Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ALES 2009 Sonbahar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sınav giriş kağıdım hala gelmedi. ösym nin sitesinde ise sınav yeriniz henüz atanmamıştır yazıyor. sınava 3 gün kaldı ne yapıcam çevremdeki çoğu kişiye ulaşmış... :S
Mesaj tarihi:
Bu saatten sonra ancak geçmiş olur. En az bir hafta kala gelmesi gerekir, benim 2 hafta önce geldi sınav yer kağıdım, herkesin o dönemde belirlenmiş oluyor. Büyük ihtimalle bir yanlışlık oldu. Nasip bahara artık.

(Sen yine de ilgili makamı bir ara.)
Mesaj tarihi:
Biraz geç olcak belki ama benzer sorunlar yaşayanlara yardımcı olur belki.
Ben de haftaya KPDS'ye giriyorum ama sınav giriş belgem henüz gelmedi. Kocaeli'de oturan bi arkadaşıma gelmiş, hatta otobüsle eve dönerken bile 2 kişi gördüm sınava giriş belgelerini inceleyen aksfhj
KPDS kılavuzuna baktım da, orda şunu demiş, eğer belgen eline ulaşmadıysa, sınavın yapılacağı hafta perşembe gününden itibaren bi ÖSYM şubesine gidip 3 TL vererek yenisini çıkartıyosun. Aynı olay muhtemelen ALES, KPSS, ÜDS falan için de vardır.
Mesaj tarihi:
ilk defa giriyorum, bana aşırı kolay geldi. süre yetmez vs. diye uyarıyorlardı baya baya 40 dk önce filan bitti. boşlarımı rahat rahat dönüp yaptım. puanlaması nasıl, yaptığım net ne işime yarıcaktam olarak onu bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
80 sayısal artı 80 sözel sorunun hepsine yetti mi süre

ben geçen seneki performansı mı tekrarladım, sözelin son 40 sorusu yetişmedi, 40 soruyu da d şıkkı işaretledin
en kötü 7 doğru çıksa, standart sapma filan bir zararım olmaz
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...