Aiko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sınav giriş kağıdım hala gelmedi. ösym nin sitesinde ise sınav yeriniz henüz atanmamıştır yazıyor. sınava 3 gün kaldı ne yapıcam çevremdeki çoğu kişiye ulaşmış... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bu saatten sonra ancak geçmiş olur. En az bir hafta kala gelmesi gerekir, benim 2 hafta önce geldi sınav yer kağıdım, herkesin o dönemde belirlenmiş oluyor. Büyük ihtimalle bir yanlışlık oldu. Nasip bahara artık. (Sen yine de ilgili makamı bir ara.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 peki nası geri alcam paramı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 en yakın ösym merkezine git diyeceğim ama kimseyi bulamazsın mesai bitti ki haftasonuna girdik. ösym'yi ara. lavuklar bir yol gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Bahara beraber gireriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paranı geri alamazsın, yandı artık. ÖSYM'yi arasan hani bir ihtimalle yer ayarlarlardı da gerçekten çook geç kalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Neyse gelmemiştir heralde geçmiş olsun. 45 dk sonra başlıyor sınav. Gidip girelim bakalim. Herkese başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ales dünyanın en kek sınavı ya. Zamanında gece içip sınava gitmiştim, bir de 85 puan alınca evde epey forsum olmuştu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 oo kolay gelsin insanlara.. bi de ales 2009 sonbahar cok kreasyon ismi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Gittik geldik güzeldi kolaydı=) Raflara sabun dizip köyleri yollarla birbirine bağlayıp saçma sapan paragrafları okudugumuz bi sinavdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Biraz geç olcak belki ama benzer sorunlar yaşayanlara yardımcı olur belki. Ben de haftaya KPDS'ye giriyorum ama sınav giriş belgem henüz gelmedi. Kocaeli'de oturan bi arkadaşıma gelmiş, hatta otobüsle eve dönerken bile 2 kişi gördüm sınava giriş belgelerini inceleyen aksfhj KPDS kılavuzuna baktım da, orda şunu demiş, eğer belgen eline ulaşmadıysa, sınavın yapılacağı hafta perşembe gününden itibaren bi ÖSYM şubesine gidip 3 TL vererek yenisini çıkartıyosun. Aynı olay muhtemelen ALES, KPSS, ÜDS falan için de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 son yılların en kolay ales'iydi heralde ... çok kötü sıkıştım, wc'ye gidemedim yazık oldu güzelim sınava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 geçen ilkbahar sınavına girmiştim ben ona nazaran kolaydı.En azından paragraflar falan daha kısa ve anlaşılrıdı.Raf sorusu delirtti yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Matematikte bir kac tane soru yanlisti/acik degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sözelin en az yarısı öleydi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ilk defa giriyorum, bana aşırı kolay geldi. süre yetmez vs. diye uyarıyorlardı baya baya 40 dk önce filan bitti. boşlarımı rahat rahat dönüp yaptım. puanlaması nasıl, yaptığım net ne işime yarıcaktam olarak onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 80 sayısal artı 80 sözel sorunun hepsine yetti mi süre ben geçen seneki performansı mı tekrarladım, sözelin son 40 sorusu yetişmedi, 40 soruyu da d şıkkı işaretledin en kötü 7 doğru çıksa, standart sapma filan bir zararım olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yine giremedim ne zaman girecem diye niyetlensem ya hastalık ya başka sorun giremiyorum sanırım artık alesle yollarımı ayırıp direk gmate kasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kolaymis baya bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 üçgen içinden geçen daire olayını yapamamışım. iki sorusu da yanlış pöf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 kazıktı o süre gayet fazlasıyla yetti bana 160 sorunun hepsiyle yeterince cebelleşcek vaktim oldu. mantık soruları ebemi belledi biraz gerisi kolaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bende girdim sure sorunu bendede oldu ama 160 soruyada bakabildim en azından boslarla beraber :S ne zman acıklanıcak sonuclar bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ne zaman açıklıcaklar bu sınavı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 1 ay sonra falan açıklanmıştı geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sonuçlar açıklandı arkadaşlar---> http://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=939 sözelden 81 almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar