Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kucuk kardes interneti kullanmaya baslarsa

dory

Öne çıkan mesajlar

Benim abim 30 yaşında ben 20, hiç güzel bir durum değil çok embesil kendisi. Hani komparatif birşey istiyorsanız en son Facebook konuşmamızda Starbucks'tayım çalışan arkadaşım o yüzden beleşe içiyorum; kız başka bir arkadaşımın eski kız arkadaşı ama o artık istemiyor kızı o yüzden onu ayarlamaya çalışıyorum dedi. Evet bu kadar embesil.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha benim kuzenlerim var oyle buyuk, ayni aprtmanda oturduk senelerce, abilik yaptilar resmen, neler cektigini biliyorum az cok.

kardesim bursada ben ankaradyim internetime bi zarari yok o yuzden, benim tek korkum google dsf.
search historysinde ilginc biseye rastlamadim ama
ya rastlarsam?
bi de kucuk kuzenim var 16 yasinda, tam asi ergen,
1. katta oturuyolar,
o gelip kullaniyo pcyi, farkettigim sacmaliklari oldu. azarladim falan "bedirhanin bilgisayarinda bi daha boyle seyler yapma fena olur" falan.
sonra üzüldüm tabi kizdim diye ama nabiim, bros before whores djhfdsgfdfjds.
Sosyal ağlarda paylaş

dory kardeşin iyimiş yine 10 köfte karşılığı emeğini satması beni benden aldı tam komin yaşam formu çok sevdim euhaeuhua.

benim embesil bir abim var onla takas edebiliriz. adam kaç sene okula gidiyorum diye evden çıkıp sağa sola apaçiliğe gitmiş resmen ki bu 7. senesi. hadi 5-6 ders kalsa tmm eyvallah verir geçer gider ama arkadaş 70 küsür ders ne demektir ya?

o diilde duygularım depreşti. böyle bencil embesil bir abim olacağına seninki gibi bir kardeşim olaydı yada bir abla... tey tey yok işte naparsın.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha
10 kofte ya
ahaha

@xaenin
of ahahahah
cok iyiymis cidden cok basarili,
allahtan annem ve ananem henuz uzaklar facebooktan
annemin tek internet aktivitesi tavla, onda da chat yapamıyorsun o sartla izin verdim.

o degil de cep telefonuma mesaj attiktan sonra ben konu acmaya karar verdim, siz dusunun.
Sosyal ağlarda paylaş

ablamla aramda 5 yaş varkene
int hanemize girdi,
kavga arttı şiddet arttı ben UO o mIRC derkeeen yıllar geçti hala kavga ediyoruz bilgisyarımı elletmiyorum, kıllanıyorum.
bi gün ekran kartı driver ı kendiliginden yok olmuştu sucu onda bulup bıcaklarla kavga etmelerimizde vardır.

şimdi tf2 dod source ve daiblo oynayabiliyor, çığlıklarından nefret ediyorum. angry german kid gibi sinirleniyor. onada account aldım, şimdi 400 km uzaktan telefon açıp istedği servera gelmemi ve ona yardım etmemi istiyor.kotamı dolduruyor, odasında internete girip download yapıyor oyunlarda anlık failler yaşıyorum. inanılmaz bir şekilde virüs çekme özelliği var 1 ayda format garanti hale getiriyor bilgisayarı.

ablam en azından, kalbini artık kıramıyorum ama aynılarını küçük erkek kardeş yapsaydı burnunu kırardım heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

ehu, tesekkur ederim.
dusununce kardesler cok eglenceli seyler.
istedigin herseyi yapiyo bi o kadar da zararsiz.
ben bursaya gidince odasini isgal ediyorum direk, cunku benim odam yok orda artik.
ses cikarmiyo.
bilgisayarini aliyorum ses cikarmiyo.
ufak tefek isteklerini yaptigim zaman da tadindan yinmez 8kofte pisir bana, pasta yapsana abla vs vs)

kardesler cok eglenceli
buyuk kardes olmayi seviyorum, tepemde surekli herseyiime karisan bi abla/abi olcagina tum kontrolun bende oldugu bi mutual iliski tam benim tarzim.

tek cocuk olanlar bunu hic anlayamiyolar, misal erkek arkadasim.
bi kardesin olmasini anlatamiyosun ona, kardes sinir bozsa da sorun olmadigini anlatamiyosun, el kadar cocuk ne sinir bozcak ayrica?
bi de kafasi biraz erse de bara diskoya aksak diye bekliyorum ben, eminim cok kiz ortalardim ona :D
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:

ses cikarmiyo.
bilgisayarini aliyorum ses cikarmiyo.
ufak tefek isteklerini yaptigim zaman da tadindan yinmez 8kofte pisir bana, pasta yapsana abla vs vs)

bu oglan ilerde inegol koftecisi olur benden soylemesi na buraya yazdim. Kasapta 10 kofte karsiligi calismalar, surekli kofte istemeler falan hayra alamet degil =P
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 24 yaşındayım kardeşim 15 yaşında. Çok takışıyoruz ama o da baba gibi görüyor beni, döt dedimmi hemen kuyruğunu kıstırıyor bacaklarının arasına susuyor.

Kız konusunda feci utangaç ama, lan anlat diyorum anlatmıyor. Geçiştiriyor. Geçen desktopta ihtiyacım oldu facebooka girmek için, saf kardeşim de keep me logged ini seçmiş. Biraz inboxını karıştırdım ehehe.

Okuldan kestiği ama muhabbeti olmayan kızın birine BEN SENİ SEVİYORUM yazmış, kız ben senden hoşlanmıyorum diyince peki demiş üzüldüm ya.

Şimdi facebookuna baktım olm bu işler böyle olmaz desem utanır bir de atar yapar diye düşünüyorum Söylemesem kendi öğrense düşe kalka ben abilik vazifemi icra edemiyor olucam. Biri bana akıl versin.

Gerçekten abim/ablam olsun isterdim ya. Hem ilk çocuk olmak pis bişi, hem senin önünden giden, hayatı önceden tanıyan, senin geçtiğin yollardan kısa süre önce geçtiği için yaşadıklarını anlayan birinin elinden tutması çok güzel bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok o çocuk köfteci değil devrimci olacak.

Ben senin için çalışayım sen bana emeğimin karşılığı olarak 10 köfte ver ki parayla kirlenip sistemin köpeği olmayalım!

Abla bana köfte yapsana değil ricası. '8 köfte yapsana' diyor çocuk. Neden? Çünkü ihtiyacı o kadar fazlasında gözü yok.

Olacak olacak devrimci olacak bu çocuk asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...