise sadece 1 lira aldı o da kartsız ödeme diye.

gg'den kartsız alışveriş yapacaksanız aklınızda bulunsun, gmail dışında sorun çıkarıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

said:
gittigidiyor'da sen ürünü yolluyorsun, para havuza geliyor, adam ürünü aldığını onaylayınca parayı alıyorsun.


diye biliyorum.



yok şöyle, sen parayı havuza yatıyorsun, sonra site paranın yattığını kabul ediyor, satıcıya ürünü kargolayın diyor ürün kargo ile geldikten sonra üründe bir hata olup olmadığını kontrol ediyorum sonra siteye ürün elime ulaştı diyorum para da satıcıya gidiyor.

1 lira aldı benden garanti, o da kartsız işlem diye. bu kadar kolaylık sağladıktan sonra 4 lira bile verilir bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...